ljuta škorpija :(

Jarac nije i pazi kako se ponasas. :)

Zene JArcevi nisu medju najljespima,bas nesto poput Skorpija,muskarcima muskost Saturna i Marsa mnogo bolje stoje ;)

- - - - - - - - - -

Jarac nije i pazi kako se ponasas. :)

- - - - - - - - - -

Istina.

E ti kada kazes da je istina,onda je stvarno istina,haha,oo Boze. :DIli ovaj iznad koji vise vjeruje Duporu ludom,nego svojim ocima :D

Zene JArcevi nisu medju najljespima,bas nesto poput Skorpija,muskarcima muskost Saturna i Marsa mnogo bolje stoje ;)

Zene jarcevi nisu lepe, ali imaju dostojanstvo i znaju sta hoce. Skorpije, vodolije i blizanci su najlepse, najsexipilnije i najbolje kao ljudi.

HAjde da kazemo,da to jesu tebi,i da se o ukusima ne moze raspravljati :)
Meni su zene Skorpije(a i mnogim mojim prijateljima) najruznije zene u horoskopu.

Vrat pripada biku. Skorpija nije znak erotike vec strasti, jako nadrazenje klitorisa, stojeci seks licem u lice.

Pa pomenuh vrat zbog Bika upravo.
Licem u lice...:think: pa ne baš. Intima i samo jedna osoba sigurno, ali Škorpija je znak koji voli da okoliša, a ne da ide direktno. Škorpija lagano Guli s krajeva, potajno se primiče i onda napada i dominira. Dominacija je možda i najveći simbol seksa Škorpije.

Imam Mars i Pluton konjukciju u Škorpiji, teško je živeti s tim jer strahovito razara i redovno pretvara u autodestrukciju, ali je zato seks najveća regeneracija.

Elem, da ne dužim, celoukupna poenta je bila da je Škorpija mentalna erotika, a Bik fizička. Oba znaka traže erotiku i zadovoljenje na seksualnom planu u životu.

Cuj Mentalna Erotika :DHahahha,kakav termin.

Nista gore kada je osoba ruzna,a hoce silom da je sexi :D

Pazi, sta je za tebe lepo, a sta ruzno? Realno gledano, recimo kroz fotografije, mozes da budes u pravu, ali zivotno, uzivo skorpije fasciniraju, to ce svako da ti kaze. ovo ima veze sa njihovim sexipilom, unutrasnje prerusavanje koje izadje spolja. Neka bude mentalna erotika, ali svakako nesto jeste.

Pazi, sta je za tebe lepo, a sta ruzno? Realno gledano, recimo kroz fotografije, mozes da budes u pravu, ali zivotno, uzivo skorpije fasciniraju, to ce svako da ti kaze. ovo ima veze sa njihovim sexipilom, unutrasnje prerusavanje koje izadje spolja. Neka bude mentalna erotika, ali svakako nesto jeste.

Sta da me fasninira,njihova fizicka grubost,nezenstvenost,ruznca,ili njihova dusevnost okrenuta stalnom posesivnom trazenju sigurnosti,lojalnosti partnera,materijalne dobiti (8 kuca),sto manifestuju kroz lazno predstavljanje sebe kao jakih licnosti(nema slabijih ljudi od njih),njihova sklonost ka manupulacijama,jer nedovoljno postuju sebe,i misle da samo na taj nacin mogu da zadrze bilo koga.Itd,da ti ne pricam :D

Mentalna erotika možda nije najbolji izraz, ali je svakako tačno da Škorpija vlada psihološkim domenom Seksa, uz to i erotike na psihološkoj osnovi. Pitanje je kako ljudi doživljavaju Erotiku kao pojam s obzirom da se ista menjala zavisno od generacije do generacije koji su drugačije posmatrali na Seks, odnosno domen Erotike koja predstavlja nešto više od telesnog zadovoljstva.

Odatle dobijamo Pluton koji menja generacije kao i njihove poglede na to šta je ''seksi'', a šta nije, šta je prihvatljivo, a šta nije.

I Bik i Škorpija su znakovi koji su najviše zagriženi za Seks. Frojd je bio Bik - Škorpija.

