Ljubitelji "Mucki", javite se!

To su radili i na TV Pinku (obični) pre pola godine i na kraju su prestali da ih puštaju...verovatno da su samo prekopirali šta su puštali preko običnog Pinka pa verovatno da sledi i isti scenario na ovom Pinku
Od sinoć...

...Del je kriv za sav haos koji je nastao po aerodromima :rotf::rotf::rotf:

Za haos po Evropi !:D

sigurno je tako,i ovo je ipak Pink ;) nastojaću da gledam svaku epizodu dok ih ima. odnosno, dok ja ne kupim neki cd ;)

To je ono kad pokušavaju da se sete naziva hotela u kome je odseo Delov ortak. Pa kad Del kaže da je slikar, a posle i da je francuski, ostali navode imena... da bi na kraju Albert rekao "Šubert" i Del kaže "Taj je". Rodni i Rakel kažu kako Šubert nije ni slikar, a ni Francuz, a Del odgovara: "Pa, mogao je da bude". :hahaha1:

A ko je ono rekao Adolf Hitler ? :lol: Smejem se ko kreten i pola toga ne pročitam.

Motel Hitler!!! Haha....

A Triger kad je pricao za Lindu, a Del kao prica na telefon, pa na kraju Trigera pita :"I sta je onda bilo?"
A Triger kaze da je bila ljubomorna i da ga je izbegavala. Kao, cuo je posle da je i ona htela u taj hotel sa njim! :zcepanje:

Od 5:30 do 7:06...
Pratite Dela i njegovo prisluskivanje 6:44 :zcepanje:
Trigger car!

Poslednja izmena:
Albert je to rekao. :)

Pa,daaa, ni Del ne bi mogao da odvali takvu gluposti :lol:
Hell Bloody Bells :D

Vidi na Rapid Serbia Forum,trebalo bi da ima

ima neke epizode samo mi nije jasno gde je prevod :confused:
Doživotni sam obožavalac Mućki. Svi likovi su fantastični na svoj način.
Imaš pravo. I ja :D
Na ruku nam ide i ova naša doživotna životna situacija koja je vrlo slična njihovoj. :lol:
Rock&Chips,novi serija o OFAH ali kad su bili tinejdžeri ali se ne pojavljuju svi...odgledao 3 epizode i nisam ni malo oduševljen...
Imaš na nekim od prethodnih stranica ovde gde sam pisao o ovoj seriji.

Ni ja . Ova ekipa je neponovljiva.

Pa,daaa, ni Del ne bi mogao da odvali takvu gluposti :lol:

ima neke epizode samo mi nije jasno gde je prevod :confused:

Imaš pravo. I ja :D
Na ruku nam ide i ova naša doživotna životna situacija koja je vrlo slična njihovoj. :lol:

Ni ja . Ova ekipa je neponovljiva.

Ma glupo mi je kad pokusavaju da prave nesto na racun stare slave! Samo se glupiraju!
Ja sam zadovoljna i da non-stop vrte iste stare epizode... :whistling: :D

Rock&Chips,novi serija o OFAH ali kad su bili tinejdžeri ali se ne pojavljuju svi...odgledao 3 epizode i nisam ni malo oduševljen...
Imaš na nekim od prethodnih stranica ovde gde sam pisao o ovoj seriji.

Meni se čini da je objavljen samo pilot... još nisam uspeo da saznam nikakav podatak o još nekoj novoj epizodi... :neutral:

Back