Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Predlazem ti da "Mucke" gledas iskljucivo na kompu jer ako cekas na TV Stink,samo ces nepotrebno izgubiti zivce![]()
Imam sve od njih...i to u originalu...ali mi ne smeta da ih i na TV-u pogledam po ko zna koji put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predlazem ti da "Mucke" gledas iskljucivo na kompu jer ako cekas na TV Stink,samo ces nepotrebno izgubiti zivce![]()
*ebi ga nemas smisla za humor
predji na rejmonda...kad dodjes iz grada oko 1
![]()
Jao,kaaako me nervira taj Rejmond i onaj njegov brat koji misli da je smesan
mom bratu se svidja ta serija,meni je tako istrosena
takvih serija ima miliiiion,Mucke su jedne![]()
bio sam sarkastican...Jao,kaaako me nervira taj Rejmond i onaj njegov brat koji misli da je smesan
mom bratu se svidja ta serija,meni je tako istrosena
takvih serija ima miliiiion,Mucke su jedne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde idi stavi glavu pod mlaz ledne vode.zajebavas li se to???ili imas 6 godina pa pises ovakve nebuloze???![]()
naravnoimam 6 godina![]()
bio sam sarkastican...pogledaj koliko sam samo mrgrinova postavio,ali ajde...
hahaznam
ali si me podsetio na tu seriju pa sam morala da se nadovezem![]()
Samo znam da će mi na penkalo ići ono njihovo glupiranje sa odvratnim emisijama pre Mućki i da će ih puštati negde posle 1 posle ponoći...a i kasnije.
nikako ne mogu da pogledam ni jednu epizodu, uvek prebacim na pink u pogresno vreme
I`m so pissed off
Dali ima negde da se pogleda, ili da se skinu epizode Mucki, sa Srpskim ili Hrvatskim titlom?
PINK emituje cele Mucke u vremenskom intervalu od 23-1....
znam ,znam i gledam ih,ali reko da nema mozda negde da se skinu epizode sa srpskim titlom.
nikako ne mogu da pogledam ni jednu epizodu, uvek prebacim na pink u pogresno vreme
I`m so pissed off
znam ,znam i gledam ih,ali reko da nema mozda negde da se skinu epizode sa srpskim titlom.
na kom su se bese kanalu prikazivale Mucke??
davno sam ih gledala na tv-u [posto imam sve na dvd-u] ali mislim da je bilo na Avali,zar ne?
Mi smo još veće budale što smo i očekivali neku preciznost od Pinka ... Tamo jedino reklame idu tačnu u sekund ...Ovo više nema nikakvog smisla,bolje da prekinu sa prikazivanjem Mućki...em su zbog onog kokošinjca sa poznatima ispomerali sve živo i Mućke daju pred jutro,em sutradan nema više reprize...magarci neviđeni![]()