ЉУБАВНИ ПСИХИЈАТАР

Добро, бар сад знам где сам и шта је у питању.

- - - - - - - - - -

Радо бих да са тобом разменим искуства и наравно да од тебе што шта научим.

- - - - - - - - - -

Компликована - ДА
Узбудљива - Радо бих преговарао
Непроцењива - То баш не схватам
Не описива - Управо склапамо коцке шта би то могло бити.

Pregovarao? Ne razumem, sta mislis sa tim?
Neprocenjiva je naravno ali ne u novcu i materijalnim dobrima :)....Ljubav je zivotna energija, koja nas hrani zato nam je potrebna, zato je i svi mi trazimo i zato je ne procenjiva.
Sklapamo koceke:think:....mnogi su pokusali pa im nije uspelo:).....da pokusam i ja :) a to bi izgledalo otprilike u kratkim crtama ovako: Ljubav izmedju muskarca i zene je najaca, kada se i jedan i drugi otvore, oslobode, kad muskarac otkrije koliko je zena krhka, a zena otkrije koliko je muskarac ranjiv, kad i jedan i drugi medjusobno hrane unutrasnje dete sakriveno u njima, rastu zajedno srecni i radosni puni neogranicenog medjusobnog poverenja.

Могао бих да ти одговорим на свако ово питање и да утврдимо али.....
Имам и ја питања за тебе, слична рецимо и доћићемо да сличних одговора.
Мислиш да је то тако једноставно?

Рецимо да ми недостаје али ме не усрећује њено присуство. И где сам сад?

Mislim da ti fali jos samo malo da sazris da b mogao da dozivis ljubav. Na neki nacin, mislim da i nju volis....da li je to vrsta ljubavi koja traje i za kolu zelis da potraje? Nismo svi isti, me mozemo svi da volimo na istu nacin i nismo uvek spremni za ljubav kakvu prizeljkujemo...Ali, zivot i tece i ne mozes svakog dana da se osecas kao da te drma nevidjena strast, to ne postoji. Ja mislim da je ljubav kad je volis i kad te nervira i nervira te, a znas da neces otici...

Могао бих да ти одговорим на свако ово питање и да утврдимо али.....
Имам и ја питања за тебе, слична рецимо и доћићемо да сличних одговора.
Мислиш да је то тако једноставно?

Рецимо да ми недостаје али ме не усрећује њено присуство. И где сам сад?

Рашчисти са идеалима и само се препусти ... Уколико и тада се осећаш исто, нажалост није љубав већ навика и страх.
Ако би прекинуо везу како не би и себе и њу узалуд мучио остаје вам непроцењиво пријатељство ... Уколико нисте детињасти его манијаци па допустите да се однос скроз поремети, онда сте најсрећнији у љубави када сте сами са собом :)

meni ljubav kad nekog volim eto tako bezveze
baš me briga,samo hoću da sam dobar
pa nisu valjda ovi što ih ne volim zaslužili da ih volim
a i koga da volim
i ko da on mene mora voleti
pa ima jedno brdo sto me vole pa ja njih opet ne
voli toglo egonu malo
a dobro,malo više:mrgreen:

- - - - - - - - - -

toglo:(

- - - - - - - - - -

toglo indskajs:)

meni ljubav kad nekog volim eto tako bezveze
baš me briga,samo hoću da sam dobar
pa nisu valjda ovi što ih ne volim zaslužili da ih volim
a i koga da volim
i ko da on mene mora voleti
pa ima jedno brdo sto me vole pa ja njih opet ne
voli toglo egonu malo
a dobro,malo više:mrgreen:

- - - - - - - - - -

toglo:(

- - - - - - - - - -

toglo indskajs:)
Baš lepo,eto bar neko me voli.Msm i to malo je nešto. Postoje teorije o voljenju na malo.Ne razumem se baš,ali oprostićeš,nisam stručna :)
Mada nije tema,ali hajd sad...:namcor:

Ovako lepa tema, a jedva smo stigli na 3 strane da diskutujemo.
Cast izuzecima koji su se udostojili da doprinesu temi.
A tamo na svrsavanju u usta, izgledu tukija, lizanju dupeta i gutanju, nabiflujemo i po 20-ak strana. :ljutko:

E to ti je zato što muškarci misle da će biti veći muškarci ako zaobiđu sentimetalne teme, a ženske da će biti izazovnije ako ostanu tajanstvene po pitanju izjašnjavanja o ljubavi.
Nekada je bilo lakše pričati o ljubavi nego o seksu; sada je obrnuto.
Za priču o seksu i nije potrebno neko veliko znanje i iskustvo.

ne volim teme o ljubavi iako je ona, zaista, Ono najlepse u nama.
ne volim ih jer, koliko god mrsili, tupili, filozofirali, pametovali, znamo da, cim pocnemo da volimo, sve definicije, sve teorije, sve formule ovog sveta padaju u vodu i ostajemo, mi, ogoljenog, ranjivog srca, slabi i mocni u tom voljenju istovremeno, budalasti i mudri i ludi i najbolji, i do zvezda dosezemo i zracimo i isijavamo tu emociju kud god da krocimo... kad srce poskoci u grudima samo jer si je/ga sreo, nema vise nauke, nema vise matematike, sve postaje metafizika...

Тек сад немам појма о каквом то идеалу причаш.
Изгледа да ми сви читамо како је другима и рефлектујући на нас, а уствари љубав је само машта и великаааа празнина.

Pregovarao? Ne razumem, sta mislis sa tim?
Neprocenjiva je naravno ali ne u novcu i materijalnim dobrima :)....Ljubav je zivotna energija, koja nas hrani zato nam je potrebna, zato je i svi mi trazimo i zato je ne procenjiva.
Sklapamo koceke:think:....mnogi su pokusali pa im nije uspelo:).....da pokusam i ja :) a to bi izgledalo otprilike u kratkim crtama ovako: Ljubav izmedju muskarca i zene je najaca, kada se i jedan i drugi otvore, oslobode, kad muskarac otkrije koliko je zena krhka, a zena otkrije koliko je muskarac ranjiv, kad i jedan i drugi medjusobno hrane unutrasnje dete sakriveno u njima, rastu zajedno srecni i radosni puni neogranicenog medjusobnog poverenja.

немам шта да додам осим, показао сам колико сам рањив па сам својим оружјем убијен, а све сам то имао што си написала,
и на крају не бих да се понављам са постовима од раније.Дилема је сасвим другачија код мене.

Back