ljuta škorpija :(

Evo, moram se složiti, Denis sa tobom, a evo I zašto: Ja sam BIK! I teško sam preživela prvih 24 sata tu našu svađicu, ALI...ljuta škorpija se javlja na vrlo čudan način...kao slučajno mi pošalje dva slova, nedefinissana, verovatno da bih se upecala I pitala da li je pogrešio...itd...slučajno se pojavi, gde zna da ću ja biti...ali mi se ne javi, kao ne vidi me ;)...elem, u međuvremenu, ja sam stala na svoje nogice, ali vidim da se on "borucka", čini mi se, kako da opet stupimo u kontakt...:)...tako da, eto ovo što je Denis rekao, samo iz stvarnog života...
Interesantna temica, nije lose znati, za neke buduće svađe bika I škorpije ;)...mogu da se busaju svojim "otrovnim" repićem, ali rekla bih da samo sebe truju, jer je jedna škorpijica, ipak veličine zenice jednog bika 8-)
Pa gdje ce se Bik (Hitler,Tito,Lenjin) plasiti jedne emotivno nesigurne Skorpije, zar ljudi tog znaka mogu da probude bilo kakvo interesovanje kod tebe.Ali je cinjenica da se manje atraktivni ljudi (bez obzira na znak) lijepe na svioje antipode,Bikovi na Skorpije,JArcevi na Rakove,Blizanci na Strijelceve,pa ono kada ih niko nece onda se nadje neki tamo "preko puta" i spasi stvar :D
Bikice vole manje atraktivne muskarce,samo u takvima misle da imaju potrebnu sigurnost (ono cemu Bikice prvenstveno teze),pa im se to kasnije redovno sveti u zivotu,bas zato sto su emotivno proracunate.Lijep muskarac je obavezno kvaran,onaj ruzni ima dobru dusu itd :DKohja greska,ali Bikovi su prakticni izricito materijalni znak,i ne razmisljaju oni o tome tako duboko.
Ne svidjaju mi se ni Skorpije ni Bikice toliko,iako su Bikice nesumnjivo privlacnije zene,ali imaju tu zajednicku crtu posesivnosti sa Skorpijama(to su te neke zajednicke antipodske osobine,kao sto RAk i JArac vole tradiciju npr) i to me odvraca od njih.Osim sto asptraktne stvari skoro pa ne razumiju nikako,moras im sve crtati itd :D

Ne znam,meni je sega kada mi neko kaze da se neko nalozio na neku Skorpiju,i da ima problema sa tom osobom,najiskrenije ;)

ALi eto,imamo razlicite kriterijume i standarde u zivotu.

Koji otrovni repic,navedi mi jednog Skorpiona poznatog sa takvim repicem?Pusti bajke i gluposti.A ako dozvolis sebi da oni uspiju da uspostave dominaciju nad tobom (tio znaci da si slaba licnost) onda se moras paziti,jer se znaju izivljavati nad osobama kojima je stalo do njih,na taj nacin ispipavaju puls,i provjeravaju odanost partnerea,progone ih strahovi od kraja veze,pa da se nebi vise mucili,sami raskidaju,ne mogu da podnesu pritisak.Tu mislim na muske Skorpije,zene su stabilnije mnogo.

intrigantan mi je :)..nije on nikakav frajer, loži se na neke manire, koje je pokazao na početku, ali onda se pretvorio u pravo u ovo što priča Denis - iživljava se I opipava puls očigledno :).
Imam prilično godina, a nikad nisam imala škorpiju, pa sam htela da probam, a I energetski mi jako odgovara - među nama definitivno postoji žešća strast! na svim poljima, iako bih naglasila da čak I ono što ih krasi "extra sex" itd...:D....nema ništa od toga...očekivala sam što-šta, a dobila sam najstaromodniji sex ikada :D...ali, nema veze I dalje mi je intrigantan I sad mi je baš super, kad vidim da se batrga...:)

Nisam nikada imala posla sa muškom škorpijom ali imala sam drugaricu škorpiju i nisam baš nešto oduševljena.
Mora se priznati da ima lepotu ali je to izgleda jedini adut koji imaju. Da se ne osete škorpije prozvanim, ja se u astrologiju ne razumem ali pišem na osnovu kontakta sa škorpijom.
Na mene su ostavili utisak da su veliki manipulatori, zlobni, zavidni, ljubomorni ....
Verovatno imaju i dobre osobine ali ove loše su toliko bile izražene da su ove dobre bile u mnogo manjoj meri vidljive.

