moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
nema potrebe da brines o mojoj probavi. ni ja ne brinem o tvojoj ishrani, mada ovakve dubokoumne izjave prosto mame coveka da pocne. da brine.Ne s****ri !8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema potrebe da brines o mojoj probavi. ni ja ne brinem o tvojoj ishrani, mada ovakve dubokoumne izjave prosto mame coveka da pocne. da brine.Ne s****ri !8)
Наивно је а и детињасто тврдити да ће бити теже направити лажну личну карту... мислим, појединци овде као да живе на Марсу .
Naravno da ce biti teze.
Teze je falsifikovati digitalno.
mozda u pocetku..provalice pre ili kasnije kako se to radi..mislim ako mogu da ukradu auto sa gps i svim onim shifrovanim zashtitama,zashto onda ne bi provalili jedan chip?
mozda u pocetku..provalice pre ili kasnije kako se to radi..
aha. a sto niko do sada nije provalio kako da kopira platne kartice?
mislim, to je mnogo korisnije za kopiranje nego skenirani podaci nekog paranoika...![]()
mislim, to je mnogo korisnije za kopiranje nego skenirani podaci nekog paranoika...![]()
ukljucujuci i taj kod sam pitala.Kako nije?
Pa bas zbog toga postoji PIN kod.
Ne kazem da nece, nego da je potrebno vise truda za kopiranje takve legitimacije, nego za kopiranje obicne licne karte.
Pa ko voli nek izvoli....
Pa počni da razmišljaš (osim ako ti nije oslabio čip u glavi ) da ne jedeš šta ne trebanema potrebe da brines o mojoj probavi. ni ja ne brinem o tvojoj ishrani, mada ovakve dubokoumne izjave prosto mame coveka da pocne. da brine.![]()
samo me zanima kakve veze ima naslov teme "Људи спрема се зло, живећемо у електронским концетрационим логорима" sa licnnim kartama?!