Ljubavni problem :D

Lik smarac evo ponavlja jedno te isto 3 strane nije ni cudo da ga odyebala.
Ali trebala da bude covek i jasno mu stavi do znanja. Opet ko zna, neke budale i da im nacrtas ne skapiraju.
Sutra ce pijan da se snima na tik tok sa neki secem vene narodnjak.
hahahhahahahhhahah :D tiktok i narodnjaci bas toliko lud nisam :D Jasno je meni sta se desava nego mi se to ranije nije desavalo bar ne na ovakav nacin zato sam se zapitao sta koji djavo :D

hahahhahahahhhahah :D tiktok i narodnjaci bas toliko lud nisam :D Jasno je meni sta se desava nego mi se to ranije nije desavalo bar ne na ovakav nacin zato sam se zapitao sta koji djavo :D

Sta god da ti kaze ne bi ti bilo lakse. Moras da budes karakter i samo je izbrises, cak i kad/ako se vrati.
Nakon nekog vremena zaboravices je a na tebi je koliko ce da traje dotle.

Sta god da ti kaze ne bi ti bilo lakse. Moras da budes karakter i samo je izbrises, cak i kad/ako se vrati.
Nakon nekog vremena zaboravices je a na tebi je koliko ce da traje dotle.
Iskreno ono evo koliko ovo ignorisanje traje nedelju dana dan gore dole, Hladim se polako iz dana u dan. Nije mi bilo jasno sta kako zasto jer mi se pre nista slicno nije desilo ne na tako glup nacin kao cutimo odjednom. Ali eto skapirao sam sta se desava sve pet.

Jel ima ovde opcija za chatovanje da vam je lepo objasnim :D razumecete bolje, u sustini nije momka nasla, ali verovatno ima neko novi ko joj je zanimljiv i zato sam ja da kazemo otpao.
Najbolji savjet je da budeš hladan. Nastavi dalje sa svojim životom i iako je teško ne lupaj više glavom sa tim kako zašto. kad se sretnete, ako se pozdravljate ćao ćao i ideš dalje. Ako te zaustavi bude šta pitala ti osmjeh dobro sam, kako ti? Ej idem sad javim se...čeka me frend ili izmisli nešto samo da se makneš. Nakon toga iako si joj rekao da ćeš joj se javiti -to nipošto nemoj učiniti. Ako se ona tebi kojim slučajem javi pusti bar sat ili par sati da prođe do tvog odgovora. Nemoj da je gnjaviš pitanjima šta je bilo, šta se desilo-jer time je samo odbijaš.
Neznam zašto se to dešava ali ponekada mladići i djevojke znaju da nestanu sa radara ako neko za njih pokaže veliki interes. Ako je zanimaš i dalje ukazaće se ona itekako, a onda probaj polako i pametno nek ona pokrene igru, stvari da se vidite. Ti ništa ne smiješ da potenciraš.
Ako se ne dogodi da se javi moraćeš to da prihvatiš, ali zasad je najbitnije da se ti distanciraš a ona da se zapita šta je sa tobom. Ponašaj se tako i pusti vremenu, ono će ti pokazati šta je posrijedi.

Ako je uzivo ne znas ne zali i ne brini uopste, mozda ima nekog drugog, mozda se sa vise dopisuje, ili je neozbiljna, mozda joj nisi zanimljiv, da ste bili na dejt, pao poljubac ili nesto vise, pa i da brines ovako se dzaba traumiras, upoznao sam puno takvih cura po netu.

Back