Ljudi koji misle da nisu vredni ljubavi

Da li ste se vi osecali, ili se osecate, da niste vredni ljubavi?

• M - da, osecao sam se ponekada tako

• Z - da, osecala sam se ponekada tako

• M - da, osecam se tako

• Z - da, osecam se tako

• M - ne

• Z - ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Verovatno niste imali prilike da se sretnete sa nekom osobom koja misli da nije vredna ljubavi, jer o tome se i ne prica na sav glas, pa vas ja pitam zasto neki ljudi misle da nisu vredni ljubavi i da ne zasluzuju da ih neko voli?
Tipa misle "nisam zavrsio/la faks (nemam posao, auto, stan, sta vec), nema nista od mene u zivotu, ko ce da me voli glupog" ili "ruzan/a sam, ne mogu sebe da gledam, kako moze neko drugi", ili "ja sam promasaj, zasto bi me neko voleo".
Ne moraju biti ovi primeri koje sam ja naveo, vec bilo koji vam padnu na pamet.

Zasto ljudi misle da nisu vredni ljubavi i kako pomoci takvoj osobi?
Da li ste se vi osecali, ili se osecate, da niste vredni ljubavi?

ne.nikad se nisam osecala tako

da li ima takvih? verovatno.zasto? verovatno razloge treba traziti u detinjstvu.

ljudi koji misle da nisu vredni ljubavi.....verovatno ni ne znaju sta je ljubav.odatle im tako razmisljanje.nikad nisu bili voljeni.

o ljubavi se ne razmislja puno,osim ako niste pisac,slikar,muzicar ili psiholog,filozof.ako ste covek obican volite i vole vas bez da mnogo razmisljate zasto.

...pa psihići su čitavu industriju napravili na osnovu ljubavi i osećanja patnje zbog nedostatka ljubavi...
..a ti kažeš da običan čovek o tome ne razmišlja,pa nije to toalet papir pa uđeš kupiš i eto...
...ljubav sve pokreće i to shvatiš onda kada je izgubiš to je stvar kao i sa zdravljem..
...misliš da se u životu jedne jedinke neke stvari podrazumevaju...
...eee pa jbg nije baš uvek tako...

Back