Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
U svakom slucaju... tacan odgovor na temu je:
Lik je kulturno shmugnuo, kad je video koliko je sati (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MASTERMIND:cekaj...zar malopre nisi htela da se ***** sa onim bajom na ves mashini?
Pipi Langstrumpf:Nece ti pomoci nista od toga...moracesh da nadjesh pravu snagu u sebi i svojoj porodici...ako ti ponekad treba begstvo od realnosti...dodji ovde. Ne meshaj samo RL i ovo nece biti dobro...
Kad_LupimLupim:U svakom slucaju... tacan odgovor na temu je:

allice:Upoznali smo s preko foruma...joj vishe ni sam sigurna ni u shta....
daklem...decko je religiozan(ne znam moze li se to svrstati u mane ili vrline)...
i mi se fino dopisivasmo i zadnje je bilo
Dana2503:Cekaj, kako to hoce da odrzi porodicu i sve, kad joj je muz u zatvoru jer se sumnja da je tukao dete, tj. fizicki zlostavljao?![]()
Vesela_zena_beogradska:Izvini, iz one poruke koju si nam ovde prezentovala ja ne vidim ni trunku materijala za tvoju nadu i ozbiljnost u chitavoj prichi.
Hahaha, a jel? A stooooo?sinnkе:Ti si najgrintaviji smarach.

cLick - OR - Die:E.. mis'im te fore, to reklamiranje da se upoznaje$ preko foruma sa vehabijama.. to ovde ne pali. Najbolji je marketing ako ima$ veliku kitu, ke$ i ako si imun na ruzhnocju![]()
InCogNito NinjA:KO JE REKAO K.I.T.A sad si navukao veselinu na vrat![]()
kambodza:...........mislim da je lik prosechno odvratan,verovatno veliki lazov i slatkorechivac,a da je religiozan to je fora,cuj dolazi na forume a veruje u boga ,njima je www u stvari 666 ,tako da shvataju komp kao djavolju napravu ....................mislim shta reci ............................
kambodza:.....taj je vrhunski psiholog ,ubacio ti je u mozak crva koji te tera da mislish o njemu,znao sam jednog takvog,majstor iluzije i majstor da kaze shto zena zeli .............genij .................. 8) oprez ............sludjuju mozak kao droga ..........

Kad_LupimLupim:
Jel ti kontas da sve ovo on moze da prochita, ako vec i nije... i da ti je isti qurac bio i da si ga pitala direktno. A realno, posle ovakvog ispada, ja te ne bih ni shtapom izdaleka.
allice:LIk je potpuno ne bitan zapravo...samo je trebalo neko da mi izlechi rak ranu![]()
sada mi je vec bolje( i bez te kukavice)
malecka je najbitnija...chedo moje
Bwahahahaa.... znas ti koliko je to godina apstinencije. Bolje odma da se zamonashi. Najbolje da ce to ici tako sa 22Warden_Assasin:Ma, batali frajere i okreni se detetu... deca su jedino sto zaista vredi u zivotu... svi ti mogu okrenuti ledja, prevariti, lagati, napustiti... ali deca su posebna i za njih treba sve zrtvovati..... Zayebi likove dok ti se cerka ne osamostali, pa onda trazi zabavu ili ljubav.....

Ma, batali frajere i okreni se detetu... deca su jedino sto zaista vredi u zivotu... svi ti mogu okrenuti ledja, prevariti, lagati, napustiti... ali deca su posebna i za njih treba sve zrtvovati..... Zayebi likove dok ti se cerka ne osamostali, pa onda trazi zabavu ili ljubav.....
Kad_LupimLupim:Bwahahahaa.... znas ti koliko je to godina apstinencije. Bolje odma da se zamonashi. Najbolje da ce to ici tako sa 22![]()