curly hair
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Аха.. дакле ти само изражаваш своју забринутост за ''заљубљеног''..
Али он је тражио савет.![]()
Ne izrazavam zabrinutost ...
A ono i jeste bio savet ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аха.. дакле ти само изражаваш своју забринутост за ''заљубљеног''..
Али он је тражио савет.![]()
Ово си, чини ми се већ негде написала..To što može i meni da se desi da pogrešim ne znači da je zbog toga prihvatljivije.
To što sam ja možda pušač ne znači da zbog toga treba da tvrdim da je nikotin zdrav.Ко је од вас без греха, нека први баци камен
Prevareni supružnik ima pravo da zna šta se dešava, a onda je na njemu da to prihvati ili ne, toleriše ili ne, da reaguje na prvu loptu ili ne reaguje. Ako ne zna, nema na osnovu čega da zaključi.УПитајте како су остали заједно све те године и да ли би остали заједно да су реаговали тако на прву лопту, тако бескомпромисно и без разумевања као део учесника ове теме....
I meni se čini da je nagađanje najgore, a da je nemoguće da se ništa ne primeti.Ne mora da mi kaze, oseticu. A kad osetim necu se smiriti dok ne saznam. Zato mislim da je bolje reci, ma sve je bolje odnije mi nista, sve je normalno, draga sta ti je
? Poznajem tu situaciju, i znam da je hiljadu puta bolnija nego istina u lice, aj sto je bolnija nego sto traje bre, lagano unistava... Istinu bih mozda oprostila uz pokajanje, laz nikada.![]()

Uvek može da iskrsne neka potreba koja nije ispunjena i šta ćemo onda? Igre bez granica?али кад би муж испунио женине потребе, и жена испунила потребе свог мужа, можда, али само можда, не би морали да варају једно друго...
Uvek može da iskrsne neka potreba koja nije ispunjena i šta ćemo onda? Igre bez granica?![]()

Prevareni supružnik ima pravo da zna šta se dešava, a onda je na njemu da to prihvati ili ne, toleriše ili ne, da reaguje na prvu loptu ili ne reaguje. Ako ne zna, nema na osnovu čega da zaključi.
То не важи за све људе. Ја за себе ТРАЖИМ ПРАВО ДА НЕ ЗНАМ, јер не желим да се гризем и нервирам зато да би онај други себи олакшао душу. Нек се носи сам са оним што је закувао.
Ако не знам - немам због чега да се једим, зар не?![]()

Napisala sam nekoliko postova ranije kao odgovor na ovo To što sam ja možda pušač ne znači da zbog toga treba da tvrdim da je nikotin zdrav.
Zato mi smeta što se na kritiku preljube gleda kao na rigidnost, a tolerisanje preljube je u redu jer se svima može desiti.
Ne mislim da je preljuba u redu i mislim da svest o tome da nije reč o tek bezazlenoj avanturi može (ne uvek) da zaustavi stvar na vreme.
Sa podsmehom se gleda na kritiku preljube kao na licemerje, zadrtost, moralisanje i slično.
(Ovakve teme traju oko 600 postova, pa će verovatno i ova tako sa uvek istim argumentima za i protiv)
ah, kupice tebi drugarica ruzicaste naocarice sa deeebeeelim staklima..sto da gledas svet tako ruzan i siv..kad sve moze da bude lepo!!!То не важи за све људе. Ја за себе ТРАЖИМ ПРАВО ДА НЕ ЗНАМ, јер не желим да се гризем и нервирам зато да би онај други себи олакшао душу. Нек се носи сам са оним што је закувао.
Ако не знам - немам због чега да се једим, зар не?![]()

ah, kupice tebi drugarica ruzicaste naocarice sa deeebeeelim staklima..sto da gledas svet tako ruzan i siv..kad sve moze da bude lepo!!!![]()

Opet ste zaboravili jednu, ovde veoma bitnu stvar: ne radi se o seksu, o kres-šemi, već o zaljubljenosti postavljača teme.
Brak podrazumeva i zaljubljenost, i strast, i poštovanje - sve u jednom. Kada se poremeti balans navedenih "sastojaka", ljubav između partnera nestaje i ustupa mesto nekom drugom osećanju: prijateljstvu (ali nekom "osiromašenom" obliku prvobitne ljubavi) ili čak, ravnodušnosti, sažaljenju... Ljubav se može uspešno i "podgrevati", ali, ako naiđe nova - onda je izbor između tihe harmonije ustaljenog bračnog života i ponovo probuđenih "leptirića u stomaku", veoma težak.
Teško je živeti s nekim zbog navike, ili zato što je tako bolje za porodicu. Ljudi, bez obzira na to da li su u braku, i da li su postali roditelji, imaju prava na pogrešne korake... ali imaju prava i na to da vole (i budu voljeni). Da budu srećni. Ma koliko sebično zvučalo, to je u ljudskoj prirodi.
)

Ма хајде реци. Шта те кошта још једна реченица...A sada zanimljivost dana: ti ces neciju zaljubljenost staviti iznad porodice, iznad postovanja prema supruzi, iznad ljubavi prema svom detetu... mene ovo navodi na odredjeni zakljucak o tvom karakteru, a ne o karakteru braka i ljubavi kao pojave... ali necu reci koji je to zakljucak![]()

Е сада си покварила забаву..@ etotako2.0
Ja sam u dugogodišnjem braku.
No comment na tvoj bedan pokušaj donošenja bilo kakvog zaključka o mom karakteru.
Jadno je što još uvek nisi naučila da prihvatiš činjenicu da postoje i ljudi različitog mišljenja.
баш ниси друг...

Etotako sjajno si ovo objasnila!
@Borac, znaci li to da ce tebi biti normalno da kad dodjes u neke godine, a deca ti odrastu krenes u potragu za novim " leptiricima" i krenes ti na jednu, a tvoj suprug na drugu stranu...Leptirici i jesu mlaki i prolazni i po meni je ludost da se odrices svega onog sto je zaista vredno zarad nekog prolaznog osecaja zadovoljstva.
kao pomenuta većina. Е сада си покварила забаву..баш ниси друг...
Ја сам хтела да изнесе још мало незадовољства сопственим животом...
Још мало беса што живот није сан.
И убеђена сам да би описом твог карактера рекла заиста пуно о себи.
Цицијо.![]()