Ljubavni trougao?

• Začetnik teme Začetnik teme goda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisam imao negativnih iskustava, mozda gresis a mozda sam samo imao mnogo srece

ako je trougao u pitanju a o njemu pricamo, onda moras stalno podgrevati tu sumnju kod nje.
zene su jako cudna bica, sto je kod normalnih princip kod njih je nakaradno, sto je kod normalnih apsurd kod njih je to normalno...zena kada gleda komediju obicno place, obratno je sa melodramom.

ako je trougao u pitanju a o njemu pricamo, onda moras stalno podgrevati tu sumnju kod nje.
zene su jako cudna bica, sto je kod normalnih princip kod njih je nakaradno, sto je kod normalnih apsurd kod njih je to normalno...zena kada gleda komediju obicno place, obratno je sa melodramom.

rekoh da trouglove volim samo u fudbalu, brzi je iznos lopte a u ljubavi mi ne trebaju.
lako se vidi da li je zena koketa ili flertusa ako vise volis (inace ne mislim o njima nista lose) ali takve su mi odbojne za vezu od starta
po karkateru mozes znati da li je sklona tome

rekoh da trouglove volim samo u fudbalu, brzi je iznos lopte a u ljubavi mi ne trebaju.
lako se vidi da li je zena koketa ili flertusa ako vise volis (inace ne mislim o njima nista lose) ali takve su mi odbojne za vezu od starta
po karkateru mozes znati da li je sklona tome

kokete ili flertuse niko, pa nijedan muskarac ne voli... samo ugrozeni...obicno su bez muskarca pa zato glumataju kao da su potekle iz amaterskog pozorista...ostaju teske usedelice.

@philipa
u sudbinu
da li joj se konacno, ili ponovo nasmesila zato sto je svaka zena sklona studioznom preispitivanju.
Ako je normalna i pita te npr. sta cu ti ja pored toliko drugih, hranis je istinom sta spram nje osecas... ako laze, maze, vrda, koristi, glumi iskusnu, hranis je pomenutom sumnjom dok se ne slomije iznutra i pita ono, a sto cu ti ja pored toliko drugih?
Ljubav dvoje je pored najlepseg dela i rat najgorim sredstvima, u kojoj nekad morate i da se razidjete da bi se spojili kako treba

Hm...
A sta onda, ako je to zena koja ne primjecuje prisutnost drugih zena...
Koju ne ugrozava niti jedna, niti njih 100...
Sta ako ona zna, zasto je bas ona, izmedju njih toliko...
Kako sa takvom zenom?
Kako takvu zenu natjerati da sumnja? U sta? Da nije dovoljno dobra?
Daj, molim te...

Zene nisu svemrska bica, oko cijih vratova trebate zavezati kriptonit, da bi izgubile moc, ili izvrsiti lobotomiju da izgube svoje misljenje i da bi ostale vezane uz vas, velike Gospodare Svega

Hm...
Kako sa takvom zenom?
Daj, molim te...

nisam priupitan ali ajde da probam .....škorpije imaju ideju da mogu sve ama baš sve da kontrolišu preko sex-a ......i onda jednog lepog dana kada te kontrole više nema , jednostavno ne zna za čega da se uhvati .
Ti si toliko sigurna da se ebeš dobro da uopšte ne uzimaš informaciju kao ozbiljnu da taj pored tebe može da ima neku drugu ....... a šta ako ga sve to skupa opterećuje i treba mu jedna obična .....a šta ćeš onda da radiš .

uzmi mene za primer , recimo pa čak i da ti je zlatna , svane dan kada čovek samo konstatuje da nije zlato sve što sija .......ili ne možeš večno nekoga vatati na pizzu jer postoje i mnoge druge stvari osim toga . To što ti voliš da se seksaš ne znači da te neko ne voli ako ne može da te ebe od jutra do mraka .

Razmisli malo da mu možda i nabijaš komlekse .

Hm...
Kako sa takvom zenom?
Daj, molim te...

naravno da ima takvih, ali kolko shvatam ovde govorimo o tipicnim osobinama muskaraca i zena zadojenih strascu ljubavnog trougla ili cetvorougla ciji jedan primer dadoh na temi na muskarcima, koja obicno muti logiku zenskog razuma....svaka zena razume napisano jer manje vise svaka zena ce tesko istolerisati ljubavnu suparnicu ma koliko ona bila slabija od nje.

pitas ako zna, zar ti ja ne rekoh u prvom postu da se ovo ne odnosi na tebe jer si ti bas takva, a i nisi tip o kome pisem? kako philipu naterati da sumnja? a sto bi te terao na bilo sta ako si jasna kao kristal u pogledu onoga sta osecas i ne sumnjas u njegova osecanja?

- - - - - - - - - -

Njegovi kompleksi si njegov problem, a ne moj. I nije na meni da ga lijecim, nekad je potrebno potraziti i strucnu pomoc...

ako si sa njim onda su njegovi kompleksi i tvoj problem...i obratno, jer valjda smo ljudi a ne seksualne masine na sat dva nedeljno.

Jedno pitanjce, cisto da ne lutam...
Dal' pricamo o meni ili o temi?
(smajli ! Budite dragi pa zamislite jednog leprsavog, posto mi smajlici ne rade. Hvala)

kolezinice :)
imam neki dar da prepoznam na ovakvim mestima ozbiljnu i psihicki stamenu zenu, te sa takvima nemam potrebu da radim identifikaciju sa celim zenskim rodom...kontate?

Kolega, prestanite da mi podilazite, ne djeluje i manite se patronatske filozofije... rado bi razmijenila misljenje o temi.
(Smajli, sa bijelom zastavom)

ajte konkretno...kakvu situaciju zamisljate da iskonstruisemo moguce varijacije?

- - - - - - - - - -

Ne volim geometriju...:lol:

nemo da metem fotku neceg valjakastog ili trouglastog sa prosirenjem na dnu :hahaha:

Sta da ja sad vama, kolega, napisem?
( Zelim naglasiti da se kidam od smijeha... )

ma ja sam pocepan od smeha koleginice :lol:
nego deder vako...dadoh primer na muskarcima pa da vidim vase cenjeno misljenje oko ovog cetvorougla...napominjem da su sve slicnosti sa nekim sa krste slucajne.

poznata forumska fufa smandrlja ozenjenog, oni se opaljuju sve u 16 dok njegova zena ne nadje u gajbi stidne dlake druge boje...posto sazna za fufu, otvori nalog na krsti i naleti ni na kog drugog no na 4umskog neprijatelja ozenjenog i sa njim se spandja. Fufa se popickara sa ozenjenim jer se ovaj u nju zacopo ko solmejt i da mu pedalu...sada sledi preokret, fufa se zacopa na forumu u lika sa kojim hoce brak i dete a ne zna da je lik corak. Posto kao svaka fufa ne moze bez q spicka i corka i pocne da ga olajava. corak se u medjuvremenu spandja sa njenom 4umskom drugaricom i fufa prsne. Zena od ozenjenog pocne da je olajava da je fufa, ona se prenikuje i stvori novi id sa laznim fotkama da bi se osvetila ozenjenom, njegovoj zeni, svojoj drugarici i naravno-corku :lol:

Back