Ljubavni bol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato ljudi treba da isprobaju sve zivotinje pre braka :D.
Leptirici umeju da zbune ljude koji to nikad nisu osetili i naravno onda da ce da se upuste u avanture, jer svi znamo da su leptirici prilicno mocna stvar.
Ali posle par njih (a pre braka), covek ih valjda izbaci iz sistema i postane (relativno) imun na njih. U smislu, ako i nesto zatreperi prema nekom, vec znas sta je i kako ce da se zavrsi i znas gde je tom osecaju mesto i da se to samo malo uzburkao adrenalin.
Mislim da ljudi koji ih nikad nisu osetili pobrkaju taj osecaj sa necim bitnim.

Hm... Sad ću nešto da iskonstruišem, na brzaka.
Dakle, imam 40 godina, u braku sam 15, i upražnjavam švaleraciju kad i gde stignem, zato što ne mogu da obuzdam leptiriće/dinosauruse/žirafe u stomaku. I mislim da je to baš cool.Zadovoljna? :lol:
:rotf: :rotf: :rotf:

Скоро. :mrgreen:

Zato ljudi treba da isprobaju sve zivotinje pre braka :D.
Е ово баш не звучи најбоље...:hahaha:

Осим тога... Заговараш грех. :evil:

A što svaki put kad je nešto ja čitam ,,Postoje i ljudi različitog mišljenja"
To mi je tako besmislena rečenica.

Kontam da smo svi različiti u svakom pogledu.

Ja razumem šta kaže etotako, zbog sopstvenih hirova i zaljubljenosti koja je po nekom nepisanom pravilu jaka i kratka - ne treba povrediti nekog koga voliš/voleo si i naravno... tu je dete - sve za dete : )
Valjda treba ignorisati to osećanje, prema nekom x liku dok ne prođe.
Kriv je onaj koji dozvoli trećem licu da uđe u naše gnezdo i poremeti ga : )

Ali život... život je mnoogo više od toga.
Ja smatram da ako već ne možeš da se obuzdaš - treba ipak da držiš jezik za zubima :mrgreen:

A što svaki put kad je nešto ja čitam ,,Postoje i ljudi različitog mišljenja"
To mi je tako besmislena rečenica.

Kontam da smo svi različiti u svakom pogledu.

Ja razumem šta kaže etotako, zbog sopstvenih hirova i zaljubljenosti koja je po nekom nepisanom pravilu jaka i kratka - ne treba povrediti nekog koga voliš/voleo si i naravno... tu je dete - sve za dete : )
Valjda treba ignorisati to osećanje, prema nekom x liku dok ne prođe.
Kriv je onaj koji dozvoli trećem licu da uđe u naše gnezdo i poremeti ga : )

Ali život... život je mnoogo više od toga.
Ja smatram da ako već ne možeš da se obuzdaš - treba ipak da držiš jezik za zubima :mrgreen:

Da.
Ali... ovde je reč o pokušaju (srećom, virtuelnog) linča čoveka sa problemom. I to je ono što je odvratno. Barem MENI. Da li je u tom smislu moj stav pogrešan?:roll:

Da.
Ali... ovde je reč o pokušaju (srećom, virtuelnog) linča čoveka sa problemom. I to je ono što je odvratno. Barem MENI. Da li je u tom smislu moj stav pogrešan?:roll:
Или не могу или не желе да схвате шта пишеш. :confused:

Ствар је у томе да је човек са проблемом поставио тему и нестао.
Бес се накупио а жртве нема. :mrgreen:

Неко мора да буде каменован.. и тако.. :roll:

Da.
nije ovde niko lincovan... kao sto kazes, ljudi imaju razlicite stavove koji su rezultat njihovih licnosti, iskustva i slicno...

ako nije bio spreman da cuje i osudu svog ponasanja nije trebao da se javno izjada, nego neka oceni koje su to osobe koje ce ga blagonaklono posmatrati i da onda cuje reci hvale i saosecanja

Или не могу или не желе да схвате шта пишеш. :confused:

Ствар је у томе да је човек са проблемом поставио тему и нестао.
Бес се накупио а жртве нема. :mrgreen:

Неко мора да буде каменован.. и тако.. :roll:

Čovek ima "pametnija posla" nego da ovde bude žrtva.:lol:

Ko tebe kamenom, ti njega osmehom... :):):)

ps. Odoh sad u švaleraciju, dok mi je muž na poslu. Vraćam se brzo.

Видим да мислиш да је нама овде битно твоје мишљење о нама. :D

Иако.. то није тема...:lol:
Но.. ако ти је то специјалност и не умеш другачије да разговараш, изволи.. настави...;)
sta da nastavim???
pojma nemam o cemu ti pricas:dontunderstand:
ali ne opterecujem se mnogo :rotf:

A otkud ti znaš u kojim sam ja godinama?:roll: Možda su mi deca već odrasla, a da ni muž ni ja nismo krenuli u potragu za "leptirićima" sa strane?
Nisam mislila na tebe konkretno, mada je tako ispalo.Cinjenica je da je zaljubljeni bacio kosku i nestao... Toliko o tome koliko je on zapravo u problemu i koliko mu je zaista potreban savet. :roll:
Ovde se prepucavamo oko licnih stavova i licnih vidjenja porodice i braka, i to ce ici u nedogled jer kakvi bi mi ljudi bili da menjamo stavove dok trepnes.

jedna meni jako bliska osoba je u slicnoj situaciji kao zena ovog zaljubljenog i ona tako zna, sve joj je jasno... ne mogu se takve stvari sakriti

veoma je nesrecna, ponasa se jako lose prema ljudima koje voli, a pogotovo pate njihovo dvoje dece
a on je zaljubljen i obesan, porodica ga vise ne zanima

mislim da bi najbolje za nju bilo da joj on jednostavno kaze jer ona ne zeli da zna, da joj kaze da odlazi

ali on to nece... jer ga ona izdrzava sa svojom nesto iznad proseka platom u Srbiji... zena radi 12h dnevno, a onda dodje kuci i radi kucne poslove, kuva i sprema, radi domace zadatke sa decom

a njen muz je zaljublje i svoje vreme provodi setajuci leptirice

.... se svi... ja bih njega lincovala!!!

