Alexxandar
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Sorryz Kojote shto se smejem
a ja prvi ne bih trebao videcete zashto u ostatku teksta ali ovo shto si ti ucinio je majke mi i glupo i smesno.Bre covece pa ona ti je drugarica o jet nije bash nova osoba u tvom zivotu znaci znate se vec neko vreme.Shto je jednostavno nisi izveo ili npr joj odmah u fazonu da bi bilo bolje da budete vishe od prijatelja ili shta vec ali bilo proshlo.A ti joj shaljesh anonimne poruke i pisma??? Pa za sve vreme koje je poznajesh valjda znash kako bi odreagovala majku mu mogao si jednostavno da se ponasas kao sa svakom devojkom.Iskreno receno uopste me ne cudi sto s tobom ne prica ipak ti si joj kao shatro drug a ponashao si se kao potpuni stranac iliti shaljesh tamo neke anonimne poruke i pisma.Mozda misli da ti nemash poverenja u nju ili ko zna shta vec mozda te jednostavno izbegava da bi te ta osecanja prema njoj proshla jel mislim da sad ima sto mogucnosti.U svakom sluchaju preko poruka i uopshte elektronski ljubavi nema prijateljstvo je ostvarljivo ali ljubav pa ne bih bash rekao mozda jaka privlacnost.Ali prava ljubav iskreno receno sumnjam mozda u extremnim okolnostima znaci 1% slucajeva
U sushtini nisi trebao tako detinjasto da se ponasas nece glave leteti.A da izgladis stvari pa verovatno je moguce predlazem da joj kazes zasto si se toliko zamajavao oko poruka to jest cemu sva tajnost???
E sad kad se tema vec zove ljubavni jadi a ne kojotovi ljubavni jadi aj i ja da dam svoj doprinos e meni se slobodno mozete smejati
Smeh je zdrav
Ja sam se zestoko smejao ortaku kad je on pre par meseci bio u situaciji slicnoj mojoj sad se on meni smeje C'est la vie...
E pazite ovako i ja sam zaljubljen u drugaricu koja ima decka s tim sto sam ja to mozda mogao da sprecim.E pazite ovako ja sam nju upoznao na chatu. Shto mi je bilo najjace tek kad sam posle 2-godishnje pauze opet poceo da chatujem
Nevezano za temu opet ne chatujem iz istih razloga kao pre(svi smaraju sa:sexom,navijanjem,brainless prozivanjem itd jel neshto greshim???). Da se vratim na sushtinu tek kad sam je upoznao to jest mislim da je bio 3,4 put kada smo se videli razmisljao sam da li da je startujem i vidim moze li od toga biti veza i ako sam zadovoljan prijateljstvom ali veza bi bila jos bolja.U sustini tek smo se bili upoznali vidim je 3,4 put u zivotu bez obzira sto smo chatovali i svaki put kad bi se videli dosta pricali u sushtini i ne znamo se toliko i ja pomislim bolje da je josh malo bolje upoznam i vidim da li da pokusham da od toga napravim vezu poshto iskreno receno nisam bio siguran u njena osecanja prema meni poshto bash i nije najveshtija u izrazavanju osecanja.I ja pomislim ionako za par dana idem na pripreme dok budem bio tamo mogu da odlucim i malo s njom da komuniciram SMS-om i odlucim da li da pokusam od tog kratog prijateljstva napravim vezu.Iskreno receno teze bi mi palo da je izgubim kao prijatelja nego cak i da mi samo ostane drugarica.Zato i nisam odmah u sustini prodjose moje pripreme i ja do tada zakljucio po svemu tome da ona verovatno se nebi nesto toliko istripovala.Jel ipak nismo nesto dugo prijatelji itd.JA se vratio kad ona ima decka!Ja veoma tuzan ona ima decka za kojeg mi je kako sam se vratio pored toga sto mi je rekla da sam joj nedostajao uz to mi je rekla i da ne voli svog decka.Od svega toga je proslo par meseci to jest da budem precizan rekao bih 3 valjda.U svakom slucaju videli smo se par puta ali nikad nismo bas imali vremena da popricamo ili sta vec.Ali za to vreme nase prijateljstvo je uznapredovalo jos uvek smo prijatelji ali se bolje poznajemo.Ona je jos uvek s tim likom u vezi i ako ga ne voli i mislim da hoce sebe da natera na ljubav a to je koliko se ja secam nemoguce zar ne?Ljubav se ne moze izforsirati.Cak je prevarila tog decka s bivsim deckom pre nekih nedelju dve.Sad ja shto je vishe upoznajem sve je vise volim jel ona je ipak sve shto sam ikada pozeleo od devojke.Ali ljudi prijateljstvo ili veza to jest ne bih voleo da je igubim kao drugaricu.Dakle ljudi shta sad da radim???Najvise me muci to sto je ona u vezi u kojoj nema ljubavi i sto ona je malo tuguje zbog toga ali je ipak jos u vezi.Krivi sebe ali tu je.Meni je toliko stalo do nje da iskreno receno najbitnije mi je da bude srecna ne mora samnom ali ako je vec u vezi nek bude stvarno srecna a ne neshto shatro gistro.Dakle opet kazem shta da ucinim? Da je pozovem da izadjemo i tu joj objasnim svoja osecanja prema njoj ili da posaljem SMS u kome to pishe ili neshto trece da uradim.Naravno SMS bih poslao sa svog telefona ali mozda vam ovo glupo zvuci ali meni je glupo da devojci prvi put kazem Volim te preko sms-a ili telefona to jest ako nije uzivo nekako mi jadno deluje.Cak sam i otkucao jednu veeeliku poruku da je volim i zashto ali se josh uvek premishljam da li da je poshaljem. Dakle da li da ostanem da super prijateljstvu ili da pokusam od toga da napravim savrsenu vezu?Aj pipl kad zavrsite sa smejanjem
dajte neki savet ili predlog koliko mi je nestalo ideja mozda cak i uradim.
Ako uradim pisacu ovde o tome kako god proshlo 
U sushtini ja mislim da sam sve to ucinio zato sto sam se plasio da je skroz izgubim i jos uvek je tako.Ne zelim da je izgubim iz zivota znaci mi previse...
Eh da ja imam 18 a ona 17 godina ne deluje bas tako ali ja nikad nisam bio u situaciji kao ova niti sam upoznao devojku koja je sve sto sam ikada mogao pozeleti.Neka moja misljenja na prethodne postove sledecih ljudi
@Ph0r3w3r0
hahah "to je problem nas ruznih"