Sta da me fasninira,njihova fizicka grubost,nezenstvenost,ruznca,ili njihova dusevnost okrenuta stalnom posesivnom trazenju sigurnosti,lojalnosti partnera,materijalne dobiti (8 kuca),sto manifestuju kroz lazno predstavljanje sebe kao jakih licnosti(nema slabijih ljudi od njih),njihova sklonost ka manupulacijama,jer nedovoljno postuju sebe,i misle da samo na taj nacin mogu da zadrze bilo koga.Itd,da ti ne pricam :D

Sve je istina, ali i vernost, iskrenost, nepotkupljivost i naravno, spoljnji efekti koji fasciniraju. Ako znas da im pridjes imas idealnog partnera.

Sve je istina, ali i vernost, iskrenost, nepotkupljivost i naravno, spoljnji efekti koji fasciniraju. Ako znas da im pridjes imas idealnog partnera.

Vjernost i lojalnost stoje,ali su one rezultat straha od samoce,straha od "smrti"(Pluto je Smrt,kraj) svega sto ih okruzuje,i sta da me fascinira,kakvi spoljni efekti,pa prepadnem se u 90% slucajeva,najiskrenije :)

Evo sta je kazala Leze Green,u jednom svom obracanju jednom svom klijentu,na pitanje o Skorpijama

"
Scorpio...memory like an elephant, are naturally different, can be spiteful and vengeful, psychic, passionate...males,girls alot of them are UGLY and have a thing about older women... very seductive sign and look alot younger than their years..

Kaze zena,mnogi od njih su "ruzni" :D

Poslednja izmena:
Vjernost i lojalnost stoje,ali su one rezultat straha od samoce,straha od "smrti"(Pluto je Smrt,kraj) svega sto ih okruzuje,i sta da me fascinira,kakvi spoljni efekti,pa prepadnem se u 90% slucajeva,najiskrenije :)

Sad si ti sveo na licno iskustvo, ali i to je istina.
Mene bas izazivaju sa tim svojim fascinantnim pogledom i ponasanjem, pa oprastam mane.

Sad si ti sveo na licno iskustvo, ali i to je istina.
Mene bas izazivaju sa tim svojim fascinantnim pogledom i ponasanjem, pa oprastam mane.
Kad su Bikice,sa Venerom u sjedistu,i egzaltiranim Mjesecom,privlacne,lijepe,zenstvene,njezne,onda su Skorpije sve kontra od toga,u Skorpiji su zenske planete Ve i Mo jako slabe,nemaju one profinjenosti,skladnosti u crtama lica(mozda kad Venera pobjegne u VAgu),AKrepi :D

Gledaj Bikice,Ac LAv,kako plijeni paznju sexipilom,ljepotom,zenstvenoscu,sija,bljesti, pomijesali se So i Ve

Ovo kod grube Skorpije ne mozes vidjeti

Sta kaze Dupor,Bikice ruzne,a kao Skorpije nisu :DSto ga neko nije streljao,jest mi krivo :)

od zenskih shkorpija koje ja znam za samo jednu mogu da kazem da ne izgleda bash neshto... bilo mi je malo neprijatno ali njoj je bilo smeshno kad joj je moja cerka tada u uzrastu od 5-6 godina na njeno "gde si shmizlo" odgovorila sa "nisam ja shmizla, ti si shmizla, bash si ruzna"...:p

od zenskih shkorpija koje ja znam za samo jednu mogu da kazem da ne izgleda bash neshto... bilo mi je malo neprijatno ali njoj je bilo smeshno kad joj je moja cerka tada u uzrastu od 5-6 godina na njeno "gde si shmizlo" odgovorila sa "nisam ja shmizla, ti si shmizla, bash si ruzna"...:p

Onda ih znas mozda 2 u zivotu :D

Ukus se u najvecoj mjeri ipak veze za ostroumnost,pa izgleda da nemaju svi ljudi iste sklonosti ka prepoznavanju vizuelnih,ali i onih drugih kvaliteta partnera.

