Ljudi ja se zaljubih...

allice:
Upoznali smo s preko foruma...joj vishe ni sam sigurna ni u shta....
daklem...decko je religiozan(ne znam moze li se to svrstati u mane ili vrline)...
i mi se fino dopisivasmo i zadnje je bilo

E.. mis'im te fore, to reklamiranje da se upoznaje$ preko foruma sa vehabijama.. to ovde ne pali. Najbolji je marketing ako ima$ veliku kitu, ke$ i ako si imun na ruzhnocju :lol:

Vesela_zena_beogradska:
Izvini, iz one poruke koju si nam ovde prezentovala ja ne vidim ni trunku materijala za tvoju nadu i ozbiljnost u chitavoj prichi.

a040.gif
a040.gif
a040.gif
...Agree...

kambodza:
...........mislim da je lik prosechno odvratan,verovatno veliki lazov i slatkorechivac,a da je religiozan to je fora,cuj dolazi na forume a veruje u boga ,njima je www u stvari 666 ,tako da shvataju komp kao djavolju napravu ....................mislim shta reci ............................

HEJ!!! i ja sam religiozna! pa šta sad? trebala bih zato da n izlazim iz crkve??

Ma, batali frajere i okreni se detetu... deca su jedino sto zaista vredi u zivotu... svi ti mogu okrenuti ledja, prevariti, lagati, napustiti... ali deca su posebna i za njih treba sve zrtvovati..... Zayebi likove dok ti se cerka ne osamostali, pa onda trazi zabavu ili ljubav.....

Warden_Assasin:
Ma, batali frajere i okreni se detetu... deca su jedino sto zaista vredi u zivotu... svi ti mogu okrenuti ledja, prevariti, lagati, napustiti... ali deca su posebna i za njih treba sve zrtvovati..... Zayebi likove dok ti se cerka ne osamostali, pa onda trazi zabavu ili ljubav.....
Bwahahahaa.... znas ti koliko je to godina apstinencije. Bolje odma da se zamonashi. Najbolje da ce to ici tako sa 22 :P

Slozila bih se da nema jednog 'ali' .. tom detetu je potrebna normalna i neisfrustrirana majka, koja ce biti zadovoljna i na lichnom planu, da bi mogla da deluje i na tom drugom, majchinskom. To shto je zena majka, ne znachi da je odjednom i aseksualna i da nema i ona potrebu da se ushushka pored nekoga i vodi ljubav i podeli brige i radost sa njim. Jedan deo zeninog sebstva svakako pripada detetu (deci) ali ne i ona cela.

Back