Људи спрема се зло, живећемо у електронским концетрационим логорима

Какву личну карту поседујете?

• Стару

• Нову без чипа

• Нову са чипом

• Немам личну карту

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наивно је а и детињасто тврдити да ће бити теже направити лажну личну карту... мислим, појединци овде као да живе на Марсу .

Naravno da ce biti teze.
Teze je falsifikovati digitalno.

mozda u pocetku..provalice pre ili kasnije kako se to radi..mislim ako mogu da ukradu auto sa gps i svim onim shifrovanim zashtitama,zashto onda ne bi provalili jedan chip?

Ne kazem da nece, nego da je potrebno vise truda za kopiranje takve legitimacije, nego za kopiranje obicne licne karte.
Pa ko voli nek izvoli....

aha. a sto niko do sada nije provalio kako da kopira platne kartice?
mislim, to je mnogo korisnije za kopiranje nego skenirani podaci nekog paranoika... :lol:

gde ti zivis..bice zloupotreba dok ima ljudi..a ovo otvara nove mogucnosti zato shto ima vishe licnih podataka..

Ne kazem da nece, nego da je potrebno vise truda za kopiranje takve legitimacije, nego za kopiranje obicne licne karte.
Pa ko voli nek izvoli....

И зато ће нам ускоро понудити да чипове стављамо под кожу, ту ће бити најбезбеднији. У почетку неће бити обавезно, као што сада нису обавезне ЛК са чипом.

Препорука је да се ти чипово уграђују или у шаку или у чело, јер ту ће чип моћи да се напаја биоенергијом.

aha. a sto niko do sada nije provalio kako da kopira platne kartice?
mislim, to je mnogo korisnije za kopiranje nego skenirani podaci nekog paranoika... :lol:

Ауууу... колико наивности у вама обитава...

И платне картице се итекако злоупотребљавају!

samo me zanima kakve veze ima naslov teme "Људи спрема се зло, живећемо у електронским концетрационим логорима" sa licnnim kartama?!

Зато што је електронски концетрациони логор сам по себи једно велико зло осим за англосаксонске фашисте. Централизована база биометријских података је централни субјекат тог новог светског поретка.

Ево како младеж треба да се привикне на логоре од средњошколских дана. Увођење оваквих мера је тотално дебилно, јер ће то смањити вандализам код ученика исто као што су камере по ходницима и око школе "смањиле" дивљање ученика.

Обашка то што се ова електронска капија уводи у школу која нема проблема са својим ученицима.

http://www.vojvodina.sr.gov.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=2116

e ko vadi licnu na nbg nek se spremi da prodje kroz pakao.

mene su cetiri puta vracali sa razlictim informacijama,da bi me poslednji put posle sto su mi rekli da se u 4 nacrtam i stanem u red za licnu kartu,vratili i rekli da dodjem u sedam uvece,dan pre nego sto hocu da predam zahtev.pa su mi danas u sedam opet rekli da su se predomislili i da ipak treba da se nacrtam u 3-4 i clovim prvo do otvaranja,a onda dok ne stignem na red.sto mi naravno ne pada na pamet da opet radim jer ocekujem da ce me neko iznova vratiti kuci sa desetom informacijom.tako da sam odlucila da vadim staru licnu kartu pa negde u novembru decembru opet da podnesem zahtev za novu da mi ne propadnu pare od vadjenja krstenice i drzavljanstva,jer valjda ce se do tada malo popraviti stvari...pa onda u borbu za pasos :roll:

nbg je najveca opstina u gradu,a koliko ja znam sve nas upucuju u tu jednu stanicu.dnevno obrade izmedju 10 i 15 zahteva,pa ko se bas zainatio da vadi sada novu nek razmisli opet :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back