Ljudi koji misle da nisu vredni ljubavi

Da li ste se vi osecali, ili se osecate, da niste vredni ljubavi?

• M - da, osecao sam se ponekada tako

• Z - da, osecala sam se ponekada tako

• M - da, osecam se tako

• Z - da, osecam se tako

• M - ne

• Z - ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Verovatno niste imali prilike da se sretnete sa nekom osobom koja misli da nije vredna ljubavi, jer o tome se i ne prica na sav glas, pa vas ja pitam zasto neki ljudi misle da nisu vredni ljubavi i da ne zasluzuju da ih neko voli?
Tipa misle "nisam zavrsio/la faks (nemam posao, auto, stan, sta vec), nema nista od mene u zivotu, ko ce da me voli glupog" ili "ruzan/a sam, ne mogu sebe da gledam, kako moze neko drugi", ili "ja sam promasaj, zasto bi me neko voleo".
Ne moraju biti ovi primeri koje sam ja naveo, vec bilo koji vam padnu na pamet.

Zasto ljudi misle da nisu vredni ljubavi i kako pomoci takvoj osobi?

Verovatno niste imali prilike da se sretnete sa nekom osobom koja misli da nije vredna ljubavi, jer o tome se i ne prica na sav glas, pa vas ja pitam zasto neki ljudi misle da nisu vredni ljubavi i da ne zasluzuju da ih neko voli?
Tipa misle "nisam zavrsio/la faks (nemam posao, auto, stan, sta vec), nema nista od mene u zivotu, ko ce da me voli glupog" ili "ruzan/a sam, ne mogu sebe da gledam, kako moze neko drugi", ili "ja sam promasaj, zasto bi me neko voleo".

Mene zene toliko vole da ne mogu da se odbranim :lol:

izbegavam njihovu ljubav, da me ne smore :mrgreen:

Takva osoba mora da ima lepsu sliku o sebi ne tako crnu, da voli nekoga i trudi se da je neka osoba zavoli zbog nekih kvaliteta koje poseduje a nisu izgled i $$$ :aha:

Ljudvi nisu zadovoljni sobom, svojim dostignućima, nesigurni su i sumnjaju u sebe, a ko nije za sebe nije ni za druge, i tako nisu ni vredni ljubavi, tj veruju da je tako. (mada ona, ko i sve drugo, nije nagrada za životno delo i zasluge, al ne mož protivrečiti, ne razumeju). Štos pomaganja takvima tiče, ko bi da pokuša imam reći samo: nemoj! Ali ako je neko već dokon i misli da će tako biti vredan nagrade za humanistu godine, mož da pokuša da reši probleme u osnovama, znači ako nesigurnog zaokupira nedostatak novca, posla, il društva, il neumeće sa suprotnim polom, povezati ga, uputiti gde treba da se pokrene, stekne malo sigurnosti, vere u sebe na drugim poljima koju bi se prenela, naravno, samo ako on/a to želi i kao i za svaku bolest, što je ranije tretiraš, veće šanse da je mož obuzdati/izlečiti. Hroničnim i nevoljnicima nema pomoći. A i ko bi onda pazio silne mačke i kerove sa pedigreom.

To što vrlo često nisam bio zadovoljan sobom , na ovaj ili onaj način ne znači da sam ikada potonuo toliko duboko u depresiju ili ne znam ti koje stanje da smatram da nisam vredan ljubavi, uostalom ako ništa drugo keva mi je još uvek živa :hahaha:

pa štaznam što kaže majki nisam tolko bio upo u depresiju da smatram da nisam vredan ljubavi...al pa s druge strane nisam ni tolki narcis da sam ubeđen da neko mora da me voli pošto poto

Mislim da se postavljač zaebo pa nas pitao ono što nije hteo (ili možda jeste :think:) ... pretpostavljam da je mislio na preispitivanja koja smo svi imali, a ovo "nisam vrednan ljubavi" je baš teška klinička slika, koju će teško neko priznati ...

Pošto ne vidim zašto bih ja nekoga voleo, takođe ne vidim zašto bi mene neko voleo... Sasvim sam siguran u sebe i sve moje kvalitete, kojih ima dosta, znam i zašto žele da budu pored mene, ali mene upravo to nervira, danas svako kao da traži tvoje kvalifikacije i klasifikacije i ide ono "biće dobar ovo - ček, biće dobar ono - ček, moooože", smara me to dosta.

Pošto ne vidim zašto bih ja nekoga voleo, takođe ne vidim zašto bi mene neko voleo... Sasvim sam siguran u sebe i sve moje kvalitete, kojih ima dosta, znam i zašto žele da budu pored mene, ali mene upravo to nervira, danas svako kao da traži tvoje kvalifikacije i klasifikacije i ide ono "biće dobar ovo - ček, biće dobar ono - ček, moooože", smara me to dosta.

:sad2: pa el dotle došlo

Pa ono mslm šta reći nego da ti se divimo do imbecilnosti, ali to nije bilo pitanje. :confused:

Ne znam dokle, ali došlo je :D

Ili samo ja nisam odgovorio ono što bi vi hteli? :)

A što bi meni bilo važno kako ćeš ti odgovoriti :think: ... ovo ti je već drugi uzastopni narcisoidni post :lol: .. prosto prvim odgovorm u silnoj želji da se pohvališ kako si ultra/sega/mega/nenadjebiv otišao si malo u stranu u odnosu na postavljeno pitanje ... ništa više, ništa manje i ništa lično naravno :aha:

A što bi meni bilo važno kako ćeš ti odgovoriti :think: ... ovo ti je već drugi uzastopni narcisoidni post :lol: .. prosto prvim odgovorm u silnoj želji da se pohvališ kako si ultra/sega/mega/nenadjebiv otišao si malo u stranu u odnosu na postavljeno pitanje ... ništa više, ništa manje i ništa lično naravno :aha:

A što te onda svrbi šta sam ja odgovorio?

Pošto živimo u zemlji gde sve mora da se crta inače si ovakav ili onakav, pošto živimo u zemlji neostvarenih i nesrećnih ljudi, ovde ne smeš reći za sebe ništa dobro inače si narcis... To što je masi žena ovde vagina jedina stvar kojom mogu nešto da urade, muškarcima politička partija ili falus, to je druga stvar, postoje ljudi koji imaju kvalitete i koji su svesni istih, ti si sam zaključio kako sam ja ultra/sega/mega/nenadjebiv, ja to nigde nisam rekao, tako da je to tvoja neka frustracija i pogibija, ja sa tim nemam puno veze, samo sam rekao da sam siguran u sebe i da imam kvalitete... Ok, ako ćeš biti srećniji reći ću da sam mali, grbav, ružan i da ne znam ni ruku da pružim kako treba... Sad se valjda osećaš ok. :ok:

Back