Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Fenomenalna i neprevazidjena serija,najbolja koju su Britanci snimili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fenomenalna i neprevazidjena serija,najbolja koju su Britanci snimili.
Ne znam jel ovoj temi mesto ovde al nekako mi ova rubrika deluje najopustenije i nekako mi ovde vlada pravo drugarstvo...pa ko velim da pitam ima li ovde medju vama ljubitelja one najbolje engleske serije Mucke koja mi je ulepsala zivot...eto ja sam pravi obozavaoc tih likova i nabavila sam skoro sve serije na cd koje gledam i po nekoliko puta i nikako mi ne dosade...Zanima me da li je posle 2003 snimljena jos neka epizoda ili je ona posvecena dvojici glumaca koji su na zalost preminuli poslednja...To ce znati naravno samo onaj ko od vas sve to prati i obozava kao i ja. Unapred hvala na odgovoru kao i o svemu sto se o toj seriji zna...
When I was in army...
We will be rich in same time next year...
Meni je naj scena kada Del igra bilijar sa onim ludakom u vikendici na periferiji Londona....![]()
"Jadna devojka, zamalo joj glavu nisi progutao."- ovaj smajli me podseća na Rodnija i Kasandru i kada je hteo u automobilu da joj krne žvaku a ona ladna k'o pivo kod Majka u Nags Head
E to je super epizoda!
A jel se secate onog konkursa za likovne talente,kad je Rodni morao da izgrava klinca, a Kasandra njegovu mamu?:hahaha:
I kad su Del Boja pomesali na nekom ostrvu sa mafijasem..?![]()