denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
Pa gdje ce se Bik (Hitler,Tito,Lenjin) plasiti jedne emotivno nesigurne Skorpije, zar ljudi tog znaka mogu da probude bilo kakvo interesovanje kod tebe.Ali je cinjenica da se manje atraktivni ljudi (bez obzira na znak) lijepe na svioje antipode,Bikovi na Skorpije,JArcevi na Rakove,Blizanci na Strijelceve,pa ono kada ih niko nece onda se nadje neki tamo "preko puta" i spasi stvarEvo, moram se složiti, Denis sa tobom, a evo I zašto: Ja sam BIK! I teško sam preživela prvih 24 sata tu našu svađicu, ALI...ljuta škorpija se javlja na vrlo čudan način...kao slučajno mi pošalje dva slova, nedefinissana, verovatno da bih se upecala I pitala da li je pogrešio...itd...slučajno se pojavi, gde zna da ću ja biti...ali mi se ne javi, kao ne vidi me...elem, u međuvremenu, ja sam stala na svoje nogice, ali vidim da se on "borucka", čini mi se, kako da opet stupimo u kontakt...
...tako da, eto ovo što je Denis rekao, samo iz stvarnog života...
Interesantna temica, nije lose znati, za neke buduće svađe bika I škorpije...mogu da se busaju svojim "otrovnim" repićem, ali rekla bih da samo sebe truju, jer je jedna škorpijica, ipak veličine zenice jednog bika 8-)
Bikice vole manje atraktivne muskarce,samo u takvima misle da imaju potrebnu sigurnost (ono cemu Bikice prvenstveno teze),pa im se to kasnije redovno sveti u zivotu,bas zato sto su emotivno proracunate.Lijep muskarac je obavezno kvaran,onaj ruzni ima dobru dusu itd
Ne svidjaju mi se ni Skorpije ni Bikice toliko,iako su Bikice nesumnjivo privlacnije zene,ali imaju tu zajednicku crtu posesivnosti sa Skorpijama(to su te neke zajednicke antipodske osobine,kao sto RAk i JArac vole tradiciju npr) i to me odvraca od njih.Osim sto asptraktne stvari skoro pa ne razumiju nikako,moras im sve crtati itd
Ne znam,meni je sega kada mi neko kaze da se neko nalozio na neku Skorpiju,i da ima problema sa tom osobom,najiskrenije
ALi eto,imamo razlicite kriterijume i standarde u zivotu.
Koji otrovni repic,navedi mi jednog Skorpiona poznatog sa takvim repicem?Pusti bajke i gluposti.A ako dozvolis sebi da oni uspiju da uspostave dominaciju nad tobom (tio znaci da si slaba licnost) onda se moras paziti,jer se znaju izivljavati nad osobama kojima je stalo do njih,na taj nacin ispipavaju puls,i provjeravaju odanost partnerea,progone ih strahovi od kraja veze,pa da se nebi vise mucili,sami raskidaju,ne mogu da podnesu pritisak.Tu mislim na muske Skorpije,zene su stabilnije mnogo.
...tako da, eto ovo što je Denis rekao, samo iz stvarnog života...
...a kriva sam...I sad ćuti..I ljuti se (verovatno)