Globalni distributer zvučnih topova potvrdio: U Beogradu nisu primenjeni ni zvučni top ni vorteks!

A da nije možda rekao ŠTA je upotrebljeno?

Pošto do sada svi pokušavaju da nas ubede da su ljudi najednom umislili da su nešto čuli, i to svi odjednom.

Da to nije malo čudno :think:
Možda će nam više informacija dati ovi sa X objavama koje su povukli brzinom svetlosti kad su videli da će ispasti glupi u društvu?

Meni ovo pomalo smešno. Naime, Genasys verovatno očekuje da bi vlast mogla normalno da pusti njihov uredjaj LRAD, tipa za upozorenje, ili alert mode.. medjutim nisu mogli d pretpostave da mi imao predsendika koji se igra crtanog filma. Naime, njemu je bilo krivo što nije deo tišine, i morao je da napakosti ljudima tako što im je pustio mp3 snimak uzletanja aviona sa tim LRADom duž ulice, čisto onako iz zlobe ;)

duboko sam uverena da Genasys nema u vidu tako nešto, te da su mislili na uobičajenu upotrebu njihovog zvučnog amplifajera.
Vi se u kapitalizam razumete na nivou off-shore poslovanja, nažalost Genesys je kompanija drugog modaliteta

Šta je primenjeno?
Podmuklost
Iebo sistem za koji se takvi zalažu

No nije loše biti Lažni Student evo ja sam četri puta danas prešao ulicu krrcate automobilima vičući "JA SAM STUDENT"
Ljudi su me gledali sa simpatijama
Jedna curica me pitala sa suvozačevog mesta: "KOLEGA KOLIKO VAM OSTALO?"
"Evo još samo SELJAČKO PRAVO i ja svršen"
Kad su počeli da trube :lol:

Bio je to sasvim običan dan. Išao sam ulicom, zajedno sa ostalim studentima razmišljajući o tome šta ću jesti za večeru – klasična borba između omleta i ćevapa. Ništa nije nagoveštavalo katastrofu.

I onda – BUM!

Nešto me je pogodilo pravo u grudi. Noge su mi se odvojile od tla, a telo mi se složilo kao ofinger na kojem je zaboravljen zimski kaput. Tresnuo sam na asfalt, dok mi je vazduh bežao iz pluća kao podstanar koji nije platio kiriju.

Ležao sam tako par sekundi, a onda sam se oprezno pridigao i pogledao oko sebe. Nigde nikoga.

„Nevidljivi top,“ pomislih. „Ili... Demantori?“

Bilo je hladno. Previše hladno za mart. Možda je to bio znak. Možda su me stvarno napali oni crni leteći stvorovi što isisavaju sreću. Ili je to bio samo promaja. Ili manjak doručka.

Nije ni bitno. Podigao sam se, otresao nepostojeću prašinu sa jakne i nastavio dalje. Ali odjednom – opet BUM!

Ovaj put sam znao: ili demantori, ili gravitacija vodi ozbiljan rat
protiv mene..
Tako je bilo..
Можеш комотно да напишеш књигу. Наслов може да буде "Нисам гледао, али се није десило"

Nijesi se obrisao i dalje si zagovnan sudeći po postovima
bezobrazluci vredjanja i agresija

ZALAŽEMO SE ZA NOV SISTEM - KO TE J.BE 2.0 (unapredjene promJene od 2000)

Naravno, neophodno je da se promjeni aktuelna vlast te će promJene biti neminovne no neće moći preko noći
Promjene će se odvijat decenijama i generacijama
Tko još očekuje promjene tek tako uz prijelazniu vladu od par mjeseci svakakvoga rada počesto i neujednačena?
Nitko
To je proces znate
A počesto se desi i da se inovatori nova sustava i zamore pa ne bude niš'

KOČNIČARI UZBRDO UJEDINITE SE!
konspiracija drugovi konspiracija

Koliko sam čuo na jednom snimku kojeg reklamiraju kao najbolji da se to čuje, zvuk se pomera, kao da nešto preleće. Kao na primer dron sa jačim zvučnikom.
Ako jeste, prvo pitanje je ko je pustio dron?
A mnogi ljudi koji su bili na skupu imaju posledice od drona sa zvučnikom?
Ne budi smešan.

Možda će nam više informacija dati ovi sa X objavama koje su povukli brzinom svetlosti kad su videli da će ispasti glupi u društvu?

Da postoje institucije kojima je posao da istraže o čemu se radi i daju objašnjenje koje očigledno interesuje javnost, svega toga ne bi ni bilo.

Ali pošto živimo u banana državi gde ne postoje institucije, građani sami moraju da se bave i detektivskim i forenzičkim poslovima.

Da postoje institucije kojima je posao da istraže o čemu se radi i daju objašnjenje koje očigledno interesuje javnost, svega toga ne bi ni bilo.

Ali pošto živimo u banana državi gde ne postoje institucije, građani sami moraju da se bave i detektivskim i forenzičkim poslovima.
a svi smo mi studenti
ceo život studiramo "SELJAČKO PRAVO"

da ja završim moje, a ti svoje rešavaj posle

samo da udjem preko reda kod doktorke, treba mi samo uput, potvrda i pečat a za koj moj vi džonjate u čekaonici evo iskreno me zabole :D

Back