Ljubavni problem,upomoc!

Ljudi/životinje (precrtaj nepotrebno), imam problem: zaljubljen malo duže vreme u jednu iz mog odelenje, ali mislim da je ona zaljubljena u drugog.Već nekoliko rodjendana je pitam da plese samnom, ali ona ne bi htela da je druge devojcice, i decaci, ne teraju.U nju sam bio zaljubljen u 5,6, a sada ne znam ni sam<:).Ajde pomagajte!

Ljudi/životinje (precrtaj nepotrebno), imam problem: zaljubljen malo duže vreme u jednu iz mog odelenje, ali mislim da je ona zaljubljena u drugog.Već nekoliko rodjendana je pitam da plese samnom, ali ona ne bi htela da je druge devojcice, i decaci, ne teraju.U nju sam bio zaljubljen u 5,6, a sada ne znam ni sam<:).Ajde pomagajte!

Jesi siguran da joj se svidja neko drugi?Ako nista sacekaj osmi razred...ma bice jos devojcica...:D

Ma cudan je on tip,imao je vrlo malo devojaka za koje ja znam:confused:...Pre dva meseca nije imao devojku(oko god dana),da li se sada promenila situacija stvarno ne znam.Da ja njemu nesto posaljem sve ce mi on fino odgovarati,ali nikad nista prvi nece poslati...E TO ME POMERA S'MESTA!:twisted:Rekao mi je nekad ranije(isto porukom)da to sto sam mu prisla nije bilo bez uspeha.Ali opet nista nije radio...Mozes li ti to nekako da mi objasnis?

pa ne znam kako da ti objasnim...ali sam uveren da ce te juriti ako mu se i malo svidjas ako ga iskuliras... e jbg sad je problem sta ce posle biti...

ja licno ne volim da me vozaju tamo vamo...reci mi na cemu sam i to je to... prvi put kad se on ispali kod neke ribe sesce i sa drustvom razmisljati "e, jel se secas te i te sto mi je prisla... e to su bila vremena... da sam se tad smuvao sa njom sad bih imao devojku koja me voli...itd itd..."

to su ti price... eto moji drugari zale za ribama od pre 4 godine sto nisu hteli da budu sa njima... ja se kajem sto sam napravio gresku pre 3-4 god takodje... zato sto sam sto ti kazes tako dopisivao se preko sms porukica...nisam nista konkretno uradio...al dobro bio sam klinac...da mi sutra neko da moc da promenim neke stvari ja znam sta bih menjao :wink::wink::wink:

e moj sine mani se tih iz odeljenja ako neces mojom stazom :lol::lol:...zamisli mene i u osnovnoj i u srednjoj napalim se na drugaricu iz odeljenja...i to u osnovnoj sam bio na par njih :lol::lol:

mogu samo da ti kazem da takve veze tesko uspevaju... zasto?

- Poznajes je...ako je od onih sto ce ti cediti dusu naebao si...vidjas je svaki dan i pozeleces da bezis na drugu stranu ulice kad je vidis a opet ti je drugarica iz odeljenja pa ne mozes...a ovamo te je ispalila... i kad god te bude srela sa nekom novom drugaricom i ta nova bude pitala ko si ti...znas sta ce reci :lol:

- Poznajes joj najbolje drugarice... a one sve jedna drugoj prepricavaju... sve u svemu bices predmet podsmeha i traca duuugo duugo... naravno ako ti to smeta kao meni zamrzeces 1/5 odeljena :lol::lol:

- Nece ti ostati varijanta da sa tom devojkom eventualno budes kada se razidjete u 8. razredu... negde oko druge godine srednje... evo ja sad zalim sto sam kao klinac zavrsio neke price koje bi mi eventualno sad bile zanimljive...

- Sta da ti pricam... eventualno sacekaj kraj osmog razreda pa je onda probaj muvati... i preporucio bih ti ako imas muda muvaj je face to face... da joj ne bi drugarice diktirale sta da ti odgovori na sms... 8-)

e moj sine mani se tih iz odeljenja ako neces mojom stazom :lol::lol:...zamisli mene i u osnovnoj i u srednjoj napalim se na drugaricu iz odeljenja...i to u osnovnoj sam bio na par njih :lol::lol:

mogu samo da ti kazem da takve veze tesko uspevaju... zasto?

