Ljudi,sto se palite

Nije da se ja zalim, nemoj pogresno da me shvatis, da si me izmislio medenu, jesi, sto jes', jes' :) .Al' ipak moram ovde da neke primedbe iznesem, nadam se da se tvoja tvoracka velikost nece uvrediti (u protivnom, tesko meni).
Znaci ovako:
slazem se ja za tu dijetu, nije da se ne slazem, izmisli je i treba da je izmislis, al' nekako brate selektivno, you know what I mean, znaci tu i tamo, al' nikako onamo, postoji izvesno mesto gde ne treba nikako da smrsa..ne kazem, ne treba ni da se udeblja, sve je taman po meri, ocu da ti kazem: NISTA NE DIRAAAAJ TU, INACE :( , biti cu veoma tuzna, he, he :lol:
Drugo se tice moje medene malenkosti, ako moze moze, ako ne, molim lepo necu se ljutim, nego ja bih na primer:
1. jedan broj vece grudi, nemoj da preteras, necu ko Pamela da budnem!
2.samo dva cm uze oko kukova (nije big deal)
3.kucu na zapadnoj obali (jer mi se smucilo vise u kolibi da zivim!)
4.stan u downtown
5.platu oko 40$ na sat, ali da ne radim, sama da dolazi
6.lifting jos ne mora, to cu naknadno da trazim, ali imaj u vidu
za sada toliko, ja sam skromna osoba, ako moze moze, ako ne, zapamti dobro: MOGU JA I NOVOG TVORCA DA POTRAZIIIM, PA CES SE KAJATI POSLE TI BUNDEVASTO STVORENJE!!!!"
ma, veliki cmok za tebe, dobar si mi ti, samo se sali medena :)

o ebem mu misha...samo mi lilu zadovoljna...pa nista,pricajte vi sta vas muci,sve buki zapisuje..a malo vi i sitnicarite:santimetar manje tamo,dva santometra vise 'vamo..a i dosadno bi mi bilo da sam vas napravio sve savrsene...bas ste mi slatki ovako :P

bundeva:
da ste vi tu nesto zivi i da, ne daj boze, nesto odlucujete...vi ste samo virtuelni likovi koje sam ja izmislio tokom ovih noci samoce..i samo ste tu da mi pravite drustvo dok mi sve ovo ne dosadi...i nemojte slucajno da vam padne na pamet da izgamizete iz ovog mog monitora,zivi i stvarni,jer onda bih stvarno mogao da poludim. :wink: :P

Svasta :shock:

Back