Po meni je to samo nesigurnost u samog sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dora:Po meni je to samo nesigurnost u samog sebe
Gazdarica:Da ne otvaram sad novu temu, voljela bih da mi neko, ako ovo procita, pokusa da odgovori na pitanje, zasto muskarci koji tako ispocetka ne izgledaju, odjednom postanu ljubomorni i nesigurni...
Tja, sa 99 posto njih mi se to desi...
Zasto...??? :? :? :?
...
Zasto postavljas tako prokleto dobra pitanja???Pitanje je pre odgovora,aGazdarica:Da ne otvaram sad novu temu, voljela bih da mi neko, ako ovo procita, pokusa da odgovori na pitanje, zasto muskarci koji tako ispocetka ne izgledaju, odjednom postanu ljubomorni i nesigurni...
lolla:Gazdarica:veca i shto oni vishe razmisljaju o SVOJOJ prevari, tako projektuju i na partnera...
nisi u pravu
... barem su to moja 2 centa
nekad imash i nenamerne nalete sitne ljubomore... meni recimo prija da sam mali ljubomorko ... moja draga to zna .. i kad zeli da me raspali malo me pravi ljubomornim ... inache nije mi frka da je poshaljem samu sa dve drugarice u burgarsku na more...... ali me napravi ljubomorkom za 30 sec
samo kad hoce
![]()
Da, upravo se radi o tome da prelazi u posesivnost, prisvajanje, posjedovanje, a potom i u nastojanje da mene kao stvar, projektuju i oblikuju po sopstvenoj zelji, odnosno modelu... A ja nisam stvar... Imam svoju prirodu koja se ne moze mijenjati... Da, postoje prilagodjavanja i kompromisi, i na njih sam spremna, ali samo do one mjere, koja ne ugrozava moju licnost, integritet...smooth_operator:Zasto postavljas tako prokleto dobra pitanja???Pitanje je pre odgovora,aGazdarica:Da ne otvaram sad novu temu, voljela bih da mi neko, ako ovo procita, pokusa da odgovori na pitanje, zasto muskarci koji tako ispocetka ne izgledaju, odjednom postanu ljubomorni i nesigurni...
odgovor je prost;proradile su emocije.Ako bi zamenili ljubomoru posesivnoscu( a tanka je linija koja ih deli),lako bih mogao da se prisetim nekih dragih zena koje sam tako beskrupulozno prisvajao i posedovao,nekih zena koje sam voleo i na kraju izgubio...
Sigurno postoji jos detalja koji odredjuju uzrok ovakovog nacina ispoljavanja karaktera,ali to vec spada u domen starog dobrog Sigmunda...
Naprotiv,nadam se da je uzivanje obostrano...Mislim da ne govorimo u potpunosti o istoj vrsti posesivnosti.Posesivnost i ljubomora u tom socijalnom smislu,nesigurnost u sebe kada partnerka stupa u drustveni kontakt,zelja za idolopoklonstvom,zabrane i pretnje ipak spadaju u korpus malogradjanstine,cak podsecaju na nekakav kvazi-tradicionalizam,lazni patrijarhat i sl.To je ipak kulturoloski problem,i sama znas koliko je zena koje padaju u komu kada se njihov partner ponasa slobodno,kada flertuje ili kontaktira sa ex-ljubavnicama.Gazdarica:Da, upravo se radi o tome da prelazi u posesivnost, prisvajanje, posjedovanje, a potom i u nastojanje da mene kao stvar, projektuju i oblikuju po sopstvenoj zelji, odnosno modelu... A ja nisam stvar... Imam svoju prirodu koja se ne moze mijenjati... Da, postoje prilagodjavanja i kompromisi, i na njih sam spremna, ali samo do one mjere, koja ne ugrozava moju licnost, integritet...smooth_operator:Zasto postavljas tako prokleto dobra pitanja???Pitanje je pre odgovora,aGazdarica:Da ne otvaram sad novu temu, voljela bih da mi neko, ako ovo procita, pokusa da odgovori na pitanje, zasto muskarci koji tako ispocetka ne izgledaju, odjednom postanu ljubomorni i nesigurni...
odgovor je prost;proradile su emocije.Ako bi zamenili ljubomoru posesivnoscu( a tanka je linija koja ih deli),lako bih mogao da se prisetim nekih dragih zena koje sam tako beskrupulozno prisvajao i posedovao,nekih zena koje sam voleo i na kraju izgubio...
Sigurno postoji jos detalja koji odredjuju uzrok ovakovog nacina ispoljavanja karaktera,ali to vec spada u domen starog dobrog Sigmunda...
I, upravo ono sto ih je privuklo, pocinje da im smeta... Odjednom bi da od mene, koja voli da provocira, izaziva, koketira naprave tihu, smjernu zenicu koja u svog muskarca gleda kao u idola, a druge ni u sali ne konstatuje... To jednostavno nisam ja...
Mogu da ga volim do bola i gledam u njega kao u boga, ali pritom cu uvijek da slobodno pricam i zezam se i sa drugima... E, to je ono sto ne mogu da svare... A ja se pitam, cemu tolika prokleta nesigurnost u sebe...
Uh, stajem sad s pisanjem, iako mi je jos hiljadu misli u glavi... Ionako sam te vec ugnjavila s ovim...

Margott:to je bre samo josh jedna ljudska osobina,svakodnevna pojava,posledica mnogih (takodje ljudskih)osetjanja...i nema tu neke velike polemike...
pazi ko je bio glavni akter ovde... hehe sad znamo gde je počeloGazdarica:Elem, dragi moji, pade mi na pamet da vas sad nesto pitam...
Zanima me, da li oni koji su u cyber vezi, ili su bili u njoj, osjecaju ljubomoru isto kao i kad su u vezi u RL...
Ili...?
Ima li razlike? Kakva je ona...?
Jeste li ikad uopste o tome i razmisljali...?![]()