malo slatko
Zainteresovan član
- Poruka
- 317
Videla sam mu sestru malopre,devojka je bas gledala u mene,Opet sam se razbesnela pri pomisli kakav je idiot...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,ovako svidja mi se jedan decko duze vreme,najveci problem vezan za njega je sto ne mogu nikako da ga provalim...Mozda je najveci problem u tome sto sam ga ja startovala,nisam sacekala da on nesto prvi uradi(a ko zna da li bi to ikad uradio,verujem da ne bi),a pre toga smo se uvek gledali kad se vidimo,mozda ja malo vise!Kad sam mu prisla,jednostavno me je izmuljao i napravio se lud,rekavsi da me nikad nije video.nARAVNO JA ispala curka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa sta mislite o ovome?
Па мислим да си се истриповала, а вероватно му се не свиђаш ниси у његовом фазону. Екскулирај га и пређи даље... Има још пуно рибе у мору![]()
Па истриповала си да те гледа и то, оће то кад си (гистро) заљубљена...
Pa jbg mushkarci vole da gledaju....

Ma mushkarac kad tako gleda misli u sebi dobra riba...
Zasto nas mrzite tako..?
kako je kontra extra stvar da ne poverujes jbt a ja tek sad skapirao kako je ona korisna stvar mislim u nekim situacijama...
Decko je ili kreten-erovatno,ili se pravi da je kreten-tesko izvodljivo,i tebi se on onda naravno svidja.Ti ga startujes-on te podsmeva,sad mu udaras kontru,i to je ok,ali premalo vremena provodite zajedno.Zasto ne isfoliras da te nije briga.Veruj mi-jedan decko je pravio debila od mene,a posle me molio da se smuvamo
Kad ga vidis prolazis,ne javljas se prva,ne vidis ga,pustis da se on tebi javi,kad se javi,ti-onako na usput se javi.Tako dve nedelje-4puta a ond kad ga vidis ti mu se javi prva sa jednim velikim Eee gde si bre ti sto godina,sta radis sta ima novo,a kad krene da ti prica,ti kazes Zurim!Al drago mi je sto sam te videla..Cucemo se..Videti..I onda jedno 3 puta igraj na zurim kartu,pa sve i ako te nazove!Posle sacekaj poziv,ili sms..i uzivaj:-)
E,ovako svidja mi se jedan decko duze vreme,najveci problem vezan za njega je sto ne mogu nikako da ga provalim...Mozda je najveci problem u tome sto sam ga ja startovala,nisam sacekala da on nesto prvi uradi(a ko zna da li bi to ikad uradio,verujem da ne bi),a pre toga smo se uvek gledali kad se vidimo,mozda ja malo vise!Kad sam mu prisla,jednostavno me je izmuljao i napravio se lud,rekavsi da me nikad nije video.nARAVNO JA ispala curka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa sta mislite o ovome?