Ljubitelji "Mucki", javite se!

Jao... Sinoc bila epizoda kad ih onaj covek prevari za zlatne lancice... :cepanje:
E ludi su... Triger prodao tetki ogrlicu da bi ulozio 200 i nesto funti samo, a Bojsi ulozio 7000 funti!! Rodni samo tridesetak! :zcepanje: Jao koji likovi, kakve face!

Ta je za kidanje do besvesti :hahaha:
U mojim albumima,gde ujedno stoji i album Mućki jednu sliku iz te epizode sam stavio kao omot (Kada Del zove na telefon navodnu udovicu koja mu saopštava da je preminuo) :rotf::rotf::rotf:

U mojim albumima,gde ujedno stoji i album Mućki jednu sliku iz te epizode sam stavio kao omot (Kada Del zove na telefon navodnu udovicu koja mu saopštava da je preminuo) :rotf::rotf::rotf:

E, ljudi, što bih ja volela da ima tako neko kafanče, kao Ragina glava, al pravo kafanče ne kafić, sa kariranim stoljnjakom :lol:..gde bi se ovako družila sa dragim ljudima..Baš je super atmosfera.:D

Ko nije gledao noćas kad su putovali u Španiju ima repriza oko 19.30h.

A sad je bila ona epizoda kad rodni pobedjuje na dečijem likovnom konkursu i odlazi u Španiju kao 14- godišnji klinac :rotf:

Kad smo kod Španije, najbolja mi je ona sa prvim dedicom kad ga zbog prelaska ulice na crveno strpaju u zatvor :zcepanje:
Jao, znam!!! :D
Ali nisam je sad gledala :neutral:

Haha, da... Kakvi lopovi i prepredenjaci! :D

A jel imaju pinja koladu? To čudo moram da probam.

Ja probala! Al na moru :)

E, nocas sam se ugusila od smeha kad je Triger dosao sa Delom i Mikijem da se sakrije od brace Tonija i Denija, a ni sam nije znao zasto! :zcepanje:
A posle sam se malo i rastuzila zbog Dela! Ali kraj epizode nikad ne zaboravim! Svaki put kad gledam, nasmejem se do suza kad Rodni udje u stan i zaboravi da vise ne zivi tu!!!:zcepanje:

To je ono kad pokušavaju da se sete naziva hotela u kome je odseo Delov ortak. Pa kad Del kaže da je slikar, a posle i da je francuski, ostali navode imena... da bi na kraju Albert rekao "Šubert" i Del kaže "Taj je". Rodni i Rakel kažu kako Šubert nije ni slikar, a ni Francuz, a Del odgovara: "Pa, mogao je da bude". :hahaha1:

Back