- Poruka
- 53.383
Засрао гарант.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni niko nije rekao da sam zasraoSve zene koje ti kazu da si zasro sigurno su uvek drzale po nekog tipa na rezervi pa hoce da pomognu drugaricu.
Ko oce oce, ko nece necePozdrav. Poprilicno sam novi ovde upravo se registrovao. Zanima me sta vi ljudi mislite o ovome o mojoj situaciji. Svidja mi se jedna devojka ne mogu reci da sam zaljubljen ali svakako mi je stalo do nje. I sa njom je sve super bilo do pre par dana kada je krenula da me ignorise. Uglavnom je to bilo dopisivanje preko wacapa i vidjanje kad nam vreme to dozvoli zbog posla. I samo odjednom devojka krene da me ignorise par dana se ne javlja da bi na kraju na moje pitanje zasto se ne javlja njen odgovor bio da nije nesto raspolozena u poslednje vreme i nastavlja se ignorisanje mene. I pokusam to da skapiram kao da ima neki problem. Trazim od nje da mi kaze sta je muci jer inace mi je govorila i ranije o svojim problemima, mozda mogu da joj pomognem.Medjutim nista opet ignorisanje. Pomislim ajde mozda je problem privatan pa ne zeli da deli sa mnom, ali mi opet bude krivo kad vidim da udje na wacap par puta u toku dana i da ni ne pogleda poruku koju sam joj poslao... Pa sta vi ljudi mislite o tomeMeni licno je smesno, ali ******* stalo mi je do nje pa prelazim preko svega toga misleci ajd bice okej na kraju.
Meni je zanimljivo da je tebi pre palo na pamet da je "zensko ludilo" nego da si pomislio da je ne zanimas vise iz nekog razloga (los sex, naiso jos neki udvarac on joj vise pasuje pa ce sa njim nece sa tobom, smorio si je iz nekog razloga, udata/ima decka) milion mogucnosti koje su realne ....a ne ta glupost zensko ludiloPa hebali smo se vec to nije problemrazumemo se donekle
samo ne razumem tako odjednom ignorisanje bez nekog meni poznatog razloga. Jedino sto mi pada na pamet je neko zensko ludilo sta znam tipa ajd sad cu da cutim nek on lupa glavu zasto je tako
nije jedina na svetu da se razuemo
![]()
Pa nema sta drugo nego da batalim izmedju ostalog nije jedina devojka na planetiKo oce oce, ko nece nece
Nije joj stalo do tebe, ne zanimas je vise, batali....
Bilo bi lepo da ti to kaze umesto sto tako samo ignorise, ali hbg u nekom savrsenom svetu svi bi govorili sta misle, u rl nije tako
Samo batali, idi dalje

Pa ja tipujem da je naisao neko zanimljivijiPa nema sta drugo nego da batalim izmedju ostalog nije jedina devojka na planetiJedino sto me interesuje jeste cemu to tako odjednom random bez ikakvog povoda razloga bilo cega, ali dobro ajde na kraju nije ni bitno
![]()
Pa nisam pomislio da je ne zanimam vise jer smo bili stvarno super generalno 5-6 meseci u nazad. I samo odjednom sve prestaje, a ranije nisam imao slicna iskustva sa devojkama pre nje, pa hebi ga pomislio sam verovatno joj se nesto desilo problemi na poslu problemi kuci privatno ili tako nesto.Meni je zanimljivo da je tebi pre palo na pamet da je "zensko ludilo" nego da si pomislio da je ne zanimas vise iz nekog razloga (los sex, naiso jos neki udvarac on joj vise pasuje pa ce sa njim nece sa tobom, smorio si je iz nekog razloga, udata/ima decka) milion mogucnosti koje su realne ....a ne ta glupost zensko ludilo
Moras jos da porastes da shvatis da kad te neko zeli pokazace to, kad te ne zeli takodje ce ti pokazati, i tu je nebitno zasto te ne zeli
Danak neiskustva....polako naucicesPa nisam pomislio da je ne zanimam vise jer smo bili stvarno super generalno 5-6 meseci u nazad. I samo odjednom sve prestaje, a ranije nisam imao slicna iskustva sa devojkama pre nje, pa hebi ga pomislio sam verovatno joj se nesto desilo problemi na poslu problemi kuci privatno ili tako nesto.
E to sam i ja pomislio, da je naisao neko novi zanimljiviji, juce je recimo okacila sliku kao drzi se sa deckom za rukePa ja tipujem da je naisao neko zanimljiviji
Ili je ona htela samo semu a ti si navalio da se cujete da caskate da se vidjate ko da ste veza, pa sad oce da te otrese
Sve u svemu bice takvih jos.... polako....
Uff hocu li imati snage to da izignorisemDanak neiskustva....polako naucices
Samo se iskuliraj i vise joj ne pisi i ne zovi
Desi li se da te ona posle par dana tvog ignorisanja zivka i pise i oce da se aktivira, to ti je alarm da te vuce za nos i da igra neke igre toplo hladno (retki su takvi ali desava se) i od takvih odma bezi sto dalje
Eh kad bi vi znali sta sam ja njoj sve precutao i preko cega sve sam presao za njeno dobro ne za svoje i kako mi se vrati..Ne javljaj joj se vise.Ako hoce nek se javi.Ne ponizavaj se.
Tako zene..ne sve..al vecina.Eh kad bi vi znali sta sam ja njoj sve precutao i preko cega sve sam presao za njeno dobro ne za svoje i kako mi se vrati..
Cim je mudo.u nasla..sve je zaboravila.Eh kad bi vi znali sta sam ja njoj sve precutao i preko cega sve sam presao za njeno dobro ne za svoje i kako mi se vrati..
Dobro..on ima slucaj sa zenom.Sta tako zene?
Sta ga palis i generalizujes.
To rade svi
Nezahvalnica jednaPa pre ce biti devojka, devojcica i ako joj je 23 godineAli kad bi znnali nesto vise o njoj bilo bi vam jasno o cemu pricam
Ona sama ne zna sta hoce. Hoce paznju hoce ljubav, hoce nekog da je tu za nju. Dobije sve to i sta na kraju? Na 'Hej Kako si sta radis?' ne moze da mi odgovori