Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
i ja bih to volio ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

OMG. Nishta ti ne shvatash. Razmisli malo devojko. Reci ti meni, zamisli, shta bi jako zhelela imati, a neko drugi ima. Reci, hajde, olakshaj svima, bio bi red da i ti odgovorish na pitanje koje si postavila.DaNa_Pa:Pa ja nisam ni pomislila na shljokice i ostale pi*darije. Zamisli neshto shto bi jako zelela da imash, a nemash, a neko drugi ima.

... i ljubomorna si na druge koji to imaju? Ne mogu da verujem.DaNa_Pa:Pa npr...zelela bih imati vishe samopouzdanja, prave prijatelje, najboljeg druga ili drugaricu...

Zar zaista mislish da zavisi od godina da li cjesh imati pravog prijatelja ili ne? Ne budali. Ni ja nisam imala pravu drugaricu u osnovnoj i znam da sam samo JA kriva zbog toga. Nisam verovala dovoljno. Da jesam, nashla bi i Tada drugaricu, nema tu mnogo filozofije. Ako malo bolje razmislish, nacjicjesh uzrok nepostojanja drugarice u tom periodu i shto se tvog sluchaja tiche.Tamplja_90:I ja u osnovnoj nisam imala PRAVU drugaricu...
Eto. Zar ne mislish da si sama odgovorna shto si naletela bash na nju konachno? Sve promene u tebi, postupci i preusmeravanja su te dovela do nje. Zar je to previshe ,duboko' za vas? ... ili mislite da je sve je8eno sluchajno?Tamplja_90:ok sad imam(shta bih ja bez moje Dace),
Nashla si drugaricu kad si uklonila uzroke koji su te blokirali u osnovnoj, razmisli. Takve ne nazivam ni drugaricama. Samo poznanicima i kolegama. To su ne dechje, nego nezrele fore na koje cjesh nailaziti kroz chitav zhivot, ogovaranja i spletkarenja, nishta strashno. Svako na nechemu treba da se nauchi. Problem?Tamplja_90:ali ranije...ti tzv ''drugaricama'' nisam mogla skoro ništa da kažem jer sam znala da čim okrenem leđa,pola škole će znati to što sam njima rekla....bilo je par njih koji su bili OK,ali...
Naravno, svi kukaju kako je najtezhe menjati sebe.Tamplja_90:Nego,da ne smaram vishe,zašto mora da nači da je problem u Dani?Šta ako je baš i ona okružena ljudima sa kojima jednostavno ne možeš biti prijatelj....![]()
e daj ne kaki ti.Tamplja_90:e daj ne s.....

Nije to u sitna crevca. Samo sam pokazala da je napisala post koji ne mozhe braniti argumentima. Mrzi me da vam sam objashnjavam shta je to.Anele:e ti ga alexandra u sitna crevca, ako je devojka tako rekla onda je kod nje tako... ne razumem zasto sada "solis pamet"....
ako kod tebe tako stvari ne stoje i ne slazes se sa njenim misljenjem dovoljno je jednom to reci.....

Aaaaaa, vi mislite na odgovaranje tipa: kuchko jedna raetardirana, nemash ti pojma nishta, crkni? A-a, ja to volEm na civilizovan i ,u stina crevca' nachin da reshim. (wasntme)