svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 217
Pre par dana sam curu koja mi se vec dugo vremena svidja stavise mislim da sam zaljubljen u nju video kako ulazi u crni dzip mislim da je bio BMW x5, sto mi toliko i nije bilo cudno jer je taj decko poznanik njenog brata. Paznju mi je privuklo to sto kad me je videla samo je skrenula pogled kao da me ne poznaje a to ne lici na nju, jos mi je bilo cudno to sto oboje ulaze na zadnje sediste njegovog auta. Nisam bio siguran o cemu se radi pa sam sacekao u blizini nekih desetak metara, nakon sto nisam cuo nikakve zvukove pomislio sam da je u nekom problemu i nakon nekih 5 minuta sam posao ka autu sa namerom da otvorim vrata i da vidim da nije u nekoj nevolji. Medjutim posto su zadnja stakla bila zatamljena nisam video sta se desava unutra, bas kad sam stigao do auta on je u jednom trenutku poceo da se ljulja a iz koli se culo neko mumlanje kao. U tom trenutku mi je prisao moj drugar i rekao mi da idemo da pustim to. Sada me zanima o cemu se tu ustvari radilo i da li sam trebao da otvorim vrata i pomognem devojci koju volim ako je bila u nekoj opasnosti ili sam pogresio sto sam otisao ?