Ljubitelji "Mucki", javite se!

Kome trebaju linkovi za "The Story of Only Fools and Horses", neka mi se javi na pp. Imam to uploadovano na Megaupload.com :)

@Dakyorlando
Znači, ti si onaj Dakyorlando sa PO.org, a? ;)

Baš taj. ;)

Poslao sam ti PP.

Super ako uspeš...samo nam javi ;)

Obavezno ću da javim, i okačiću link ka prevodu. Samo da nađem engleski titl. Prevodio sam ja neke serije i bez titla, ali dokumentarac, pa još britanski, stvarno nije lako prevoditi slušajući.

Meni je ovo jedna od najjacih scena u celoj seriji... Albertov smeh, pa kad proba ribu kakvu facu slozi, i na kraju Rodni u onom kontejneru... Haos... U stanju sam da je gledam 15x za redom.

A kasnije kaze Albert da nije on bacio ribu... A Rodni ce njemu : Samo se tvoja osecala na Brut!!! :worth::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ja sam opet, po ko zna koji put, krenuo da gledam seriju. Imam osećaj da ću doživotno moći da je gledam (naravno, ne svakodnevno, nego u određenim intervalima) i da mi nikad neće dosaditi. :)

Nemam omiljenu epizodu (mogu jedino da mi budu dobre ili manje dobre), ali ovo je jedna od dražih.

He may be perverted, but he ain't dangerous!
:lol:

Iz jučerašnje Politike...

Dejvid Džejson ponovo u Bi-Bi-Sijevoj komediji

U novom Bi-Bi-Sijevom sitkomu "Royal Guardsman",poznati britanski glumac, Dejvid Džejson, televizijskoj publici poznat kao Del Boj, iz serije "Mućke", igra vremešnog vojnika Gaja Habla, koji je zadužen za bezbednost kraljice. "Dejli mejl "prenosi da se sedamdesetjednogodišnji glumac veoma raduje što ponovo radi za Bi-Bi-Si, za koji nije radio posle "Mućki".

"Biće lepo ponovo se smejati. Zaista se radujem što opet radim na velikoj komediji sa Bi-Bi-Sijem", rekao je Dejvid Džejson koji je inače prošle godine kritikovao Bi-Bi-Si da postaje megakorporacija i da u toj megalomaniji gubi identitet.

:D

Stoput bih se više obradovao nekoj novoj epizodi "Mućki", pogotovo što su i Dejvid i Nikolas rekli da bi rado još malo glumili Dela i Rodnija (bar mislim da sam tako čuo). Ali sada kada je gospodin Džon Saliven preminuo, bojim se da od toga definitivno neće više biti ništa... :(

Što se tiče ove nove serije, pogledaće se, što da ne. Još ako neka naša TV stanica otkupi prava...

Jedna od legendarnih scena je kada se Del nudi Majku da mu okreci lokal.

Majk: Po kojoj ceni?
Del: 20 funti.
Majk: Zasto bi prihvatio da mi ti radis za 20 funti kad mi onaj Irac nudi za 10.
Del: Zbog svih prednosti koje ti posao sa mnom pruza.
Majk: Kakvih prednosti?
Del: Gledaj ovako, ulazes 20 funti, od toga ja uzimam 5 i ti 5.
Majk: Znaci, zaradicu 5 funti.
Del: Tako je.
Majk: A sta cemo sa preostalih 10 funti.
Del: Njih damo Ircu da okreci.
Majk: Dogovoreno.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Meni samo nije jasno zašto je Majk pristao. Možda je to rekao u šali.

Inače, bilo je reč o 2000 funti, ne o 20. ;)

A cela ta epizoda je odlična. Jedina epizoda u kojoj se pojavljuje Denzilova žena Korin. Saliven je hteo da pravi još epizoda s njom, ali je glumica koja ju je glumila ubrzo posle toga preminula, kažu da je verovatno u pitanju bilo samoubistvo.

Kad se vrati iz kupovine pa krene u kuhinju gde su joj zamenili mrtvog kanarinca novim:
Rodni: Provaliće, znam da hoće!
Del: Rodni, samo imaj poverenja u mene, hoćeš li? Nema šanse ni za milion godina da će da posumnja...
Korin: Šta se desilo s mojim kanarincem?! :lol:
Del (dedi): Ako je ona stvar snela jaje, ubiću te! :hahaha1:
Korin (pokazuje Rodniju, Delu i dedi na kanarinca koji leti po kavezu): Gledajte!
Deda: Meni izgleda u redu, draga.
Rodni: Ništa mu nije.
Del: Skakuće kao da je sve u redu.
Korin: Znam! Ali kad sam se jutros probudila, bio je mrtav! :rotf:

Back