Ljubavni problem,upomoc!

Decko je ili kreten-erovatno,ili se pravi da je kreten-tesko izvodljivo,i tebi se on onda naravno svidja.Ti ga startujes-on te podsmeva,sad mu udaras kontru,i to je ok,ali premalo vremena provodite zajedno.Zasto ne isfoliras da te nije briga.Veruj mi-jedan decko je pravio debila od mene,a posle me molio da se smuvamo
Kad ga vidis prolazis,ne javljas se prva,ne vidis ga,pustis da se on tebi javi,kad se javi,ti-onako na usput se javi.Tako dve nedelje-4puta a ond kad ga vidis ti mu se javi prva sa jednim velikim Eee gde si bre ti sto godina,sta radis sta ima novo,a kad krene da ti prica,ti kazes Zurim!Al drago mi je sto sam te videla..Cucemo se..Videti..I onda jedno 3 puta igraj na zurim kartu,pa sve i ako te nazove!Posle sacekaj poziv,ili sms..i uzivaj:-)

E dobar ti je savet...probacu ja to na mom nesrecnim sluchaju....tnx!

Jao...Ma to se i meni jednom desilo...Sledeci put kada te pogleda samo ga iskuliraj...Tako ces vidjeti na cemu si...Ako mu se svidjas pokusace nesto...
Ali najbolje je da ga zaboravis, jer da mu se svidjas ne bi to uradio...
Ali ne tuguj...Sigurno ima boljih...;) Koji nisu toliki KRETENI!!!!

Jao...Ma to se i meni jednom desilo...Sledeci put kada te pogleda samo ga iskuliraj...Tako ces vidjeti na cemu si...Ako mu se svidjas pokusace nesto...
Ali najbolje je da ga zaboravis, jer da mu se svidjas ne bi to uradio...
Ali ne tuguj...Sigurno ima boljih...;) Koji nisu toliki KRETENI!!!!

ma digla sam ruke od tog kretena,moja pogresna procena.sad i on da hoce da budemo zajedno ja necu...

Ma znam tvoj problem jer sam i ja imala slican. Muskarci i decaci su ti neprovaljiva bica. Cas ovako misle cas onako. Prvo sam se posvadjala sa njegovom devojkom a sada se dopisujemo i naj smo drugarice. Ona ga je sutnula tako da je sad ostao sam. Moj savet ti je da ako ga BAS volis probate nekako da popricate o svojim problemima ili zamoli nekog njegovog druga da poprica sa njim i kaze mu nesto lepo o tebi.

Ma znam tvoj problem jer sam i ja imala slican. Muskarci i decaci su ti neprovaljiva bica. Cas ovako misle cas onako. Prvo sam se posvadjala sa njegovom devojkom a sada se dopisujemo i naj smo drugarice. Ona ga je sutnula tako da je sad ostao sam. Moj savet ti je da ako ga BAS volis probate nekako da popricate o svojim problemima ili zamoli nekog njegovog druga da poprica sa njim i kaze mu nesto lepo o tebi.
Pitam se kakvo je to BASH voljenje sa dvanaest godina :rolleyes:

ma digla sam ruke od tog kretena,moja pogresna procena.sad i on da hoce da budemo zajedno ja necu...

hahaha a sto je meni ovo poznato uzas jedan :roll::roll::roll:

tako sam i ja ali ne bas bukvalno... bilo je malo blaze... zasto sam se pravio lud? Zato sto sam bio ckapi... sad nisam ckapi [hahah kao...] al sad ona meni tera kontru a to mi ide na zivce...

mrzim kad se devojke tripuju da mi muskarci volimo da se mucimo oko njih....:roll:

zasto te je iskulirao? Pa recimo da je bio u soku... nije ocekivao da ces ti prva prici i verovatno je se pogubio od straha... i nije znao sta da kaze...nekad ljudima treba vremena da razmisle o svemu... sta da ti kazem pokusaj opet ali u nekoj intimnijoj situaciji... nemoj u kluub, kaficu, skoli, itd itd... sacekaj priliku...rodjendan, privatna zurkica i to...tako je lakse...ne obracaju svi paznju... :roll:

hahaha a sto je meni ovo poznato uzas jedan :roll::roll::roll:

tako sam i ja ali ne bas bukvalno... bilo je malo blaze... zasto sam se pravio lud? Zato sto sam bio ckapi... sad nisam ckapi [hahah kao...] al sad ona meni tera kontru a to mi ide na zivce...

mrzim kad se devojke tripuju da mi muskarci volimo da se mucimo oko njih....:roll:

zasto te je iskulirao? Pa recimo da je bio u soku... nije ocekivao da ces ti prva prici i verovatno je se pogubio od straha... i nije znao sta da kaze...nekad ljudima treba vremena da razmisle o svemu... sta da ti kazem pokusaj opet ali u nekoj intimnijoj situaciji... nemoj u kluub, kaficu, skoli, itd itd... sacekaj priliku...rodjendan, privatna zurkica i to...tako je lakse...ne obracaju svi paznju... :roll:

Ma cudan je on tip,imao je vrlo malo devojaka za koje ja znam:confused:...Pre dva meseca nije imao devojku(oko god dana),da li se sada promenila situacija stvarno ne znam.Da ja njemu nesto posaljem sve ce mi on fino odgovarati,ali nikad nista prvi nece poslati...E TO ME POMERA S'MESTA!:twisted:Rekao mi je nekad ranije(isto porukom)da to sto sam mu prisla nije bilo bez uspeha.Ali opet nista nije radio...Mozes li ti to nekako da mi objasnis?

Taman sam pocela da mu udaram kontru kad on ode da uci skolu u Bg.Bitno je da ce dolaziti...Dok me je muvao drugi deckom u gradu non-stop je prolazio pored nas i tek mi se javio kad sam bila sama.Da li sam i malo uspela?Nikad necu razumeti- to sto mi je rekao da moje startovanje nije bilo bezuspesno,al opet on nista prvi nije radio...Sta mislite DA LI mi rekao to da bih i dalje letala za njim?( i da li mi nikad nije rekao na cemu sam samo da bih i dalje jurila za njim?):x:-(:sad::sad:

Jel tebi lepo kad se dopisujes sa njim, kad trcis oko njega, kad ispadnes curka, kad ti on kaze da je to sve u redu sto radis, jel tebi lepo?

Jel tebi lepo kad se dopisujes sa njim, kad trcis oko njega, kad ispadnes curka, kad ti on kaze da je to sve u redu sto radis, jel tebi lepo?

A sta mislis da nisam besna na sebe sto sam se ispalila,a sad trenutno imam zelju da zamenimo uloge,e onda on malo da se trudi.Ne dopisujem se sa njim odavno,moj pojam trcati za nekim je drugaciji od uobicajnog,nije to klasicno jurenje-vec ja to gledam kao jurenje za deckom,jer mi se to prvi put desilo(eventualno drugi).Naravno da mi nije lepo na takvu recenicu bi mu opalila pesnicu...ali jurice kad-tad...:evil:

nikada ga nisam urnisala porukama,niti cu ikad.nikad mu nisam rekla nista lepo,tipa uvlacenja pod kozu,ali sam mu prisla(a on nevinasce,PIZADA)se napravio lud...Besna sam kad pomislim na to...U ostalom sve sam mu rekla sta mislim najgore o njemu,a to nije jurenje...bar za mene...to je resavanje nedovrsenih racuna...

Back