nulta tolerancija
da bi je drzao uza sebe, uvek treba da sumnja i tad ce dati sve od sebe da te zadovolji kako treba...ako misli da ti je jedina i da je volis obozavas i pazis, samo ce leci ko raga i rasiriti noge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nulta tolerancija
da bi je drzao uza sebe, uvek treba da sumnja i tad ce dati sve od sebe da te zadovolji kako treba...ako misli da ti je jedina i da je volis obozavas i pazis, samo ce leci ko raga i rasiriti noge.
nisam imao negativnih iskustava, mozda gresis a mozda sam samo imao mnogo srece
ako je trougao u pitanju a o njemu pricamo, onda moras stalno podgrevati tu sumnju kod nje.
zene su jako cudna bica, sto je kod normalnih princip kod njih je nakaradno, sto je kod normalnih apsurd kod njih je to normalno...zena kada gleda komediju obicno place, obratno je sa melodramom.
rekoh da trouglove volim samo u fudbalu, brzi je iznos lopte a u ljubavi mi ne trebaju.
lako se vidi da li je zena koketa ili flertusa ako vise volis (inace ne mislim o njima nista lose) ali takve su mi odbojne za vezu od starta
po karkateru mozes znati da li je sklona tome
Da li imate razumevanja za ljubavni trougao?
Treba da sumnja u sta?
Hm...
A sta onda, ako je to zena koja ne primjecuje prisutnost drugih zena...
Koju ne ugrozava niti jedna, niti njih 100...
Sta ako ona zna, zasto je bas ona, izmedju njih toliko...
Kako sa takvom zenom?
Kako takvu zenu natjerati da sumnja? U sta? Da nije dovoljno dobra?
Daj, molim te...
Hm...
A sta onda, ako je to zena koja ne primjecuje prisutnost drugih zena...
Koju ne ugrozava niti jedna, niti njih 100...
Sta ako ona zna, zasto je bas ona, izmedju njih toliko...
Kako sa takvom zenom?
Kako takvu zenu natjerati da sumnja? U sta? Da nije dovoljno dobra?
Daj, molim te...
Njegovi kompleksi si njegov problem, a ne moj. I nije na meni da ga lijecim, nekad je potrebno potraziti i strucnu pomoc...
Jedno pitanjce, cisto da ne lutam...
Dal' pricamo o meni ili o temi?
(smajli ! Budite dragi pa zamislite jednog leprsavog, posto mi smajlici ne rade. Hvala)

Da li imate razumevanja za ljubavni trougao?
Kolega, prestanite da mi podilazite, ne djeluje i manite se patronatske filozofije... rado bi razmijenila misljenje o temi.
(Smajli, sa bijelom zastavom)
Ne volim geometriju...![]()

Sta da ja sad vama, kolega, napisem?
( Zelim naglasiti da se kidam od smijeha... )