Nisam nikada imala posla sa muškom škorpijom ali imala sam drugaricu škorpiju i nisam baš nešto oduševljena.
Mora se priznati da ima lepotu ali je to izgleda jedini adut koji imaju. Da se ne osete škorpije prozvanim, ja se u astrologiju ne razumem ali pišem na osnovu kontakta sa škorpijom.
Na mene su ostavili utisak da su veliki manipulatori, zlobni, zavidni, ljubomorni ....
Verovatno imaju i dobre osobine ali ove loše su toliko bile izražene da su ove dobre bile u mnogo manjoj meri vidljive.

sve to kroz jednu, ili znash josh neku sem te drugarice?

Nemam toliko iskustva sa skorpijama ( emotivnog), stavise uvek sam se lepo slagala s muskim skorpijama na drugarskoj bazi. Uglavnom ovo emotivnog iskustva sto imam je..Meh, pasivno agresivno bre, i vecito neka drama, neko mracenje. Kazes dobro jutro i dobijes zalopojku o tome kako smo baceni u ovaj svet absurda. Pitas ga de ce na more, dobijes filozofski esej o smislu zivota. Koliko je to dobra osobina, sa skorpijama se uvek mozes kvalitetno izrazgovarati o najrazlicitijim temama, toliko je ponekad mucno jer negde postoji vreme i mesto za sve ( mozda). Jos ako je od onih koji vole da slusaju sebe vise nego sto zapravo imaju sta da kazu...mucenje.

Posesivno, tesko kontrolise, usred busa bi da prica o problemima u vezi, koliko je introvertan toliko je indiskretan.
Voli da manipulise i to providno, udara tamo gde si slab.

Dzaba strast ( meh) kad te psihicki izmore. Kad su nesigurni onda su jos gori posto lece frustracije na onima koji ih najvise podrzavaju.

Naravno, ovo je negativno....imaju oni i lepih osobina..i nisu svi 'vaki.

A i ja sam u podznaku skorpija, mozda sam trebala da cutim :lol:

Elem, za postavljacicu, sta znam...titraj mu, to prija nezavisno od znaka :lol:
Znaju da budu ponosni i da se dure ali iz mog iskustva nece izignorisati ruku pomirenja osim ako nije bas neka katastrofa a to kod vas valjda nije:)

Poslednja izmena:
Zene Skorpije ,ubjedljivo najruznije zene u horoskopu,sto i nije cudno kada su suprotnost Bika,kojim vlada Venera(ljepota)

Jos nikada u zivotu nisam sreo lijepu zenu Skorpiju,najvise ih znam onakvih poput Marije Serifovic,ili bezizrazajnih poput Jelene Tomasevic.One sitne oci,bljutavi pogled,bez sarma,bez icega.

Mogu da budu lijepe na jeziku samo ,ovako kada se sakriju na Netu,i kada ih ne vidimo :D

Uostalom,da su lijepi,i da su zadovoljni sa sobom,ne bi bili vjecno nezadovoljni i nervozni,i ne bi imali tako malo vjere u sebe,pa zato guse i partnere i sve oko sebe.

