- Poruka
- 8.271
ja sam i ljubomorna i posesivna i ne mogu drugachije,..shalim se..ljubomora je ok, sasvim..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam da su mane! znam da je lose kada to ispoljavam! ali ne mogu se odupreti,koliko god da zelim! da li iko moze? i da li to znaci da ti tu osobu ne volis ako nisi ljubomoran? u dugoj sam vezi, zasad je sve ok, volimo se.............. nisam osoba sa komplexima i ne plasim se da ce me ostaviti zbog neke lepse,pametnije i sl. stvar je u tome da ja i ne znam zasto sam ljubomorna ili posesivna ili oba po malo(puno), a zanima me da li neko zna zasto se tako ponasa?![]()
Da, verovatno si upravu...Samo znas, koliko god da si razuman ipak neke stvari ti jednostavno gode, jer si samo covek koji je ponekad zeljan paznje...pa makar i tog tipa![]()
Meni ipak ne gode.
Ako je, ma koliko mala bila, ljubomora ista paznji, onda ne zelim da me ikada iko pazi, makar ne tako. Sve i po cenu da doveka ostanem sam.
Jer ako te neko zavije u plast ljubomore da te zastiti i sacuva... da li se razlikujes od slavuja u kavezu?
To nije posesivnost. To je naglašeno zadovoljstvo zbog PRIPADANJA i gotovo dijametralno suprotno od pežorativnog u posesivnosti.Dakle, ovo je: MOJ momak, MOJA sestra, MOJA drugarica, MOJA kuma... i vodila bih ih svuda gde idem... ili ih bar mislima vezala za sebe... da budu zavisni od mene... mene gladni... na neki način... da sam za njih jedina i jedinstvena...