Ne mogu da se prepoznam kao kojot ali sam se dobro nasmejao
@Navar prvi post
Interesantna ti je ta podela prijatelj ili potencijalni decko ali zar se ne moze desiti da u prijatelju jednom vidis nesto shto pre nisi videla.Meni se to jednom desilo s jednom drugaricom koja me u pocetku smarala a posle toga veza koja je trajala nekih godinu ipo dana
Interesantna ti je pricica 
@Dust
Takodje si me lepo nasmejao posebno kad sam zamislio da uradim jedan od tih "saveta"
Savet br.1 to je toliko glupo nemoralno i klinacki da ti samo mogu reci zao mi je da je neko to uradio tvojoj sestri.Jedna moja drugarica je to uradila na exkurziju u sestom razredu liku na kojeg se lozila a on je prezirao.Sta je bilo iz svega toga? On je otkacio cim se otreznio
Savet br.2 E od ovoga bih se osecao mnogo bolje nista mi nije skrivio ali se od pomisli na tako neshto osecam bolje.Mada to ne bih ucinio jer sam protiv tuce(jednostavno je glupo nismo primitivci) samim tim i ne zapocinjem tuce.A i ja treniram Taekwondo koji je borilacki sport ne kazem to da bih se hvalio nego shto imam problem sa samokontrolom
Shto uopshte nije dobro cesto na treningu povredim sparing partnera shto se ne kontrolishem
Znaci ko zna shta bih uradio tom liku josh u naletu besa?A sem toga ja sam punoletan a on nije a kad se peglash s nekim i razbijesh ga a znash borilacke veshtine to se rachuna kao napad hladnim oruzjem tako da ni to nebi bilo dobro.I povrh svega toga ja bih se osecao bolje ali kako bi to popravilo moju situaciju s njom.Prebio sam joj decka i shta onda?
Savet br.3 Najbolji od svih poshto znam shta bi bilo posle toga.
:SLAP: ili neshto jache 
@Navar drugi post
To sa slaboscu ne kapiram bas najbolje...Evo da uzmem sebe za primer zar bi ona stvarno mislila da sam slab zato sto nisam hteo da rizikujem da je skroz izgubim jer mi previse znaci.
Pa to je sve to PozZz svima i sorryz shto sam opsiran
ups zamalo da zavboravim
@LPhoklica shta je nastrano u onome sto je kojot uradio???
Hvala shto ste se smorili citajuci ovo sve gore PozZz Alexxandar

