Ljubavnički odnosi i prevara

na drugo ne mogu da ti objasnim jer neznam stra misli al na prvo mogu.

Polazi se uvek od toga, da ako se zena upustila u vezu sa ozenjenim, da nece da svrlja sa strane ,vec da samo njega ima kao ebacha, a i vazi "pravilo" da zene nemaju vise od jednog dva-3 partenra pre udaje, tako da je to sigurica. ujedno se polazi od toga da zena svalera ni pod razno nema nekog sa strane, znaci situvaija je winwin jer je sve safe.

a ako idemo dalje, pazi sad, da ta slobodna i ako ima slucajno nekog uz put, da ce da upotrebi glavu i kondom, zbog svoje sigurnosti, jer nema vremena da zna nesto vise o tome uzputnom, jer njen svaler zna vise o njoj nego sto ona zna o sebi, da ne preteram i kazem da kontolise vise svalerku no zenu :lol:
:lol: e, svaštaaaaaaaaaaa...
Previše je tu pretpostavki:
ljubavnica je imala dvojicu pre njega,
njegova žena nema ljubavnika,
ljubavnica ako ima nekog drugog koristi kondom, a on ako ima njih dve ne koristi kondom...

Elem,svi su jedni drugima verni-msm da sam ukapirala poentu :lol:

U gornjim postovima sam dao neka objašnjenja. Ali ti voliš detalje koliko vidim :lol:

Da te podsetim, znam da znaš odakle polazi uzročnik zaraznih i veneričnih bolesti, i da kod muškarca se ne manifestuje odmah kad se zarazi, i može preneti na mnoge sve dok ne primeti da nešto "ne štima". :lol:

To nije realna situcija koju ti prikazuješ, poravnavaš sve, to nije tako. :)

Nema tu ritualne radnje, to su ZAKONI i POROCI. :)

Hehehe, pa zar nevidiš na koju stranu vetar duva, sa ovom mojom pričom? :lol:

Pazi - ZAKONI, pa i POROCI. :lol:

U glavnom, kako sam napisao, tako to funkcioniše u životu, a za mnoge nevidljivo, nisam ja to izmislio. :lol:

Shvatila sam poentu. Evo npr ti,ili neki drugi fini gospodin, recimo imaš ljubavnicu i suprugu.One su njemu (tebi) verne, a i on je obema veran.:)
I tako.:heart:
Zatim, ostaćešim obema veran-i ako se nađeš u prostoriji sa 10 žena,od kojih je jedna udata,a ostale ne-jer ćeš biti samo sa tom udatom,ako vam feromoni prorade ivona da zeleno svetlo.:)

Poslednja izmena:
Shvatila sam poentu. Evo npr ti,ili neki drugi fini gospodin, recimo imaš ljubavnicu i suprugu.One su njemu (tebi) verne, a i on je obema veran.:)
I tako.:heart:
Zatim, ostaćešim obema veran-i ako se nađeš u prostoriji sa 10 žena,od kojih je jedna udata,a ostale ne-jer ćeš biti samo sa tom udatom,ako vam feromoni prorade ivona da zeleno svetlo.:)

poštovana modice, da prostiš ove boldovane riči si piz darije. kad jednom skreneš s časnog puta vjernosti:D ostaje nam samo da brojimo.

Back