bundeva:aj,medenko,ne zebavaj...pa i njega sam ja izmislio
Lepo si ga izmislio, nema sta
 ...ajd' sad kad sve mozes, preseli ga na obalu mog jezera...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:aj,medenko,ne zebavaj...pa i njega sam ja izmislio

Ha ha... navalile zene na bukija i sta ce mucenik, mora da se braniRebecca:Od koga se ovo Bundeva brani?

.Al' ipak moram ovde da neke primedbe iznesem, nadam se da se tvoja tvoracka velikost nece uvrediti (u protivnom, tesko meni).
 .Al' ipak moram ovde da neke primedbe iznesem, nadam se da se tvoja tvoracka velikost nece uvrediti (u protivnom, tesko meni).  , biti cu veoma tuzna, he, he
 , biti cu veoma tuzna, he, he   

JOVANA77:ma ko te ebe..........i ja cu tebi onda da odgrizem peteljku..........more MRSSSSSSSSS!!!!!!!
yashim:JOVANA77:ma ko te ebe..........i ja cu tebi onda da odgrizem peteljku..........more MRSSSSSSSSS!!!!!!!
nemoj se srditi ti si imala primedbe na njegov izum

bundeva:da,nista se ne sekiraj...ona sto kaze to i misli

a i dugog sam ti lepo
 a i dugog sam ti lepo
 :wink:
  :wink: ...nije da se falim 8)
 ...nije da se falim 8) 

:wink:
  :wink:bundeva:da ste vi tu nesto zivi i da, ne daj boze, nesto odlucujete...vi ste samo virtuelni likovi koje sam ja izmislio tokom ovih noci samoce..i samo ste tu da mi pravite drustvo dok mi sve ovo ne dosadi...i nemojte slucajno da vam padne na pamet da izgamizete iz ovog mog monitora,zivi i stvarni,jer onda bih stvarno mogao da poludim. :wink:

znao sam da ce ti ono silno gledanje "matrixa" doci glave... 8)bundeva:ma znam da je ovo tesko prihvatiti...al'ajde,razmisli malo bolje