Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
E, ne znam da postoji film kako su snimane Mućke...to mora da je padanje
:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
It's been emotional. It's been gripping. But most of all it's been completely hilarious. 21 years after first appearing on our screens, audiences (which have reached 24 million) are still devoted to the antics of Del and Rodney and their muckers. But what is it about this Peckham posse that makes their marketplace wheelings and dealings so endearing to generations?
Who would know better than the show's writer and the cast..? For the first time ever John Sullivan, David Jason, Nicholas Lyndhurst and the real faces behind Boycie, Trigger, Raquel, Cassandra and the gang reveal the secrets behind the success of this huge comedy hit.
On location at 127 Nelson Mandela House and at the Nag's Head, we discover the behind-the-scenes stories, the stars reveal their own favourite memories and we learn just how they went about making us love Britain's biggest plonkers.
i Ja ih obozawam ako neko ima swe epizode samo molim jednu porukicu da mi baci
moja the best epizoda je kad su oni u fancy klubu, pa se Del prawi da je faca kad hoce da sharmira one 2 ribe...Krene da se nasloni na shank ne gledajuci....u tom trenutku barmen izlazi iz shanka i ostawlja podignuto....Del krece da se nasloni....i prospe se po podua Triger se okrece neshto da mu kaze, i onako debilno(poshto je owaj na podu ) okrene se oko swoje ose zbunjeno da widi gde je Del....
ma nema shta Del je faca8-)8-)
Meni je najbolja i najtuznija epizoda kada Rodni dolazi na imanje nove prijateljice, u lov, i kada Del i Strikan dolaze da mu kao donesu vecernje odelo, i pozivaju se na veceru. Joj kako mi je zao Rodnija u toj epizodi, a Del je tu maestralan.
E, svidja mi se sto na ovoj temi nema Moderne![]()
"Minhengladbah"...a i sa ovim PLEASE na kraju su dobri.
Mada mi je najkrvavija scena kada Ana počne da jauče od bolova a Del kaže "da je boli" a Albert mu kaže "otkud znaš da je boli kad ne znaš nemački"![]()
![]()
Kako ono beše, eno je tamo sedi sa punim stomakom ljudi.....
Meni je ta epizoda jedna od najdražih...i najsmešnijih..![]()
Da"Ko zna koliko će njih izaći iz stomaka,možda nas do kraja i izbace iz stana"
![]()
Da"Ko zna koliko će njih izaći iz stomaka,možda nas do kraja i izbace iz stana"
![]()
svaka cast za potpis.
...da,to sam zaboravio da dodam..zbog prenaseljenosti....![]()
"You know it makes sense"jel su to ljubitelji Mućki većinski zvezdaši![]()
![]()
jel su to ljubitelji Mućki većinski zvezdaši![]()
![]()