LJUBAVNE CINI

Midnight Rambler:
no problem :wink:
a odgovor nemoj ni da ocekujes. ako si pametna shvatices da je na krstarici nemoguce voditi bilo kakvu iole ozbiljnu debatu. izuzeci su podforumi "filozofija" ( mada se sada tamo iz nekog razloga pojavljuje postovana jagodica, ali ne verujem da ce joj onih nekoliko filozofa dozvoliti da i njega pretvori u sprdacinu ) i u neku ruku "knjizevnost".
savetujem ti da za ovaj i slicne odgovore potrazis druge forume.
Pa,skapirala sam to.Hvala ti.

Pozdrav!

Ljubavne cini? Bljak! Zamisli ovu situaciju: Ljubavne cini stvarno postoje i neki momak ruzan kao grob ti podmetne te ljubavne cini i ti mlada, lijepa poludis za tim tipom? Uzas, zar ne?

evo ovako:

iz svog jastuka izvučeš perca, svoju belu majčicu koju najčešće nosiš iscepaš i od nje napraviš krpicu. Uzmeš sliku dotičnog muškarca i isečeš je u krug; u tom krugu crvenom olovkom napraviš još jedan krug. Uzmeš list iz sveske koju si najčešće držala u rukama (matematika, srpski, engleski... nešto gde ima najviše tvojih otisaka) i ispišeš sve ružne stvari i razloge zbog kojih osoba nije sa tobom i sve što bi želela da promeniš i to spališ... Ali bitan je način na koji pališ taj papir. prisloniš nad svećom sam centar papira i pustiš da gori s unutrašnje strane ka spolja... ej sve sam izmislila :lol: pa ne možeš da praviš ljubav kao kolače. Malo sredi liniju, idi kod frizera, kupi neku lepu kremicu, neki dobar parfem, neku šminku... Poradi malo na svom samopouzdanju. Kad poradiš na tome, pređi na onaj teži deo, čitaj... mnogo čitaj, probaj svašta po malo, neke Ruse, Francuze, Britance... ono što je očigledno - je da ti nedostaje veći fond reči u komunikaciji. Druži se sa ljudima, budi u toku... Ljubav je stvar psihe, ako već ne možeš da imaš osobu koju želiš, nauči da disciplinuješ svoj um i da te svoje emocije usmeriš na drugu stranu. Izgradi sebe.

majcheki:
evo ovako:

iz svog jastuka izvučeš perca, svoju belu majčicu koju najčešće nosiš iscepaš i od nje napraviš krpicu. Uzmeš sliku dotičnog muškarca i isečeš je u krug; u tom krugu crvenom olovkom napraviš još jedan krug. Uzmeš list iz sveske koju si najčešće držala u rukama (matematika, srpski, engleski... nešto gde ima najviše tvojih otisaka) i ispišeš sve ružne stvari i razloge zbog kojih osoba nije sa tobom i sve što bi želela da promeniš i to spališ... Ali bitan je način na koji pališ taj papir. prisloniš nad svećom sam centar papira i pustiš da gori s unutrašnje strane ka spolja... ej sve sam izmislila :lol: pa ne možeš da praviš ljubav kao kolače. Malo sredi liniju, idi kod frizera, kupi neku lepu kremicu, neki dobar parfem, neku šminku... Poradi malo na svom samopouzdanju. Kad poradiš na tome, pređi na onaj teži deo, čitaj... mnogo čitaj, probaj svašta po malo, neke Ruse, Francuze, Britance... ono što je očigledno - je da ti nedostaje veći fond reči u komunikaciji. Druži se sa ljudima, budi u toku... Ljubav je stvar psihe, ako već ne možeš da imaš osobu koju želiš, nauči da disciplinuješ svoj um i da te svoje emocije usmeriš na drugu stranu. Izgradi sebe.

Bravo!!!!!! Kakve cini, zaboga? Eeeeee, ko na takav nacin gardi ljubav, ni ne zasluzuje da je ima!!

majcheki:
evo ovako:

iz svog jastuka izvučeš perca, svoju belu majčicu koju najčešće nosiš iscepaš i od nje napraviš krpicu. Uzmeš sliku dotičnog muškarca i isečeš je u krug; u tom krugu crvenom olovkom napraviš još jedan krug. Uzmeš list iz sveske koju si najčešće držala u rukama (matematika, srpski, engleski... nešto gde ima najviše tvojih otisaka) i ispišeš sve ružne stvari i razloge zbog kojih osoba nije sa tobom i sve što bi želela da promeniš i to spališ... Ali bitan je način na koji pališ taj papir. prisloniš nad svećom sam centar papira i pustiš da gori s unutrašnje strane ka spolja... ej sve sam izmislila :lol: pa ne možeš da praviš ljubav kao kolače. Malo sredi liniju, idi kod frizera, kupi neku lepu kremicu, neki dobar parfem, neku šminku... Poradi malo na svom samopouzdanju. Kad poradiš na tome, pređi na onaj teži deo, čitaj... mnogo čitaj, probaj svašta po malo, neke Ruse, Francuze, Britance... ono što je očigledno - je da ti nedostaje veći fond reči u komunikaciji. Druži se sa ljudima, budi u toku... Ljubav je stvar psihe, ako već ne možeš da imaš osobu koju želiš, nauči da disciplinuješ svoj um i da te svoje emocije usmeriš na drugu stranu. Izgradi sebe.[/quote
Da,u pravu si.
A na osnovu cega si zakljucila da mi nedostaje fond reci?

