Lokali fudbalski klub - Šabac

juche je blio vsihe publike na radnichnkom nego danas na machvi...
inache...prija opet trener...jbt na pocehtku su ok igrali...palija dao vodeci gol...
posle onaj njih 10-ka..igra kao nenormalan,a ima sigurno 40 god...ne tchi mnog...al shut,centarshut ...bruka...
poneuti 10 je dao izjednachujuci gol,zatim u grupom poluvremenu djuka omashio loptu na 16 m...igrach izletao sam pred golmana,lob i 1:2...a treci gol..bruka...opet 10....kako lagano...dobija povratnu na 16,iz prve,preko levo spoljnje...samo je prebacio gomana..dobio je aplauz od celog stadiona....
inachi..radnichki pukao 0:1 kod kuce...

0.jpg

Roso Neri Saneri :super:
***, nije ovo Engleska, pa da volis klub iz svog grada makar igrao i u ''dz'' ligi. Macvi zelim da se vec nakon prve prvoligaske sezone preseli u Super ligu, i da tuce Partizan... ali Zvezdu niko ne moze da mi otrgne iz srca.

Ja dolazim na stadion (dodushe sad ne tako redovno), volim Macvu jer je nas klub samo odavno nisam medju Sanerima.... Ipak im svaka cast, odlicno navijanje, napredak je veoma uocljiv. Vidim da se angazuju, lepe plakate, zovu ljude na stadion. Bice nesto od nase Macve, nadam se sledece godine u visem rangu i sa duplo vise gledalaca. :)

http://www.srbijasport.net/vesti/det/2938 - Izveštaj sa poslednje utakmice Sloga - Mačva 0:3

https://www.facebook.com/pages/FK-Macva-Sabac-zvanicna-prezentacija/119109891434315 - FK Mačva zvanično i na Facebook-u

https://www.youtube.com/macvafk - FK Mačva zvanično i na Youtube.com

http://www.sanerisabac.com - SINOVI GRADA, NAJBOLJI! ŠANERI

Šta reći?

7 utakmica - 21 bod

1. mesto na tabeli Srpske lige grupa Zapad

7 primljenih golova na 22. utakmice

Karavan za PRVU TELEKOM LIGU je krenuo!
PRIKLJUČI SE! POSTANI DEO POBEDNIČKOG TIMA!

Svaka cast na prezentaciji na Fejsu, ali mi nije jasno zasto se malo zvanicni sajt FK Macve ne update-uje!
Saneri su pokrenuli svoj sajt (sami ga finansiraju i odrzavaju), pa mislim da je red da i klub ima svoj! Mislim da nije za njih neka stavka da daju koji dinar nekom da taj sajt odrzava! Posebno sto mislim da bi mnogi sajt dizajneri se odrekli ne znam ni ja kakve nadoknade da ga odrzavaju. Cisto da realno pokriju svoje troskove...

poslednja nezvanicna informacija (nisam siguran da je tacna) - uprava Macve je trazila veliku kintu od Radnickog da ih puste u visi rang. Kazu da je Radnicki vec sredio stadion, jake sponzore i neke utakmice je zatvorio.
Izvini jel ti to pokusavas da kazes da uprava prodaje ulazak u visi rang!? Ako to hoces da kezes, mogu ti reci samo da ne lupetas bez veze! Radnicki je zatvorio sve tekme do kraja, sto im nista nece vredeti ako Macva odigra svoju igru! Jos uvek imamo bod prednosti i ako tako ostane do kraja dovoljan nam je i remi u Kg! Bice UZASNO tesko jer nemamo samo Radnicki kao protivnika, nego i druge ekipe koje je Radnicki premirao, kao i FSS koji ce pokusati na sve nacine da ubaci Radnicki u visi rang! Realno imamo najbolju ekipu i to treba da momci i dokazu na terenu!
P.S. Da se odmah razumemo meni je ovo zalosno sto ova dva kluba ne igraju u super ligi a ne da se jebavaju po srpskoj i zali Boze sto duel u Kg ne odlucuje izlazak u Evropu a ne ulazak u jebenu drugu ligu! Sramota je da Kg koji ima 200 000 stanovnika i onakvu stadionchinu (imao sam prilike da je vidim u vise navrata kada je Macva tamo gostovala) igra tek 3 ligu!