I kad se samo setim kako ga mladji sin zove, sto puta dnevno provera sta mu tata radi, plasi se da ce ga izgubiti... a u stvari ga je vec izgubio jer njegov tata vise voli svoje leptirice od njega

kako je to ttuzno... linc!

ali ne na forumu, nego konkretno... ali dzabe, nije moj muz da ga kastriram

A otkud ti znaš u kojim sam ja godinama?:roll: Možda su mi deca već odrasla, a da ni muž ni ja nismo krenuli u potragu za "leptirićima" sa strane?
Šta je za mene, tebe... ili nekog drugog na ovoj diskusiji "normalno" - to je stvar prava na sopstveno mišljenje, koje podrazumeva toleranciju na tuđa shvatanja. E, ovde je upravo reč o tome - što je većina vrlo sklona da polazi samo od sebe, kao da je posrkala svu mudrost sveta, pri čemu je sklona da pljuje na ljude koji, očito, nisu toliko "mudri" :) kao pomenuta većina.

Hm... Sad ću nešto da iskonstruišem, na brzaka.
Dakle, imam 40 godina, u braku sam 15, i upražnjavam švaleraciju kad i gde stignem, zato što ne mogu da obuzdam leptiriće/dinosauruse/žirafe u stomaku. I mislim da je to baš cool.
Zadovoljna? :lol:[
/QUOTE]

:super: konacno si priznala.
Preljubnice :mrgreen:
Nismo zadovoljni.
Hocemo jos prljavih detalja :rotf:

:cmok:

Nije u redu da kritikujemo čoveka kada se već iskreno zaljubio. Zaljubila se i ona. Sve je to ljudski. Ljudski je i da lažu svoje partnere jer će ih tako sačuvati od emotivnih tegoba. Možda i njihovi partneri njih lažu a da ovi to ne znaju, tako da je i sa te strane u redu.
Život je jedan, ljubav je slepa, i što da se sekiraju.
Deca će naravno morati da shvate jer njihovi roditelji nisu umrli ako su se venčali i naravno da moraju da vode računa o svojim emocionalnim potrebama i dalje.

Ukratko-volite se, ne pričajte nikom ništa, ako vas pitaju-poričite (iz altruističkih pobuda).

Vuk sit i ovce na broju.

Ma da mi njemu ipak čestitamo ;)???

jedna meni jako bliska osoba je u slicnoj situaciji kao zena ovog zaljubljenog i ona tako zna, sve joj je jasno... ne mogu se takve stvari sakriti

veoma je nesrecna, ponasa se jako lose prema ljudima koje voli, a pogotovo pate njihovo dvoje dece

mislim da bi najbolje za nju bilo da joj on jednostavno kaze jer ona ne zeli da zna, da joj kaze da odlazi

ali on to nece... jer ga ona izdrzava sa svojom nesto iznad proseka platom u Srbiji... zena radi 12h dnevno, a onda dodje kuci i radi kucne poslove, kuva i sprema, radi domace zadatke sa decom

I kad se samo setim kako ga mladji sin zove, sto puta dnevno provera sta mu tata radi, plasi se da ce ga izgubiti... a u stvari ga je vec izgubio jer njegov tata vise voli svoje leptirice od njega

Greota..zene.greota..ajde opametite se vise..:lol:

p.s.za ovaj primer...ja opet ne razumem zene koje trpe i..pate ..i ne samo zene..

Zar ti se ne cini da je u najmanju ruku neposteno, da ne upotrebim grublju rec, sto se ona ponasa lose prema ljudima koje voli i koji joj nista nisu skrivili ZBOG NJEGA koji je takav kakav je

A sto ona ne bi otisla? Sta je sprecava?

[I Izivini, a ko je tu lud?

Ti se malo zamisli nad sobom. Ko si ti da pozivas na bilo ciji linc? Zasto mislis da je jedino tvoj sud ispravan, i da si ti bogom dana da sudis i presudjujes? Da je doticna moja drugarica ja bi joj rekla da je to i zasluzila, jer cuti i trpi i ne preduzima nista, pa sta da ocekuje onda? Da se on pokaje, odljubi i vrati joj se:lol: Kakva je to zena bez trunke samopostovanja, ponosa i dostojanstva? Zasto, zbog dece? Pa i deci bi bilo bolje da se tako jedna mucna situacija razresi i da mama vise ne bude nesrecna i nadrndana prema svima oko sebe. Misim stvarno!I

kad se samo setim kako ga mladji sin zove, sto puta dnevno provera sta mu tata radi, plasi se da ce ga izgubiti... a u stvari ga je vec izgubio jer njegov tata vise voli svoje leptirice od njega

Ovo je toliko pateticno da mi je pozlilo. Savet: manje citaj petparacku literaturu i vikend ljubavne romane.

:eek::eek::eek:
Na ovo sam stvarno ostala bez teksta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back