E sad kad se tema vec zove ljubavni jadi a ne kojotovi ljubavni jadi aj i ja da dam svoj doprinos e meni se slobodno mozete smejati

E pazite ovako i ja sam zaljubljen u drugaricu koja ima decka s tim sto sam ja to mozda mogao da sprecim.E pazite ovako ja sam nju upoznao na chatu. Shto mi je bilo najjace tek kad sam posle 2-godishnje pauze opet poceo da chatujem

U sushtini ja mislim da sam sve to ucinio zato sto sam se plasio da je skroz izgubim i jos uvek je tako.Ne zelim da je izgubim iz zivota znaci mi previse...
Eh da ja imam 18 a ona 17 godina ne deluje bas tako ali ja nikad nisam bio u situaciji kao ova niti sam upoznao devojku koja je sve sto sam ikada mogao pozeleti.Neka moja misljenja na prethodne postove sledecih ljudi

@Ph0r3w3r0
hahah "to je problem nas ruznih"

Ne mogu da se prepoznam kao kojot ali sam se dobro nasmejao

@Navar prvi post
Interesantna ti je ta podela prijatelj ili potencijalni decko ali zar se ne moze desiti da u prijatelju jednom vidis nesto shto pre nisi videla.Meni se to jednom desilo s jednom drugaricom koja me u pocetku smarala a posle toga veza koja je trajala nekih godinu ipo dana

@Dust
Takodje si me lepo nasmejao posebno kad sam zamislio da uradim jedan od tih "saveta"
Savet br.1 to je toliko glupo nemoralno i klinacki da ti samo mogu reci zao mi je da je neko to uradio tvojoj sestri.Jedna moja drugarica je to uradila na exkurziju u sestom razredu liku na kojeg se lozila a on je prezirao.Sta je bilo iz svega toga? On je otkacio cim se otreznio

Savet br.2 E od ovoga bih se osecao mnogo bolje nista mi nije skrivio ali se od pomisli na tako neshto osecam bolje.Mada to ne bih ucinio jer sam protiv tuce(jednostavno je glupo nismo primitivci) samim tim i ne zapocinjem tuce.A i ja treniram Taekwondo koji je borilacki sport ne kazem to da bih se hvalio nego shto imam problem sa samokontrolom

Savet br.3 Najbolji od svih poshto znam shta bi bilo posle toga.

@Navar drugi post
To sa slaboscu ne kapiram bas najbolje...Evo da uzmem sebe za primer zar bi ona stvarno mislila da sam slab zato sto nisam hteo da rizikujem da je skroz izgubim jer mi previse znaci.
Pa to je sve to PozZz svima i sorryz shto sam opsiran

ups zamalo da zavboravim
@LPhoklica shta je nastrano u onome sto je kojot uradio???
Hvala shto ste se smorili citajuci ovo sve gore PozZz Alexxandar