Ljubavne/seksualne prilike koje ste propustili u životu

Prilike koje sam konkretne imala nisam propuštala da izvidim stvar, htela sam da vidim, upoznam, svako ko mi se jako svideo preko neta sam htela da upozna i zvala na upoznavanje..Nekad nam se čini da smo možda nešto propustili, ali da smo preduzeli korake videlo bi se da u stvari ništa nije propušteno.. mašta radi svašta, u konkretnoj bliskosti se ispostavlja da nije tako kako smo mislili, želeli, iščekivali

Da li ste ikada doživeli ovako nešto, kako ste je propustili i kada ste to shvatili?

Ljubavne ne, seksualne da. Bio sam klinac a ona moja komšinka, isto klinka,. Ona dodje u helankama kod mene kad zna da sam sam, da mi matori nisu kući. Namešta se, vrpolji, čeka... A ja bih i ne bih, mislim pocepao bih je ali opet, činilo mi se da bi ona posle bila kao čičak, da ne bih mogao da je se otarasim, a nisam hteo vezu sa njom.

Iz ove perspektive vidim da sam bio čkapi tada.😁
Ne znam zašto , bilo je dosta drugih posle, ali nju nisam zaboravio.

Kad sam bio klinac nekih 18, prelepa Ruskinja iz Sankt Peterburga, na moru u CG.
Tad sam saznao da Ruskinje i ja imamo neku specijalnu konekciju.
Njih 3 bile u busu za Ostrog, neki Srbijanci juzna pruga ih smarali ceo put, vracamo se ona mi pokazuje da dodjem, ja spavao slucajno se probudio..i nista ja kod njih.. ekstra nasli se odma..dogovorimo se se nadjemo u 12 ispred Galije u Sutomoru, njih 3 i nas trojica, i sve bi bilo ok, da mi nismo došli u tipa 1, dok smo se uradili da budemo taman... nikad necu znati sta bi bilo, kad bi bilo, mozda je ona bila zena mog života.

Back