Tasha444
Ističe se
- Poruka
- 2.212
Boze,koji mu je.....izvini na ovoj UTEHI...ne znam...mozda mu se svidja neko drugi,pa sad ne zna kako da kaze......stvarno sorry,ne znam,nisam bas Baba Saveta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko je ili kreten-erovatno,ili se pravi da je kreten-tesko izvodljivo,i tebi se on onda naravno svidja.Ti ga startujes-on te podsmeva,sad mu udaras kontru,i to je ok,ali premalo vremena provodite zajedno.Zasto ne isfoliras da te nije briga.Veruj mi-jedan decko je pravio debila od mene,a posle me molio da se smuvamo
Kad ga vidis prolazis,ne javljas se prva,ne vidis ga,pustis da se on tebi javi,kad se javi,ti-onako na usput se javi.Tako dve nedelje-4puta a ond kad ga vidis ti mu se javi prva sa jednim velikim Eee gde si bre ti sto godina,sta radis sta ima novo,a kad krene da ti prica,ti kazes Zurim!Al drago mi je sto sam te videla..Cucemo se..Videti..I onda jedno 3 puta igraj na zurim kartu,pa sve i ako te nazove!Posle sacekaj poziv,ili sms..i uzivaj:-)
Jao...Ma to se i meni jednom desilo...Sledeci put kada te pogleda samo ga iskuliraj...Tako ces vidjeti na cemu si...Ako mu se svidjas pokusace nesto...
Ali najbolje je da ga zaboravis, jer da mu se svidjas ne bi to uradio...
Ali ne tuguj...Sigurno ima boljih...Koji nisu toliki KRETENI!!!!
Pa onda ne mozhe biti pogreshna procena ako on hoce... 8)
cek,cek ti si musko?pa sve zavisi kakva ti je ta drugarica?poljubi je...
Pitam se kakvo je to BASH voljenje sa dvanaest godina :rolleyes:Ma znam tvoj problem jer sam i ja imala slican. Muskarci i decaci su ti neprovaljiva bica. Cas ovako misle cas onako. Prvo sam se posvadjala sa njegovom devojkom a sada se dopisujemo i naj smo drugarice. Ona ga je sutnula tako da je sad ostao sam. Moj savet ti je da ako ga BAS volis probate nekako da popricate o svojim problemima ili zamoli nekog njegovog druga da poprica sa njim i kaze mu nesto lepo o tebi.
Pitam se kakvo je to BASH voljenje sa dvanaest godina :rolleyes:
ma digla sam ruke od tog kretena,moja pogresna procena.sad i on da hoce da budemo zajedno ja necu...
hahaha a sto je meni ovo poznato uzas jedan
tako sam i ja ali ne bas bukvalno... bilo je malo blaze... zasto sam se pravio lud? Zato sto sam bio ckapi... sad nisam ckapi [hahah kao...] al sad ona meni tera kontru a to mi ide na zivce...
mrzim kad se devojke tripuju da mi muskarci volimo da se mucimo oko njih....![]()
zasto te je iskulirao? Pa recimo da je bio u soku... nije ocekivao da ces ti prva prici i verovatno je se pogubio od straha... i nije znao sta da kaze...nekad ljudima treba vremena da razmisle o svemu... sta da ti kazem pokusaj opet ali u nekoj intimnijoj situaciji... nemoj u kluub, kaficu, skoli, itd itd... sacekaj priliku...rodjendan, privatna zurkica i to...tako je lakse...ne obracaju svi paznju...![]()
Taman sam pocela da mu udaram kontru kad on ode da uci skolu u Bg.Bitno je da ce dolaziti...Dok me je muvao drugi deckom u gradu non-stop je prolazio pored nas i tek mi se javio kad sam bila sama.Da li sam i malo uspela?Nikad necu razumeti- to sto mi je rekao da moje startovanje nije bilo bezuspesno,al opet on nista prvi nije radio...Sta mislite DA LI mi rekao to da bih i dalje letala za njim?( i da li mi nikad nije rekao na cemu sam samo da bih i dalje jurila za njim?):x:-(:sad::sad:
Jel tebi lepo kad se dopisujes sa njim, kad trcis oko njega, kad ispadnes curka, kad ti on kaze da je to sve u redu sto radis, jel tebi lepo?

Tvoj problem je time resen. Kako ga nisi provalila, provalila si ga, napravio se lud.
Da,u pravu si jedan deo jeste,ali onaj tezi deo problema(moja sujeta)nije...
Znam kako ces da ga resis. Moras da nadjes frajera koji otkida, ekstra frajera, vrh.