DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Za vas dve šarmantne dame Delboj bi ovako odreagovao:

Ali Triger je valjda rodjen ovako izgubljen!!! Koje su oni face!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Trotters... Kakav kombi, umiranje!! Gde su ga samo nasli!![]()
Dok sam ih 80-ih pratio uvek sam imao taj san da jednog dana kupim Reliant Regal i počnem neki biznis na pijaci...falila mi je samo vozačka dozvola.
I da muljas kao Del...
Jao, a smesni su jako, takve situacije imaju... Bas bila epizoda na Pinku ono kad Rodni snima film![]()
Obozavam ih, imam nekoliko cd-a, voleo bih da ih nabavim jos vise.
Da li ste znali da Troteri zive u Nisu. Igrom slucaja poslovno sam naleteo na familiju koja se bas preziva TROTER.
Meni nije jasno kako mogu da gledam neku epizodu Mucki sto puta, a da mi idalje bude smesna! Stvarno je jedna od najboljih serija !
Jedino moram opet da primetim da je prvi dedica bio mnogo bolji od ovog strica.
Mislim da ih ovih dana po hiljadi put gledam i svaku noć se zacenim od smeha. Da nije njih ne znam čemu bih se tako slatko nasmejala u ovoj tužnoj zemlji.
One Rodnijeve izgubljene face, Boyce smeh, o Delu već da i ne govorim. Jedino moram opet da primetim da je prvi dedica bio mnogo bolji od ovog strica. Al, opet ok je i on.
Volela bih da u svom kraju imam "Raginu glavu" kao mesto gde bi se čovek osećao ovako domaćinski
![]()
IstinaI što je još neverovatnije, sve generacije je vole
![]()
Čuo sam da negde u Bgd. ima jedan lokal (činimi se,kod Vukovog spomenika) koji ima karakteristike Ragine Glave i navodno da se dobijaju nekakvi bedževi likova iz Mućki.
Kanim se otići tamo ali nikad da krenem![]()
U Skadarliji...Tako sam čula al nisam bila da proverim![]()
Ajmo na pivo, Del casti!
P.S. Kenneth MacDonald koji glumi Majka je umro 2001... Pa u kasnijim epizodama pise da su u cast Kenneth MacDonald-u i Buster Merryfield-u (strica), koji je umro 1999...![]()
Jeste i stric je umro...inače Majka (Kenneth MacDonald) je smrt zatekla na odmoru i koliko se sećam iz nekog članka on je zaspao na plaži i tako je umro.
Ooo, Bože, koja lepa smrt. Mora da je bio mnogo dobar čovek.
Noćas je bila epizoda sa onim lutkama. I moj sin i ja smo plakali od smeha.
Vidim da se na prvim strana govorilo o nekim CD. Da ne zna neko gde se kod nas mogu kupiti?
Možeš da probaš u Bulevaru Kralaj Aleksandra u Bgd...ja ih imam ceo komplet na originalima i dosta sam ih platio ali ne žalim (300 i 500 dinara po DVD-ju) i to 23 DVD-ja od 4,7gb i 4 DVD-ja od 8,5 gb sa svim specijalima.
A gde u Bulevaru?
I ja bih htela da kupim originale
Nisam tamo kupio ali sam čuo da kod uličnih prodavaca u Bulevaru ima originala po nižoj ceni nego u CD šopovima i kioscima...ja sam ih kupio u CD šopu pre 3 godine.
Jeste i stric je umro...inače Majka (Kenneth MacDonald) je smrt zatekla na odmoru i koliko se sećam iz nekog članka on je zaspao na plaži i tako je umro.
Ooo, Bože, koja lepa smrt. Mora da je bio mnogo dobar čovek.
Noćas je bila epizoda sa onim lutkama. I moj sin i ja smo plakali od smeha.
Vidim da se na prvim strana govorilo o nekim CD. Da ne zna neko gde se kod nas mogu kupiti?
Pa da, na Havajima je umro covek....
Joj, ja sam brata probudila koliko sam se zacenila od smeha sinoc kad su im iz sanka izletele lutke, a oni istrcali iz stana!!! Kakav show!![]()
[/B]
Isto![]()
A kad su stajali u ulazu zgrade sa lutkama obučenim kao mama?![]()