Zamka za snove
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
Nisam ljubomorna.Ni posesivna.Partneri nisu naše vlasništvo,ako hoće da ode..neka ide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Друже ти си болестан и нажалост ниси свестан своје болести, ако си жешће посесиван. Понављам, ако знаш шта је посесивност и ако се понашаш жешће посесивно. Надам се да си погрешио термин, јер блага љубомора је нормална и поседују је сви, али посесивност је болест.Svestan sam svoje ljubomore , ali bitno je da ne ugrožavan nikoga sa njom
Jesam posesivan malo žešće i tu vodim raćuna da ne gušm puno voljenje , Sami mi je izražena nagon da ih zaštitim
Nekako bog zna šta radi , zato sam veliki u praštanju i razumevanju kad mi se stvari jasno prezentuju i obrazlože
Друже ти си болестан и нажалост ниси свестан своје болести, ако си жешће посесиван. Понављам, ако знаш шта је посесивност и ако се понашаш жешће посесивно. Надам се да си погрешио термин, јер блага љубомора је нормална и поседују је сви, али посесивност је болест.
Није то никакав нагон за заштитом, то што контролишеш своју девојку, као да је твој посед, као да је ствар.
И нема потребе да ти било ко шта презентује и образлаже, свако има своју слободу, свако уласком у везу/брак има право да задржи свој индентитет, а не да га преда теби као да си Ким Џонг Ун.
Како ви праштате ? Тако што уходите партнера, па када видите да вас није варала, да се баш ништа није десило што сте замишљали, онда кажете ''провалила је да је пратим, зато је одустала од преваре''.
Или ''вечерас неће секс, сигурно је већ била са неким у кревету''.
Или ''ако обришеш фејс и инстаграм, то значи да кријеш превару, ако оставиш, онда ти служи за курвање''.
Сам си рекао да си жешће посесиван. Додуше ниси рекао да ли се то односи на љубавну везу или однос са родбином.Šta si ti scenirao u glavi pa proektuješ ( kakve pratnje , kakav fejs, kakvi bakrači...)
Pre da je ovo tvoj pisanje odraz neke tvoje boleštine Tuga
Nikaoga ja ne kontrolišem , familija ima 100% slobodu da rade šta hoće i rade šta hoće jer su potpuno zrele i samosvesne osobe .
Ju! našao se pametni uvredjenim a mene nazvao bolesnimСам си рекао да си жешће посесиван. Додуше ниси рекао да ли се то односи на љубавну везу или однос са родбином.
Објасни шта је то нормално у посесивности, посебно ако је жешћа посесивност ?
Мене вређаш само зато што сам ти указао на то да посесивност није нормално стање. Жалосно је ако мислиш да је то неки одбрамбени механизам.
Чак шта више посесивност у крвној вези, рецимо однос посесивни родитељ и дете је нешто најгоре, горе и од посесивних партнера у љубавној вези или браку.
Зашто бежиш од теме ? Ти си сам рекао да си жешће посесиван. Па ти би први требао да објасниш, шта је то добро у том стању посесивности.Ju! našao se pametni uvredjenim a mene nazvao bolesnim
Toliko o tebi !
Ne bi ja takvim likovma objašnjavao ništa, ponajmanje polagao račune
Neka si smorčina čim se kaćiš za nogavicu odma
Imaš svoje malecko mišljenje doneo si zaključak
Zadrži ga za sebe i budi sretan![]()
Normalno da nema posesivnosti kod prijateljstvaЗашто бежиш од теме ? Ти си сам рекао да си жешће посесиван. Па ти би први требао да објасниш, шта је то добро у том стању посесивности.
Можда мислиш да су сви људи посесивни и да је то нормално и пожељно.
Посесивност није пожељна чак ни у пријатељству, где она чини најмање штете.
Чим бежиш од полемике, значи да немаш контра-аргумент.
Управо је то проблем, што посесивци сматрају људе обичним стварима које могу да контролишу и поседују.Normalno da nema posesivnosti kod prijateljstva
I nije bežanje od polemike
Samo ne razglabam sa svakim dokonim likovima o nekim stvarima koje se tiču lično mene . Izneo sam šta sam mislio čemu debata i elaboliranje
Čista dokonost !
Uvek sam se divio nekim nemcima kojima si mogao ybati celu familiju , ali im nisi smeo dirati travnjak , auto i kera
Da li je to posesivnost prema materijalnim dobrima
I ne bi zaista više sa tobom imam takvih smorova na politici koji bi da vode depatu
Посесивност постоји и у пријатељству, јер и то је однос, само што је најчешћи у љубавној вези.Normalno da nema posesivnosti kod prijateljstva
I nije bežanje od polemike
Samo ne razglabam sa svakim dokonim likovima o nekim stvarima koje se tiču lično mene . Izneo sam šta imam čemu debata i elaboliranje
Čista dokonost !
Uvek sam se divio nekim nemcima kojima si mogao ybati celu familiju , ali im nisi smeo dirati travnjak , auto i kera
Da li je to posesivnost prema materijalnim dobrima
I ne bi zaista više sa tobom imam takvih smorova kamaru na politici koji bi da vode debate
Objasni ovo Posesivac je nasilnik.Посесивност постоји и у пријатељству, јер и то је однос, само што је најчешћи у љубавној вези.
Посесивност постоји и у односу мајке према детету.
Посесивац је насилник, небитно мушка или женска особа и та токсична веза може да потраје само онолико колико је жртва спремна да трпи посесивца.
Свако ко одузима некоме слободу, контролише живот, манипулише, константно ствара стресне ситуације и игоржава идентитет друге особе је насилник.Objasni ovo Posesivac je nasilnik.
Hvala
Ја нигде нисам написао да љубоморна особа је насилник, али посесивац јесте.Meni je samo smetala generalizacija "Posesivac je nasilnik"
To ne može biti pravilo.
Drugo je kad ljubomora preraste u opsesiju (onda može da rezultira i nasiljem psihološkim, fizičkim,raznim)
Međutim, a što je i najgore u svemu, ona tada nije samo nasilje nad drugima, nego je nasilje i nad sobom.
To je poenta.
Zato se kaže "izjeda me ljubomora"....
Ја нигде нисам написао да љубоморна особа је насилник, али посесивац јесте.
Жалосно је ако сматраш да је посесивност нешто што је нормално и прихватљиво. Јесте нормално и прихватљиво ако посесивац схвати да је боље и за његов психички мир, да буде сам, односно да не покушава да улази у везе које су токсичне због његове посесивности.
Посесивне особе немају самопоуздање и оне су самодеструктивне и наравно да та спирала насиља утиче и на њихову психичку стабилност.
Међутим нико ти не брани да будеш насилна према себи, али немој да манипулишеш другима и да спроводиш насиље над другима, јер не угрожаваш само свог партнера, већ и његове пријатеље и родбину.
Посесивац уништава сваку твоју везу са спољашњим светом.
pa o tome pričam al džaba džabaNasilnici su često posesivni ali posesivni nisu uvek nasilnici.
Нису сви насилници посесивни, али апсолутни сви посесивци се служе неком врстом насиља, то не мора бити физичко.Nasilnici su često posesivni ali posesivni nisu uvek nasilnici.
Mislim da je obrnuto tako da ćemo se složiti da se ne slažemo i to je toНису сви насилници посесивни, али апсолутни сви посесивци се служе неком врстом насиља, то не мора бити физичко.
Па не могуће је ваљда да верујеш да је насиље немогуће без посесивности ?Mislim da je obrnuto tako da ćemo se složiti da se ne slažemo i to je to![]()