- Poznajes je...ako je od onih sto ce ti cediti dusu naebao si...vidjas je svaki dan i pozeleces da bezis na drugu stranu ulice kad je vidis a opet ti je drugarica iz odeljenja pa ne mozes...a ovamo te je ispalila... i kad god te bude srela sa nekom novom drugaricom i ta nova bude pitala ko si ti...znas sta ce reci :lol:

- Poznajes joj najbolje drugarice... a one sve jedna drugoj prepricavaju... sve u svemu bices predmet podsmeha i traca duuugo duugo... naravno ako ti to smeta kao meni zamrzeces 1/5 odeljena :lol::lol:

- Nece ti ostati varijanta da sa tom devojkom eventualno budes kada se razidjete u 8. razredu... negde oko druge godine srednje... evo ja sad zalim sto sam kao klinac zavrsio neke price koje bi mi eventualno sad bile zanimljive...

- Sta da ti pricam... eventualno sacekaj kraj osmog razreda pa je onda probaj muvati... i preporucio bih ti ako imas muda muvaj je face to face... da joj ne bi drugarice diktirale sta da ti odgovori na sms... 8-)

I onako nemam mobilni.A mrzim 1/5 odelenja.Sto si rekao, sve je tacno!:)

pa ne znam kako da ti objasnim...ali sam uveren da ce te juriti ako mu se i malo svidjas ako ga iskuliras... e jbg sad je problem sta ce posle biti...

ja licno ne volim da me vozaju tamo vamo...reci mi na cemu sam i to je to... prvi put kad se on ispali kod neke ribe sesce i sa drustvom razmisljati "e, jel se secas te i te sto mi je prisla... e to su bila vremena... da sam se tad smuvao sa njom sad bih imao devojku koja me voli...itd itd..."

to su ti price... eto moji drugari zale za ribama od pre 4 godine sto nisu hteli da budu sa njima... ja se kajem sto sam napravio gresku pre 3-4 god takodje... zato sto sam sto ti kazes tako dopisivao se preko sms porukica...nisam nista konkretno uradio...al dobro bio sam klinac...da mi sutra neko da moc da promenim neke stvari ja znam sta bih menjao :wink::wink::wink:

Ivane,hvala,stvarno mi to znaci....Nadam se obrnutoj situaciji,da vidi decko sta je izgubio,da sad ja njega zamutim malo i d..e mu pomerim(zaista je zasluziju).pozz

e p0m0zite i meni....0k?
mn0g0 sam tuzna u p0slednje wreme zb0g ljubawi...nikak0 da se p0jawi 0naj prawi (mamu mu je*em)!
e sad ja tu 0k0lisham da li da se smuwam sa prwim frajer0m k0ji naidje....a takwi su d0sad bili pr0past......ili?
mal0 gl00p0 pitanje =)....ali plz napishite nesht0!=))))

Znash, na tastaturi postoji i slovo 'o'.
Jbt, shta ti je 'onaj pravi'? Koliko imash godina? Je l to mozhda prevelik uticaj serija i filmova?
Svaki je pravi u datom momentu.
Druzhi se, izlazi (pod ovim se ne misli nuzhno na nocjne izlaske vecj u bioskop, shetnju, na sok), odradjuj shkolu kako treba, budi pametna, svoja, vesela, onda cjesh manje razmishljati o takvim glupostima a i nailazicje ljudstvo. :P I desicje se neki koji cje, rekoh, biti pravi za tada...

E,ovako svidja mi se jedan decko duze vreme,najveci problem vezan za njega je sto ne mogu nikako da ga provalim...Mozda je najveci problem u tome sto sam ga ja startovala,nisam sacekala da on nesto prvi uradi(a ko zna da li bi to ikad uradio,verujem da ne bi),a pre toga smo se uvek gledali kad se vidimo,mozda ja malo vise!Kad sam mu prisla,jednostavno me je izmuljao i napravio se lud,rekavsi da me nikad nije video.nARAVNO JA ispala curka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa sta mislite o ovome?

Da si ipala cjurka.Moj savet ti je da uvek sachekaj da on prvi krene start,a do tad muvaj ga pogledima!;)

Ma skloni se malo od njega,budi u nekom muskom drustvu (lepom muskom drustvu ako je to moguce) kada te vidi.Nemoj vise nista ti prva da preduzimas,ako on ne krene nista ides dalje....svasta svaki sledeci je bolji nemoj se zbog njega ponizavati!

Back