Ljubljenje...

e ubicu se....videh naslov teme, i da joj se opet vratim kad ono rasprave oko bicikle..... i da kazem da bih bas sad dohvatila nekog i odvukla u kupatilo (na 5 m je od moje kancelarije) i bas bih ga propisno izljubila...i zatim pobegla u jednu laboratorija....:D

e ubicu se....videh naslov teme, i da joj se opet vratim kad ono rasprave oko bicikle..... i da kazem da bih bas sad dohvatila nekog i odvukla u kupatilo (na 5 m je od moje kancelarije) i bas bih ga propisno izljubila...i zatim pobegla u jednu laboratorija....:D

I meni se ljubi, ali on sad nije tu...:cry: A ti, kad ti je on tako blizu, kreni u napad! Nema ništa od sedenja u kancelariji- ACTION!!! (i javi kako je bilo) :)

pa tema je zajednicka, mislim i "ljubljenje" i "na radnom mestu"
koliko imas laboratorija,..... aaaa, da nisi "krvopija"? mislim radis u laboratoriji za uzimanje uzoraka krvi?

Poslednja izmena:
Da li se (posto znam i one koji ne praktikuju) i koliko (znam da je npr. 'puno' relativan pojam, al' pokusajte da sa svog aspekta 'odmerite' koliko je to) :kiss: za vreme vodjenja ljubavi/sexa?
(prvenstveno podrazumevam poljubac usne-usne) :)
Da, da, obožavam, kad god možemo da se dohvatimo. :)
A što pitaš, baš me zanima, što ti je to palo na pamet? :)

Back