ЉУБАВНИ ПСИХИЈАТАР

Sto bi rekao Djoka Balasevic - sve prave ljubavi su tuzne.I ja stvarno mislim da jesu.
Jer je tesko da dvoje osecaju ljubav istim intenzitetom.Mozda se to desi samo u 10% slucajeva.Ma ni toliko.
Uglavnom se desava da ti nekog volis a da te taj neko kulira.Ti si za njega samo tamo neko i nista vise.
Tako da ja,ljubav kao osecaj,nikako nebih mogao da opisem kao nesto toliko lepo.(govorim naravno o ljubavi u m/z odnosima).

Делим и простор и време али...убија ме што немогу да променим њене ставове. (са максималне тврдоглавости на прихватљиву меру)

Zar tvoja zena nema pravo na svoje stavove u zivotu ??
Ako hoces da je menjas na ovakav nacin onda to nije ljubav
i dzabe delis i prostor i vreme s njom.. sa ovakvim
stavom ja ne bih delila sa tobom nista...:D

Poslednja izmena:
Делим и простор и време али...убија ме што немогу да променим њене ставове. (са максималне тврдоглавости на прихватљиву меру)

Јел су њени ставови опасни по твој живот? Да ли те скроз угрожавају? Ако није такав случај ваља чути и нешто различито од личног концепта ако ништа друго ради ширења видика

немам шта да додам осим, показао сам колико сам рањив па сам својим оружјем убијен, а све сам то имао што си написала,
и на крају не бих да се понављам са постовима од раније.Дилема је сасвим другачија код мене.
U cemu se sastoji tvoja dilema?

A jel mislite ili verujete da ljubav treba da se zasluzi ili koge se posreci, posreci se?
Neko se trudi ceo zivot, pokusava da bude sto bolji covek prema sebi i drugima, da bude kvalitetniji...i umre nesrecan.
A neko opet zivi potpuno suprotno, i izdesavaju mu se tokom zivota citave ljubavne amplitude, i zvizne sa osmehom na licu.

A jel mislite ili verujete da ljubav treba da se zasluzi ili koge se posreci, posreci se?
Neko se trudi ceo zivot, pokusava da bude sto bolji covek prema sebi i drugima, da bude kvalitetniji...i umre nesrecan.
A neko opet zivi potpuno suprotno, i izdesavaju mu se tokom zivota citave ljubavne amplitude, i zvizne sa osmehom na licu.

ovako nekao i ja razmiljam, iskreno nemam krajnje misljenje, jer sto vise prolazi vreme sve vise vidim da ono sto si imao juce nemora da imas i danas i suprotno

Zar tvoja zena nema pravo na svoje stavove u zivotu ??
Ako hoces da je menjas na ovakav nacin onda to nije ljubav
i dzabe delis i prostor i vreme s njom.. sa ovakvim
stavom ja ne bih delila sa tobom nista...:D

Па лепо, вас две под руку. Добро ће те се разумети а слагати никако.
НЕ ЖЕЛИМ ДА ЈЕ МЕЊАМ НЕГО СЕ трудим да нам брак не пукне гопођо супермодератор.
А под тим подразумевам, да бих је подржао у свему што жели , да не треба да буде СУПЕРТВРДОГЛАВА.

- - - - - - - - - -

ne diraj to sto ne mozes da promenis:p

Не дирам већ на леп начин и стрпљењем покушавам да је усмерим ка другом мушкарцу
пошто ја очито немам више снаге.

- - - - - - - - - -

A. tako sam želela da proširim ili suzim sopstvene vidike, da me bilo ko prosvetli...Želela sam to čak i više od postavljača teme. Više ne želim. Rok je istekao.

Наравно, кад доспеш у ситуацију о којој причам, нећеш се шалити...

- - - - - - - - - -

Јел су њени ставови опасни по твој живот? Да ли те скроз угрожавају? Ако није такав случај ваља чути и нешто различито од личног концепта ако ништа друго ради ширења видика

Нису наравно опасни по живот, али ме емотивно и психичкки угрожавају.
Особа која никада и ничим није задовољна..

e doktore super što si tu...reko' da te pitam nešto...
mene zanima koja je dijagnoza kad recimo neko otvori temu i onda zbog nezainteresovanosti raje ona dospe skroz dole il ne d'o bog na narednu stranu i onda otvarač iste napiše nešto, citira nekoga, tek kol'ko da napiše nešto, kako bi tema opet dospela na vrh, valjda da bi opet pisali po njegovoj temi...? šta je to ? kako se to zove ?je l' ima neki stručni izraz da guglam posle i da čitam ?

Poslednja izmena:

Дилема је да ли да се и даље емоционално убијам.
Што је најгоре немам оно или.

- - - - - - - - - -

Дилема је да ли да се и даље емоционално убијам.
Што је најгоре немам оно или.

- - - - - - - - - -

ljubav je bol rece zec i sidje sa jeza :lol:

Баш тако ЉУБАВ је БОЛ, и зашто сви МИ трчимо ка њој?

Back