Hajde se pokusaj sjetiti nekih zenskih Skorpija sa javne scene,koje su posebno privlacne?
Meg RAyan,lezbaca prava,nista zenstveno na njoj,Demi Moore prije svakog snimanja skokne do teretane,da se nabije sto veciom dozom testosterona,da izgleda sto vise kao muskarac,Julia Roberts ala Ivana BAnfic,nesto bezizrazajno,bljutavo,bas kao i Jelena Tomasevic.O Mariji Serifovic je bezpredmetno raspravljati,ono je vise neki poremecaj,koliko joj je majka Verica (Djevica) zenstvenija i ljepsa,a opet se ne moze reci da ne lice.Mira Banjac glumica,sa onim ostrim crtama lica,pravo musko,posebno je treba vidjeti u Ljepoti Poroka :D

Tipicna Skorpija,uspicena,gruba,nezenstvena

Pusti se sada JArceva,pricamo o Skorpijama. :D

Ne moze se ni za 1 znak reci da je lijep,ili ruzan,jer se ne radi o jednoj osobi,ali simbolicki znak Skorpije,kao i Jarca oduzima na zenstvenosti,profinjenosti,njeznosti itd.Bolje je biti muskarac Skorpija nego zena,bas kao sto je bolje biti muskarac Jarac nego Jarcica.

Udjem ovde posle nekog vremena, Denis i dalje tupi isto :D Ok je ne menjanje stava, a groznicavo insistiranje na ispravnosti isljucivo sopstvenog misljenja svakako jeste prepoznatljiva osobina ne previse zanimljivih Jarceva, ali... Ne vredi u ovom slucaju. Ljudi prosto nece da se sloze da su Skorpije najmizerniji znak, sa odsustvom duha i posedovanjem fizickih anomalija :D I nece... :D I ne daj, Denise, da te ove sicusne kreature - Skorpije ( zakljucujem da tako mislis o njima) truju netrepeljivoscu i gadjenjem i iritiraju. Ignorisi ih. Nije tesko ako su tako bezvezne ;)

Udjem ovde posle nekog vremena, Denis i dalje tupi isto :D Ok je ne menjanje stava, a groznicavo insistiranje na ispravnosti isljucivo sopstvenog misljenja svakako jeste prepoznatljiva osobina ne previse zanimljivih Jarceva, ali... Ne vredi u ovom slucaju. Ljudi prosto nece da se sloze da su Skorpije najmizerniji znak, sa odsustvom duha i posedovanjem fizickih anomalija :D I nece... :D I ne daj, Denise, da te ove sicusne kreature - Skorpije ( zakljucujem da tako mislis o njima) truju netrepeljivoscu i gadjenjem i iritiraju. Ignorisi ih. Nije tesko ako su tako bezvezne ;)

Znas da smo mi Jarcevi ucitelji zivota,pa i ja volim da prosvjetljujem druge,makar to bile i Skorpije :D

Zar je toliko tesko da se shvati da cak i u astrologiji postije neka ,makar ko fol pravila,da postoji neka simbolika ,koja oslikava neke stvari vezano za znakove,pa nisam ja izmislio da su u znaku Skorpije,Venera i Mjesec u jako losem dostojanstvu,i da je zenstvenost,profinjenost,ljepota(Venera je simbol za ljepotu),u tom znaku jako slabo naglasena.

Uvijek ima izuzetaka,pa se desi da cak i Skorpije nekada mogu da zasijaju,ali je to rezultat nekih drugih povoljnih aspekata i polozaja planeta u karti.

Evo ova Skorpija nije losa,vadi je Mo u zenstvenom znaku Riba ,u kojem je Venera egzaltirana ;)

Znam da Jarcevi misle da su profesori po rodjenju za ceo svet!
Dobro, ovaj post ti je vec malo manje zlobno ostrascen...
I dajes primer Skorpije 'koja nije losa'. Ima ih. To je poenta. A prednost jednima ili drugima je stvar individualnih preferiranja, sto ne treba da zadire u tudja.
Eto...

Nisam ja nikada zao,iako sam svjestan da nekada tako djelujem(Saturn,realnost,objektivnost,nema okolisanja,za dobrobit drugih :D)i logicno da je sve stvar ukusa,ja pokusavam ovdje da malo pisem o astroloskim velicinama,jer ne mogu svi da bude sve,zna se sta je sta u astrologiji.Ili da je ukinemo ;)

Sad kad pređem nabrzaka ovu imdb listu prvu stranu, ima lepih žena ali stvarno škorpije mi ovako u realnom životu ne zapadaju za oko.
A opet, meni dve predivne žene iz sveta glume su škorpije.
Gene Tierney & Hedy Lamarr
Generalno iz te stare generacije lepotica Holivuda...Škorpija i Devica je mnogo bilo, ako se ne varam.

Ne znam ni što sam se ubacila, stvarno mi mrsko da se prepirem vako ko je kome lep a ko nije.
Al moram svuda da se ubacim, kakav bi blizanac ja to bila?

Back