Izvini jel ti to pokusavas da kazes da uprava prodaje ulazak u visi rang!? Ako to hoces da kezes, mogu ti reci samo da ne lupetas bez veze! Radnicki je zatvorio sve tekme do kraja, sto im nista nece vredeti ako Macva odigra svoju igru! Jos uvek imamo bod prednosti i ako tako ostane do kraja dovoljan nam je i remi u Kg! Bice UZASNO tesko jer nemamo samo Radnicki kao protivnika, nego i druge ekipe koje je Radnicki premirao, kao i FSS koji ce pokusati na sve nacine da ubaci Radnicki u visi rang! Realno imamo najbolju ekipu i to treba da momci i dokazu na terenu!
P.S. Da se odmah razumemo meni je ovo zalosno sto ova dva kluba ne igraju u super ligi a ne da se jebavaju po srpskoj i zali Boze sto duel u Kg ne odlucuje izlazak u Evropu a ne ulazak u jebenu drugu ligu! Sramota je da Kg koji ima 200 000 stanovnika i onakvu stadionchinu (imao sam prilike da je vidim u vise navrata kada je Macva tamo gostovala) igra tek 3 ligu!

Procitao sam je medju komentarima na srbijasport pa sam zato i rekao da nisam siguran da je tacna. Ovo za Sumadiju sam se i bojao jer imaju jake sponzore, sredjen stadion i dozivljavaju to vec kao resenu stvar. Valjda ce Macva uspeti da izdrzi jos ovih nekoliko kola do kraja. Idu li Saneri u KG?

Procitao sam je medju komentarima na srbijasport pa sam zato i rekao da nisam siguran da je tacna. Ovo za Sumadiju sam se i bojao jer imaju jake sponzore, sredjen stadion i dozivljavaju to vec kao resenu stvar. Valjda ce Macva uspeti da izdrzi jos ovih nekoliko kola do kraja. Idu li Saneri u KG?
Saneri idu na svako gostovanje, tako da nece biti izuzetak ni KG! A nas grad kada bi posedovao IOLE lokal patriotizma u sebi videli bi bar slicnu sitaciju ovoj koju su Novosadjani imali pre 7 dana http://sport.blic.rs/data/images/2010-05-06/35987_kupsrbije-blic-stanko-djalic_origh.jpg
Ali *** nasim sugradjanima su vazniji beogradski klubovi :eek:

Gde je sad uprava da se oglasi? Sta bi sad, imali smo "strucne" ljude koje je postavio voljeni DS, upucali su silni novac i - MUCAK! Sad niti imamo stadion kakav valja a nismo ni usli u visi rang. Misevi, nisu dali FAP-u kada je trebalo i kola otisla nizbrdo. Ko ce sad posle ovakvog razocarenja pratiti Macvu?

slažem se da je Priboj odlučio prvenstvo, e sada što naši nisu reagovali i uradili to što smo svi mi znali da je potrebno...za x 000 eura smo danas mogli biti prvoligaši. Ovako, taljigaćemo još najmanje godinu dana u Srpskoj ali neka. izdržala je Mačva mnoge nedaće a i mi zajedno sa njom tako ćemo i od sada. Što se tiče budžeta i odgovornosti znate i sami da je ovo Srbija i da se naravno niko neće oglasiti povodom toga. Grad je vlasnik kluba i Grad odlučuje ko će njim upravljati. Mislim da su sadašnji rukovodioci dobri, nisu svi fleksiilni koliko bi trebalo, neki od njih nije iz sveta fudbala ali su generalno dobri. Čujem da je bio Upravni Odbor ali ne znam šta su zaključci sa istog. Što se tiče nekog razočarenja, mislim da odavno nismo napravili ovako dobru atmosferu na tribinama i u timu. MOže da nam bude žao što nismo ušli ali nema mesta razočarenju. Nismo pokazali dovoljno u Kragujevcu i to je sve.

Back