wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
I bore se pojavljuju.................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim,kakvo ti je ovo pitanje?Pa zar bi stvarno volela da ti se ceo zivot prepricava po novinama (i ono sto jeste istina,a jos vise ono sto nije) ,da nemas svoju privatnost,i da nikad nisi sigurna da li su ljudi koje smatras prijateljima tu zbog tebe,zbog onoga sto ti stvarno jesi ili zbog tvoje popularnosti i novca!? E ako je mladima danas to idealan zivot i svi teze ka toj popularnosti (i smuslu bicu kao Madona,Xtina,blablabla...) e onda stvarno ne znam gde ova nasa mladost i svet idu !?DaNa_Pa:Da li ste ljubomorni kada vidite na TV-u ili bilo gde, ljude koji su vashe godishte,a vec su slavni, strava izgledaju, imaju neki talenat (gluma, moda, fudbal, nauka...) i brdo love, a vi shvatate da se to vama nikad nece desiti i da cete umreti, a da niko nece chuti za vas, osim vashih bliznjih? Mislim, koji je onda smisao da zivimo, ako ne donosimo nikakvu korist chovechanstvu?
:???: :|

hahhaa ko te obozava?!Keeper:chega to...?
ja imam para, celih 100 evra, vecj sam pola potroshio, slavan sam, objavio sam chlanke u chasopisu i sad me svi hvale, ribe me ocje, ja ih kuliram, shta cje mi vishe?
Alexandra9:Koje tracjenje vremena.
Dano, lupetash.
Daj jebeni primer za to shta neko drugi ima a ti ne pa da ti skratim muke.
Ako mislish na pare, ku*ac, palac, slavu, odecju, shljokice, nakit i ostala sranja i pi*darije, onda mozhesh sada, odma' sada da se ubijesh. Tvoj zhivot onda zaista nema smisla.
Ma shta ja to pricham. Nemash ti na shta drugo i da mislish. Da imash, ne bi postavljala ovako glupa pitanja.
Ne nastavljaj agoniju, daj temi shminku, prividan smisao ili neshto trecje da ne bi zatvarala. K?