Ljubitelji "Mucki", javite se!

Ovo stvarno nije zdravo sta su uradili !!!!!!!!!!
Mogu da dam glavu da ako 20 godina svakodnevno gledas istu epizodu --->>>i 21ve godine se garantovano upisavas od smeha...bas kao da prvi put gledas !!!
Ludjaci prelepi :D

To "prelepi" si mogla i da izostavis...:lol:

Mogla bih da odem do tog kafea,da popricam malo sa gazdom...:whistling::mrgreen:

E da,na OBN-u utorkom u 20h se daju..Tj.samo 6 epizoda:neutral:,sad ce 2.

Secam s ranije,kako sam mrzela seriju,delovala mi staromodno...:dash::Koliko sam propustila samo...::neutral:

Mogla bih da odem do tog kafea,da popricam malo sa gazdom...:whistling::mrgreen:

Secam s ranije,kako sam mrzela seriju,delovala mi staromodno...:dash::Koliko sam propustila samo...::neutral:

Mogli bi tamo da se okupe jedan dan svi fanovi i da malo napravimo atmosferu kao iz Nag's Head uz pinja koladu i singapursku praćku a gazda bi mogao da napravi isti onakav paprikaš kao i što ga je pravio Majk - da ti se creva okrenu :lol:
Inače ima utorkom i repriza te iste od 20:00 kasnije u 00:10...sutradan takođe na OBN-u u 15:05.
Nemoj da se sekiraš,ništa nisi propustila,ova serija će VEČNO TRAJATI :super: :worth:

:mrgreen: Jedan od razloga zbog kojih mi se svidela serija je ta "80s staromodnost" :mrgreen:
Misim, najsmesniji britanski humor ikada u eri 80ih >> fijuuuuuuu - SAVRSENSTVO !!!:heart:
Inace, nema tu sta da se propusta :D
Tako sam i ja razmisljala u vezi sa Majklom :mrgreen: , ali na kraju skapiras da vreme moze da leti kolko oce, jer geniji ostaju forever and ever and ever ;)
Ako nemas, mogu da ti narezem par serijala (kolko imam) :)

p.s. imam ringtone na fonu onaj >>> god bless hooky street...hoooky street jejjj :mrgreen:

my.php
[/URL][/IMG]

:mrgreen: Jedan od razloga zbog kojih mi se svidela serija je ta "80s staromodnost" :mrgreen:
Misim, najsmesniji britanski humor ikada u eri 80ih >> fijuuuuuuu - SAVRSENSTVO !!!:heart:
Inace, nema tu sta da se propusta :D
Tako sam i ja razmisljala u vezi sa Majklom :mrgreen: , ali na kraju skapiras da vreme moze da leti kolko oce, jer geniji ostaju forever and ever and ever ;)
Ako nemas, mogu da ti narezem par serijala (kolko imam) :)

p.s. imam ringtone na fonu onaj >>> god bless hooky street...hoooky street jejjj :mrgreen:

Sto pre ne rece??:eek:Da,naravno,ocu da mi narezes,mooolim te!!:D:D:worth:

Serija ima svoj duh,jedinstvenost.I taj Pekam,i sama radnja serije ..Ne znam,da treba nekom da opisem seriju,ne bih uspela,izgledalo bi bezveze..Mora se pogledati!:mrgreen::D

Madonna, hvala beskrajnoooooo :heart:
Danas sam odgledala prvi disk. Vecinu epizoda sam imala, ali kad su oni u pitanju uvek je dobro dosla svaka epizoda (u bilo koje vreme) :D
E, da, da pomenem da sam uzela bedz ! :) eno, čuči mi u pernici, divan je!
..e, i videla sam ono Trotter čudo (pekara... sendvičara...šta god da je) ... moram jednom da svratim !!!
viva la trotters

Ja kad god gledam Only fools and horses, umirem od smeha. Ima jedna epizoda, gde klinac probuši na del boyevom autu gumu... i sedi klinac na bankini i plače, i pita ga del boy što plačeš, evo daću ti peni, a sad mi reci što si plakao, probušio sam gumu na onom autu pa me mama izvikala.... :hahaha: :hahaha:

Gde si nabavila bedž i šta ima na njemu? ...ja najverovatnije dolazim u petak do Bgd-a i idem do te pekare-sigurno.

Imas u Knez-Mihailovoj kao male standove,ili kucice:),tu imaju...

...Na mom bedzu su njih dvojica i Albert..zut je bedz i pise "Trotters independent trading co.":)
Ima svoje ponosno mesto na mojoj torbi,tik uz ekv bedz:mrgreen::worth:

Negde kod Vukovog spomenika je Trotters sendvicara,a u Skadarliji je kafic,valjda...

Poslednja izmena:

Back