ljuta škorpija :(

Gogili, najveći procenat ruznih ljudi je medju njima,što ne znaci da nema izuzetaka,samo ja nisam nalijetao na izuzetke.Najruznija cura u srednjoj školi bila Skorpija, bilo nam je zao,u naselju u kojem zivim dva brata Škorpije, ne znas koji je neugledniji,da ne kazem ruzniji.Pomognem im ponekad,nadjem im posao neki,proguram novčano,neće nista da rade.Naravno da su slabici,zato i pokuavaju da manipulišu drugima, ali su jako naivni,providni i predvidivi,a umisle da su tajanstveni i mudri :D

Ja žensku osobu koju znam a škorpija je, moram priznati da je izuzetne lepote ali ono što si pisao o karakteru a i ja dodala, to zaista mislim, barem po osobma koje sam imala prilike da srećem a da su tog znaka.

Ja žensku osobu koju znam a škorpija je, moram priznati da je izuzetne lepote ali ono što si pisao o karakteru a i ja dodala, to zaista mislim, barem po osobma koje sam imala prilike da srećem a da su tog znaka.

Krivo mu je sto je procenat najruznijih od znaka Jarac, a on je Jarac. Pa prebacuje na Skorpije koje istina nisu u vrhu lepih znakova ali imaju za razliku od drugih seksipil i magnetizam.

Znam da pate. Jarac je znak mrznje i uvek se ta ista mrznja obije o vasu glavu.

Mentalno bolestan, pa čak i fizički narušenog zdravlja zbog poodmaklog stadijuma nelečenog sifilisa, biva smešten u Baltimorsku mentalnu instituciju, a kasnije umire.

HAjde ti procitaj knjigu "ispovijest legendarnog kuma",tj biografiju osnivaca najmocnije mafijaske porodice u istoriji Josepha Bonnana,covjeka koji je zivio oko 100 godina.

Kum ti je simljen videci se zivotom ovog covjeka

http://en.wikipedia.org/wiki/Luciano_Leggio

Mesrine je nazvan Francuski "Robin Hood" jer je bukvalno opljackani novac,iz milion banaka koje je opljackao ,davao sirotinji po Franuskoj,i smatra se najhrabrijim kriminalcem u istoriji.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Jacques_Mesrine

Caponeova 1 godina zivota,i nacin na koji je zivio, je bio ispunjeniji od necija 3 zivota,pa 115 godina kako se rodio,i dan danas kada mu se spomene ime,ljudi ustanu sa strahopostovanjem.

Ne moze se nama nista obiti o glavu,posto u znaku jarca Sunce(zivot,sreca) dozivljava preporod,transformaciju,od Jarca pocinje da se dize prema vrhu neba,pa tako i Jarcevima zivot sa godinama ,vremenom (SAturn) postaje kvalitetniji.

Oni Jarcevi koji prerano dodju do velike slave,oni ranije i napuste ovaj svijet,poput Elvisa,Caponea,ovog Mesrina,Jovanke Orleanke,Janis Joplin,jer Saturn trazi da ste stekne neko znanje u zivotu,da bi se vladalo 10 kucom,koja znamo sta znaci.

Jarcevi nisu znak mrznje,nego "pate" od realnosti,i osjecaja za Pravdu,ali je njihova odlucnost i zelja da se neki problemi sasijeku u korijenu,povezana sa mrznjom,i to od neodgovornih i labilnih ljudi pored kojih bi svijet propao za 2 dana.Neko mora zavoditi red i disciplinu,neko mora nametati prave vrijednosti,po kojima treba da se vode mase.

Zanimljivo je da sve Skorpije koje znam,slijede Jarceve,i jako su im lojalni,posebno zene Skorpije u brakovima sa muskarcima Jarcevima cesto idealiziraju iste .

Desetim poljem ne vlada znak jarca. Planete imaju slicnost sa poljima ali ne toliko izrazeno kao sa znakovima. Pomesao si babe i zabe, znak jarca kojim vlada Saturn sa desetim poljem koje je slicno Saturnu a ne znaku jarca.

- - - - - - - - - -

Analogija polja i planeta je ova:

Sunce X, Mecec IV, Merkur III, Venera VII, V, XI, Mars I, XIII, Jupiter II, IX, Saturn VI, X, Uran IV, Neptun XII.

To da je Sunce vladar 10 polja se vodilo cinjenicom da Sunce najjace grijje u Podne(Mc),ali bi to onda znacilo da Sunce najjace grije i u znaku Jarca,posto je JArac 10 znak horoskopa,i ekvivaelent 10 polja,pa nije cudno da 90 % slavnih ljudi,ima izraezenu seriju 10 u svojim kartama,znak Jarca,jak SAturn,ili izrazenu 10 kucu.

KAda SAturn ne bude bio vladar Jarca,i kada Jarac ne bude bio 10 znak u horoskopu,onda karijeru,profesiju,slavu,autoritete nemoj da vezes za JArca.

Evo npr sta je najbolje za profesiju "sudije" da osoba ima u svojoj karti,prvi primjer opisana skoro moja malenkost,90% karta identicna :D

http://www.astro-house.com/blog/jupiterov-i-saturnov-kod_55.html#.VW3xOdKqqko

Poslednja izmena od moderatora:
Jako su simpatični onakvi poput Danny de Vita,Ili poput Roberta Beninija,Milovan ilić minimax faca bio,o Tomi Zdravkovicu da ne govorim, Halid Bešlić i Aca Lukas pojmovi ljepote, glumica Mira Banjac raznosi zenstvenoscu, a i Ljubiša Samardžić bio onako lijep sa onom zrinjskom glavom.