Poslednja izmena:
Jako su simpatični onakvi poput Danny de Vita,Ili poput Roberta Beninija,Milovan ilić minimax faca bio,o Tomi Zdravkovicu da ne govorim, Halid Bešlić i Aca Lukas pojmovi ljepote, glumica Mira Banjac raznosi zenstvenoscu, a i Ljubiša Samardžić bio onako lijep sa onom zrinjskom glavom.Kako ono pjevaju navijači Zvezde Macvanu Mianu iz Partizana "vrati konju glavu Macvane":DAna Turskom se Skorpija kaže "akrep"a znamo da se kod nas za ružne ljude kaže"ružan kao akrep"Skorpije često imaju jaci savijen nos(grčki profil),nepravilne crte lica,ženama fali profinjenosti i zenstvenosti(slaba venera u tom znaku)Posto ipak na planeti postoji neka ravnoteza onda se i ružne Škorpije nekome svide.Ona Sladja Djogani mi je tipična škorpija,sve na svom mjestu,bije ružna, ali je sva bljutava bezizrazajna,sitne oči,tužne,ko kakva stara Indijanka,baš kao i Demi Moore koja kao Meg Rayan više liči na musko.Ako su Bikice lijepe i zenstvene zbog jake Venere i Mjeseca(Jessica Alba, Megan Fox itd)onda to Škorpije nikako ne mogu biti.

- - - - - - - - - -

Kao što rekoh lijepe su samo kada ih ne vidimo:REkao što su i osvetoljubivi samo u svojim glavama

Ukusi se razlikuju,ja sam jako zahtjevan muškarac,medju škorpijama ženama nikada ne nadjoh sjaj,ono da bljesti,da sija(ja imam Mo u Lavu,hoću savrsenstvo,kraljicu)i razumijem ljude koji postavljaju manje kriterijume da im se čak i Škorpije svide,meni jok

Neka neko navede neku poznatu ženu Skorpiju da je lijepa,ja ne znam ni 1.Grace Kelly nije loša bila ali je bilo mnogo ljepših,ali je ona imala i Ve u Vagi

- - - - - - - - - -

To što je tebi lijepo ne znači da je i meni ;)

Zene Skorpije ,ubjedljivo najruznije zene u horoskopu,sto i nije cudno kada su suprotnost Bika,kojim vlada Venera(ljepota)

Jos nikada u zivotu nisam sreo lijepu zenu Skorpiju,najvise ih znam onakvih poput Marije Serifovic,ili bezizrazajnih poput Jelene Tomasevic.One sitne oci,bljutavi pogled,bez sarma,bez icega.

Mogu da budu lijepe na jeziku samo ,ovako kada se sakriju na Netu,i kada ih ne vidimo :D

Uostalom,da su lijepi,i da su zadovoljni sa sobom,ne bi bili vjecno nezadovoljni i nervozni,i ne bi imali tako malo vjere u sebe,pa zato guse i partnere i sve oko sebe.

Ne slažem se sa tobom da su žene škorpije ružne u stvari lepota je u oku posmatrača .....
Što se tiče nervoze i nezadovoljstva, slažem se sa tobom ...... manipulatori zavidni ali nisu uopšte jaki protivnici kakvim žele da se predstave.
Obično iza maske jake krije se u stvari veoma uplašena i isfrustrirana osoba.

Pa pricam o svom vidjenju astroloske simbolike,naravno.90% mojih prijatelja se ozenilo reda radi,da im vrijeme ne prodje,i danas oni sami sebe lazu kako su im zene lijepe,a nisu.Tjese se ljudi.E sa takvima najčešće završe Škorpije zene ,uhvate muževe na foru,ovi se valjda prepadnu godina:D

Gogili, najveći procenat ruznih ljudi je medju njima,što ne znaci da nema izuzetaka,samo ja nisam nalijetao na izuzetke.Najruznija cura u srednjoj školi bila Skorpija, bilo nam je zao,u naselju u kojem zivim dva brata Škorpije, ne znas koji je neugledniji,da ne kazem ruzniji.Pomognem im ponekad,nadjem im posao neki,proguram novčano,neće nista da rade.Naravno da su slabici,zato i pokuavaju da manipulišu drugima, ali su jako naivni,providni i predvidivi,a umisle da su tajanstveni i mudri :D

Back