Ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme Nady
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gadno.
super bas ako mu je bilo lepo u provodu.
uzgred, a zar bi se ti RADOVALA da nekome koga volis ne bude dobro, da se vrati tuzan iz izlaska, da ga prijateljice i prijatelji izbegavaju, da....da ga SAMO TI VOLIS ???????

zamisli kako bi to bilo tuzno?
da li ti TADA uopste i volis tu osobu ili je koristis(uslovno receno) kao medijum sravnjivanja licnih racuna?

ne uzmi doslovno niti licno, govorim uopsteno za ljubomorne, sta je kvaka, okidac toga?
zamislis da je sve upravo kako tebi odgovara...kakvu sliku dobijas?
STA JE TO U TEBI STO TE TADA CINI SRECNOM?
(samo naglasavam, da me pogresno ne shvatis)

i da, nisi usamljena u tom , mnogo ljudi pati od ljubomore samo neko poput tebe vidi da mu smeta i zeli da je se resi, odlican korak, uostalom.
ima i onih koji to nazivaju ljubavlju pa teraju dok se ne poubijaju.

licno poznajem dosta ljudi koji sto vise "vole" to vise partneru stezu omcu oko vrata.

preterano serres

Pa i ja bih volela da sam ravnodusna i da me nije briga al eto... Recimo pre par sedmica sam upoznala jednog tipa,i tako smo mi u fazonu dopisivanja i onda mi on rekao da ga sinoc ''prijateljica'' pozvala na veceru i tako to,ja sam ga odmah pitala jel bilo happy end-a i on ce na to ''pa da naravno''. Ja sam poludela u trenutku i rekla mu da mi vise ne pise :D Mada sam svesna da sam preterala jer ipak izmedju mene i njega nema niceg osim dopisivanja... To je naravno samo jedan od primera...

tip je bolid zesci,a ako nastavis i ti ces biti.

Bilo to negde 2008.god.......sedim ja u parku sa nekim "drugarom" i njegovom devojkom....kupili mi litar soka i kilo banana....i zezamo se.....i ja nehotice dok sam sedeo i pricao.....naslonim se laktovima na kolena, drzeci bananu u rukama i igram se sa njom......mlatim njom kao sa kurrcem.....a pritom uopste nisam bio svestan toga......i tek ti ova njegova odjednom poce da se smeje kao nenormalna.....a nas dvojica je gledamo i ne shvatamo o cemu se radi......tek kasnije sam shvatio da je to bilo zbog te radnje......i posle par dana......zove ona mene na mobilni.....pojma nemam odakle joj......i pita me da li mi treba neka pomoc u vezi nekog odlaska kod lekara posto njen otac zna dosta lekara po Bg......ja joj se zahvalim i na tome se zavrsi. Mislio sam da joj je ovaj njen dao broj......kada sam ga sreo ja mu kazem da je to lepo sa njene strane sto me je zvala da ponudi pomoc jer sam te godine isao na operaciju.....tek ti covek promeni izraz lica....poceo da zeleni.....ucuta....i posle pet minuta ode kuci.......posle dva sata dolazi on kod mene u ofis.....i poce da urla kako pravi drug nikad ne bi oteo devojku svom drugu.....ali to govori kao uopsteno...ne obraca se meni.....ali onda nije mogao da izdrzi....pa krece provociranje na licnoj osnovi.......kako sam ja debeo ko svinja......kako nisam sluzio vojsku i zato ne mogu da budem pravi muskarac.......kako nikad nisam imao devojku i da samo ****** u mojim godinama nemaju devojke......kako je moj brat slepac jer ne trazi posao......hahahah......kao neko dete! Od tada vise mi se uopste ne javlja na ulici.

Pa i ja bih volela da sam ravnodusna i da me nije briga al eto... Recimo pre par sedmica sam upoznala jednog tipa,i tako smo mi u fazonu dopisivanja i onda mi on rekao da ga sinoc ''prijateljica'' pozvala na veceru i tako to,ja sam ga odmah pitala jel bilo happy end-a i on ce na to ''pa da naravno''. Ja sam poludela u trenutku i rekla mu da mi vise ne pise :D Mada sam svesna da sam preterala jer ipak izmedju mene i njega nema niceg osim dopisivanja... To je naravno samo jedan od primera...

