Ljubavno iskusenje - sta ciniti?

Ako sam ja emocionalno nedostupna za druge,zadovoljna,srecna sa nekim,a ne u kombinaciji( neozbiljna prica),tesko da moze iko da mi privuce bilo koji segment mog fokusa da se potencijalno zaljubim...nebitno koliko bi ta osoba bila kvalitetna.
Prosto me ne zanima.
To je kao...imam nesto meni savrseno eee ali sta ako ima bolje?
Pa nema ako je meni savrseno.
Da, da, opšte je poznato da to tako ide... :kafa:

Tema je ljubavno iskusenje.
Sta ciniti kada te obuzmu emocije koje su iz nekog razloga zabranjene?
Kao ljubavni izazov?
A ovo moze biti vrlo ozbiljno pitanje i tema-u smislu, primer, u ozbiljnoj si vezi a mnogo se zainteresujes za neku drugu, odlepis za njom…

Kako se ponasas? Odolevas iskusenju ili se prepustas emocijama koje su te obuzele?

Izvorna starija tema:

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-to-to.1019260/

Pogledajte prilog 1761922

Pozdrav za inicijatora koji je bio uporan da se obnovi tema…
a kakva je to "ozbiljna veza" ako partner "odlepi" za trecom osobom ?

Recimo ovako: veza u kojoj ti je lepo, funkcionisete zajedno dobro, svi aspekti veze su dobri, ali... desilo se “iznenadjenje”...
Mehanizam zaljubljivanja nije pod našom svesnom kontrolom. Gušenje tog osećaja možda jeste, ali retko kad izađe na dobro. Kada ljudi ovo uvide više će imati razumevanja i za sebe i za druge.

Recimo ovako: veza u kojoj ti je lepo, funkcionisete zajedno dobro, svi aspekti veze su dobri, ali... desilo se “iznenadjenje”...
ako je u pitanju "otvorena veza" onda nema nikakvih problema. Povremeni "izleti" u tom slucaju nece skoditi "ozbiljnoj vezi".
Ali ako je u pitanju "ozbiljna veza" na "balkanski nacin", u tom slucaju, savetujem odmah razlaz iz "ozbiljne veze"............inace ce rade motke i sekire.

Ako su samo neke povrsinske emocije zaljubljivanja, teraj ih u pm., narocito sto si matoriji, ako jos nisi shvatio koliko su te emocije besmislene, onda stvarno ne znam.

Ako su neke dublje stvari, ono sto mi zovemo ljubav, koja je i izbor, i slaganje sa necijim vrednstima, stavovima, onome sto je on kao ljudsko bice, subjekt, (a ne objekt kao kod zaljubljivanja), onda jeste jako zajebano, i ne znam sta da kazem.

Back