Ljubitelji "Mucki", javite se!

Prilozi

• OFAH-BB.JPG
    OFAH-BB.JPG
    32,7 KB · Pregleda: 26
A da bude još bolje,pratio sam je u zlatno doba 80-tih kada je i sve ostalo bilo tako jednostavno, od samog načina života do moje omiljene muzike 80-tih :-D

pa... sve što valja, potiče iz predivnih 80ih. zato me i ne čudi što su i mućke iz tog doba ;)

jedino što me je oduvek nerviralo je to što nikada nisam okrila kog lika više volim, Dela ili Rodnija...a obojica su fantastično odigrali uloge...

Ne znam jel ovoj temi mesto ovde al nekako mi ova rubrika deluje najopustenije i nekako mi ovde vlada pravo drugarstvo...pa ko velim da pitam ima li ovde medju vama ljubitelja one najbolje engleske serije Mucke koja mi je ulepsala zivot...eto ja sam pravi obozavaoc tih likova i nabavila sam skoro sve serije na cd koje gledam i po nekoliko puta i nikako mi ne dosade...Zanima me da li je posle 2003 snimljena jos neka epizoda ili je ona posvecena dvojici glumaca koji su na zalost preminuli poslednja...To ce znati naravno samo onaj ko od vas sve to prati i obozava kao i ja. Unapred hvala na odgovoru kao i o svemu sto se o toj seriji zna...

Back