Ja ovo ne bih nazvao ljubomorom. Pre bih nazvao radovanje tudjem neuspehu, odnosno negodovanje tuđem uspehu. Što je tipična srpska osobina.

Poslednja izmena:
Nisam bio, a mislim da bi bio, samo što sam ja miran, ćutljiv, nebi imao nikakvu ljubomornu reakciju ili nešto slično. Skupljao bi to u sebi, nebi ni spomenuo svojoj partnerki za tu vrstu svojih osećanja u vezi nje

Kada smo bili u razlicitim mestima ljubomorio sam, prvenstveno jer doticna je izlazila svako vece sa nekom sumnjivom ekipom, sto se na kraju zavrsilo uplitanjem trece strane.
Grozan sam bio, ali jbg, strah da ce naci nekog drugog, zanimljivijeg je bio tu i desilo se.

S druge strane, imao sam prilike da budem u vezi sa devojkom koja je bila ljubomorna, i to je bilo, "ko ti je ona", "ko te to zove" i sl. Nikad nisam bio ljubomoran sa njom, mozda jer smo se vidjali jako cesto, pa cak i kada se preselila u drugi grad, nisam dizao frku gde i sa kim se krece.

Da sam ljubomoran, pa verovatno jesam, ali konacna istina je ako neko hoce da te prevari on ce da te prevari koliko god ti proveravao/la poruke i sta ti ja znam.
E sad, da l' ce da te prevari ako ti mislis da nisi dovoljno zanimljiv, pametan, lep, ili sta vec, je pitanje, mozda si ti njoj ili njemu super tako, ali losa slika o samom sebi cini svoje.

Ja mislim da nisam dovoljno dobar, i da uvek mogu boljeg, zanimljivijeg, uzbudljivijeg i da ce na kraju videti da nema ni mojega od mene, da sam u sustini veliki smor i nezanimljiv.
To ne znaci da cu za svaku sitnicu da dramim, ali cutim i gutam, jer i ta nesigurnost "a gde ces, a sa kim, a sto se ne javljas" odbija.

Kada smo bili u razlicitim mestima ljubomorio sam, prvenstveno jer doticna je izlazila svako vece sa nekom sumnjivom ekipom, sto se na kraju zavrsilo uplitanjem trece strane.
Grozan sam bio, ali jbg, strah da ce naci nekog drugog, zanimljivijeg je bio tu i desilo se.

S druge strane, imao sam prilike da budem u vezi sa devojkom koja je bila ljubomorna, i to je bilo, "ko ti je ona", "ko te to zove" i sl. Nikad nisam bio ljubomoran sa njom, mozda jer smo se vidjali jako cesto, pa cak i kada se preselila u drugi grad, nisam dizao frku gde i sa kim se krece.

Da sam ljubomoran, pa verovatno jesam, ali konacna istina je ako neko hoce da te prevari on ce da te prevari koliko god ti proveravao/la poruke i sta ti ja znam.
E sad, da l' ce da te prevari ako ti mislis da nisi dovoljno zanimljiv, pametan, lep, ili sta vec, je pitanje, mozda si ti njoj ili njemu super tako, ali losa slika o samom sebi cini svoje.

Ja mislim da nisam dovoljno dobar, i da uvek mogu boljeg, zanimljivijeg, uzbudljivijeg i da ce na kraju videti da nema ni mojega od mene, da sam u sustini veliki smor i nezanimljiv.
To ne znaci da cu za svaku sitnicu da dramim, ali cutim i gutam, jer i ta nesigurnost "a gde ces, a sa kim, a sto se ne javljas" odbija.
Tvoj problem je samo preterana samokritika, sve ostalo ti je na mestu... Samo ne znam da li bi bio toliko dobar lik da nisi toliko samokritican. :think:

Nisi ti bolesna nego te tip lozi jer hoce sebi da digne cenu ... Nemoj se nepotrebno primats na takvu vrstu detinjastog ponasanja

sada ce svi klasika-jesam u normalnoj meri,ili naravno da nisam....
ljubomorna sam ako imam povod za to,kao pas..ali ne pokazujem to,sve kao kul sam,nezainteresovana a u sebi kontam-zaklala bih te zubima.nekako sam teritorijalna,sto e moje moje je,kad zapiskim gotovo je hahaha.

Back