Lokacije za pisanje knjige

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Hocu da na miru pisem knjigu bez ometanja.
Den Simons pise na visini od 3000 metara na planini u svojoj kolibi knjige.

Doduse, on je verovatno sticanjem okolnosti u blizini planine i zivi, ali u ravnici u Srbiji nema planina, ima ali ja nisam kod tog predela gde ima koliba i kuca.
Pokusao sam da se zaposlim u inostranstvu misleci da cu moci da pisem na miru, ali od cimera... Ne mozes pisati.
Kako i gde pisu nasi srpski pisci?

Obicno na kolenima dok ne steknu neki status, posle u radnoj sobi.
Inace sad je lako pisati, ne biti pisac, nego pisati.....poneses tablet u neku pustaru ili na camac i raspises se...pa obrises.
Ne, ne. Stara skola, papir, olovka i gumica i mir i tisina.
Ne na camcu i kolenima.
Vec pisati dan i noc. Objaviti.
Napisati jos knjiga.
Koliko bi kostalo negde na planini nekoj uzeti kucicu neku?
Pisanje po hotelima, ne, veci biti i od hotela. Znaci 24h na dan pisati knjigu, nije bi mi bio nikakav problem, samo kad bih imao mir i tisinu.

шта волиш, море, реку, планину? да ли имаш финансијску могућност да себи приуштиш дом на том неком твом жељеном месту? да ли имаш храбрости?

шта волиш, море, реку, планину? да ли имаш финансијску могућност да себи приуштиш дом на том неком твом жељеном месту? да ли имаш храбрости?
pare mi nisu bitne.
pokusao sam, misleci da cu na miru pisati i tisini inostranstvo, ali ni tamo, na kraju sam zavrsio u nekoj vili vrednoj milion eura ne zanima me to. Problem je bio sto sam imao cimere.

Sta volim?
Mir i tisinu za pisanje. Samo to, i nista vise.

Back