A mozda samo imaju tvoj znak u podznaku :think:

Na kraju krajeva ako ti je neka skorpijica zagorcala zivot nije lepo da tako udaras na skorpije. Nismo ti mi krivi sto si se ti igrao sa vatrom, a ne znas :)

Poslednja izmena:
A mozda samo imaju tvoj znak u podznaku :think:

Na kraju krajeva ako ti je neka skorpijica zagorcala zivot nije lepo da tako udaras na sve skorpije. Nismo ti mi ostali krivi sto si se ti igrao sa vatrom, a ne znas :)

Da imaju moj znak u podznaku,bili bi pravilni onako poput Monice Beluci ;)

Zar nisam rekao da mene privlace lijepe zene,i da postavljam jako visoke standarde na tom planu ;)

A slabo ima Skorpija medju lijepim zenama,najiskrenije,bez imalo zelje da nekoga uvrijedim.

Skorpije nisu Vatra,nego su emotivna Voda,koje sebe namjerno predstavljaju u mnogo jacem svjetlu,nego sto to realno jesu,da bi autosugestivno napunili sebi samopouzdanje,koje je kod Skorpija jako poljuljano ;)

Nikada mi se u zivotu nije svidjela ni jedna Skorpija,najiskrenije,pa zasto to nebi priznao,nebi nista izgubio sa tim.;)

Da imaju moj znak u podznaku,bili bi pravilni onako poput Monice Beluci ;)

Zar nisam rekao da mene privlace lijepe zene,i da postavljam jako visoke standarde na tom planu ;)

A slabo ima Skorpija medju lijepim zenama,najiskrenije,bez imalo zelje da nekoga uvrijedim.

Skorpije nisu Vatra,nego su emotivna Voda,koje sebe namjerno predstavljaju u mnogo jacem svjetlu,nego sto to realno jesu,da bi autosugestivno napunili sebi samopouzdanje,koje je kod Skorpija jako poljuljano ;)

Nikada mi se u zivotu nije svidjela ni jedna Skorpija,najiskrenije,pa zasto to nebi priznao,nebi nista izgubio sa tim.;)

Denise citala sam te sad, na brzinu malo pretresla sta pises i mogu ti reci, ako moze bez ljutnje, da mi je drago sto se skorpije ne svidjaju ljudima kao ti.
Pozdrav za tebe:ok:

Ukusi se razlikuju,ja sam jako zahtjevan muškarac,medju škorpijama ženama nikada ne nadjoh sjaj,ono da bljesti,da sija(ja imam Mo u Lavu,hoću savrsenstvo,kraljicu)i razumijem ljude koji postavljaju manje kriterijume da im se čak i Škorpije svide,meni jok

Svaka cast tebi, ali te racice sto si zamenio za skorpije nisu prava slika vecine. Skorpije koje sam ja upoznao ti mozes samo da sanjas:)

Astrolozi, oni bolji znaju da Jarac vlada iskustvima,pa meni moja iskustva kažu da su zene Škorpije zadnje sa kojima bi imao želju za bilo kojom vrstom druženja.Primjetih da Škorpije zene često koriste photoshop(vidim na fbu)pa je svaka sa onim vješticijim facama, izbacenom vilicom,jačim jagodicnim kostima isto nezenstvena kao ona druga, a tek kad ih vidis u živo prepadnes se:DSta reći o muskarcima kojima se svisjaju Škorpije,ili nemaju ukusa ti nisu ostroumnivili ih niko drugi nije htjeo:D

Škorpija je vladar seksepila i erotike.

Beograd sa svojim simbolom Škorpije daje najluđe žurke na splavovima (Škorpija). To prija socijalnom druženju jer je Uran egzaltiran u Škorpiji, a Merkur u Vodoliji. U Astrologiji, sve je povezano te primer odlične atmosfere i beneficija se uvek može lako posmatrati astrološkim smislom.

Takođe možemo da pogledamo i devojke koje prolaze Knez Mihajlovom ulicom.

Proglašena za najlepšu teniserku, Ana Ivanović je u znaku Škorpije sa Venerom u Strelcu na trećem stepenu (mladoliko). Njen podznak u Vodoliji sa Uranom u Strelcu daje assvim pozitivan i nasmejan izgled :mrgreen:

ld-43.jpg

i BIk i Škorpija su erotski znakovi. Vrat je veoma jaka erogena zona. Semantika. Ovaj fizički, škorpija mentalni. Jedan želi da oseća, drugi želi da mašta. Svakako jesu seks oba znaka.

Jesu po Duporu Skorpiji,koji nije znao za Devita,Halida Beslica,Acu Lukasa,Mariju Serifovic,Tomu Zdravkovica,i ostale ruzne "Akrepe" .

Bik pod Venerom mu ruzan znak :D (to dovoljno govori o njemu) a Skorpija njegov znak sa ruznim Plutonom kao vladarem nije,zanimljivo.Pa Bikice su andjeli nebeski za Skorpije,u svakom smislu,fizickom,dusevnom,svejedno.

Znaci ruznoce su jarac, bik i rak.

Jarac nije i pazi kako se ponasas. :)

- - - - - - - - - -

Vrat pripada biku. Skorpija nije znak erotike vec strasti, jako nadrazenje klitorisa, stojeci seks licem u lice.

Istina. Osim da su skorpije likom najblize idealnoj lepoti. Fascinantne i odisu sexipilom.

Pored blizanaca i vodolija to mi je omiljeni zenski znak.

Poslednja izmena:

Back