Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Tema nije o meni.Kako prolazis sa svojim principom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema nije o meni.Kako prolazis sa svojim principom?
Pa nije.Pa vidi, njegov princip. Mogu da nadjem logiku.
Nije jednom funkcionisalo, rastali su se, sto ponovo da prolazi kroz sranye?
Jedno je razlaz, a drugo su dvostruki aršini.Za brak (uz izuzetke - neko je propao, alkoholicar, droga, kocka, kriminal i td) treba da radis i da se trudis. Ako se rastane zato sto nije bilo dovoljno para, neki kamicak zuljao, pa ti i jeste indikacija da ta osoba i nije bas za ozbiljnu vezu zar ne?
Sve jedno, zato sto su se rastali.Samim tim rastankom brak se rusi i potvrdjuje da nema toliku validnost, bez obzira i na decu. Da tuzno je to sve zbog dece...ali..jbg.Pa nije.
Jer je poredi sa svakom drugom, sa kojom nije imao ništa - a ne zajednički život i decu?
Ne znam gde pise da on trazi drugi brak?Jedno je razlaz, a drugo su dvostruki aršini.
Ako te neko optuži za nešto, što je i on sam - razveden, sa decom?
Nije sve jedno, jer si licemer i neko ko kinji?Sve jedno, zato sto su se rastali.Samim tim rastankom brak se rusi i potvrdjuje da nema toliku validnost, bez obzira i na decu. Da tuzno je to sve zbog dece...ali..jbg.
Ne. Ali su mu razlozi isto ono što i on ima?Ne znam gde pise da on trazi drugi brak?
Zasto kinji ako ne zeli da bude sa nekim sa kim to vec nije funkcionisalo. Covek hoce fresh start. Deca su kod nje, zasto? Ona placa alimentaciju? Zasto je to tako? Zasto 99 posto dece ostaje kod zena? Znas li ti koliko znam slucajeva gde se udaju zbog para, prave decu i onda razvode. Uniste zivot i tom ocveku i decu zbog svoje neke nezrele i sebicne pohlepe? Zalazis u pitanja koja imaju odgovore koji su dosta ispod te povrsine - fazon: svinja muska.Nije sve jedno, jer si licemer i neko ko kinji?
Ok je da je neki drugi razlog naveden.
Nema tu estetike. Sto nisi pitao tu zenu, zasto se nije borila da zardzi tog coveka uz svoju decu? Ako je zdrav i prav ?Meni je malo ružno.
Izjednačavati majku svoje dece, neko sa kime si živeo sa svima drugim - sa kojim nisi imao ni dodirnu tačku.
Kinji je, jer je to što ima decu i bila je u braku princip za njega.Zasto kinji ako ne zeli da bude sa nekim sa kim to vec nije funkcionisalo. Covek hoce fresh start. Deca su kod nje, zasto? Ona placa alimentaciju? Zasto je to tako? Zasto 99 posto dece ostaje kod zena? Znas li ti koliko znam slucajeva gde se udaju zbog para, prave decu i onda razvode. Uniste zivot i tom ocveku i decu zbog svoje neke nezrele i sebicne pohlepe? Zalazis u pitanja koja imaju odgovore koji su dosta ispod te povrsine - fazon: svinja muska.
Tema nije otvorena iz ženskog ugla?Nema tu estetike. Sto nisi pitao tu zenu, zasto se nije borila da zardzi tog coveka uz svoju decu? Ako je zdrav i prav ?
Nisu isti.Kinji je, jer je to što ima decu i bila je u braku princip za njega.
Ani on je onaj koji ima to isto.
Dakle, isti su - u pola znoj tački.
Još ih I vezuje više
Pretpostavka?Nisu isti.
Deca su kod nje a vrv i vecina imovine.
Nije, nego ti pise u temi.Pretpostavka?
Svako je ima za sebe?Brate, jel shvatas poentu ili da se ne smaram da ponavljam?
Šta piše na temi?Nije, nego ti pise u temi.
?Poznaniku, bivsa, uputila pitanje, da li razmislja o tome da opet budu zajedno. Kako kaze, on je njoj odgovorio da ne razmislja o tome jer on ne zeli da bude sa zenom koja je vec bila udata i koja ima dece. Kako dalje govori, poznanik, tada ga je ona podsetila na to, da je bila udata za njega i da su ta deca njegova. Kako on kaze, odgovorio je da to ne menja nista i da je princip princip.
Da li i sta ga posavetovati, sta mislite?
Poznaniku, bivsa, uputila pitanje, da li razmislja o tome da opet budu zajedno. Kako kaze, on je njoj odgovorio da ne razmislja o tome jer on ne zeli da bude sa zenom koja je vec bila udata i koja ima dece. Kako dalje govori, poznanik, tada ga je ona podsetila na to, da je bila udata za njega i da su ta deca njegova. Kako on kaze, odgovorio je da to ne menja nista i da je princip princip.
Da li i sta ga posavetovati, sta mislite?