HELLGIRL:
majcheki:
evo ovako:

iz svog jastuka izvučeš perca, svoju belu majčicu koju najčešće nosiš iscepaš i od nje napraviš krpicu. Uzmeš sliku dotičnog muškarca i isečeš je u krug; u tom krugu crvenom olovkom napraviš još jedan krug. Uzmeš list iz sveske koju si najčešće držala u rukama (matematika, srpski, engleski... nešto gde ima najviše tvojih otisaka) i ispišeš sve ružne stvari i razloge zbog kojih osoba nije sa tobom i sve što bi želela da promeniš i to spališ... Ali bitan je način na koji pališ taj papir. prisloniš nad svećom sam centar papira i pustiš da gori s unutrašnje strane ka spolja... ej sve sam izmislila :lol: pa ne možeš da praviš ljubav kao kolače. Malo sredi liniju, idi kod frizera, kupi neku lepu kremicu, neki dobar parfem, neku šminku... Poradi malo na svom samopouzdanju. Kad poradiš na tome, pređi na onaj teži deo, čitaj... mnogo čitaj, probaj svašta po malo, neke Ruse, Francuze, Britance... ono što je očigledno - je da ti nedostaje veći fond reči u komunikaciji. Druži se sa ljudima, budi u toku... Ljubav je stvar psihe, ako već ne možeš da imaš osobu koju želiš, nauči da disciplinuješ svoj um i da te svoje emocije usmeriš na drugu stranu. Izgradi sebe.[/quote
Da,u pravu si.
A na osnovu cega si zakljucila da mi nedostaje fond reci?

:roll: :roll: :roll:

,,Kad nekog volimo, nasa ljubav postaje vidljiva i stvarna samo kroz nas napor i kroz cinjenicu da smo spremni da za nekoga (ili za sebe samoga) ucinimo dodatni korak ili prepesacimo dodatnu milju''. - a propo vec rechenome da je ''ljubav stvar psihe''. Kao temelj od kojeg se mora poceti je samopouzdanje koje ce vas uciniti sposobnim za frontalno suocavanje sa zivotom, a ne trazenje kojekakvih cini kojim cete privoljeti voljenu osobu. U cemu je onda stos?! Tu ne vidim nikakvu nagradu. Mozda privremeno zadovoljstvo kao produkt laznog zavodjenja. Kazem ''privremeno'' jer ce se ubrzo obiti o glavu. Uz ''dodatni korak'', zrtvu i napor koji moramo preci stici cemo do svog cilja DOSTOJNI TE LJUBAVI, a nagrada je to sto cemo istinski i bez obmanjivanja biti voljeni.

...ljubavne cini , to su travke pobrljavke koje djeluju onoliko koliko je druga strana u nama probudila uspavanosti koje svi imamo samo smo uplaseni kad smo, zaljubljeni utripovani da moramo uspjeti i razmisljamo jer nema veceg neprijatelja ljubavnih ostvarenja od razmisljanja i trazenja...kad se pomirimo sa neuspjehom, tek tada se jezero budi i valovi nadolaze ali to je sve u smislu sale na svoju stetu ,- a , ta steta je najkorisnija,
( uzeto iz zivota faraonn_a Tumnopoteh_a )

Faraon..:p...nema te nešto...:D
Travke pobrljavke??..ima, ima..postoji to...:mrgreen:

Faraon kraljici Barbarije, zemlje neistrazene i to ne usled cini nego nije dozvoljeno volu sto i Jupiteru ,
- ima mene moja draga i jos draza Barbi ali, u snjegovima sam Bjelasice pa redje sadjem Beranama i Poljima bijelim ali, silazim, samo da Vas ,- nalazim !!!

srdacno,
Faraonn Tumnopoteh

Faraon kraljici Barbarije, zemlje neistrazene i to ne usled cini nego nije dozvoljeno volu sto i Jupiteru ,
- ima mene moja draga i jos draza Barbi ali, u snjegovima sam Bjelasice pa redje sadjem Beranama i Poljima bijelim ali, silazim, samo da Vas ,- nalazim !!!

srdacno,
Faraonn Tumnopoteh

Ima tamo na Bjelasici jedan žbun koji svake godine da samo jedan crveni cvet, nalik
vatrenoj loptici...uspeš li da vidiš taj cvet pre nego uvene, treba da poželiš želju i ona
će ti se sigurno ispuniti..:D

Lepe li su te naše planine...ih..svakakva čuda vrebaju iza svakog kamena..

Ma kaki....sve je to limunada...:roll:...ja sam do pre 5 godina zivela na Kosovu. gde albanske hodze pale i zare....cak se i Brad Pitt moze do usiju zaljubiti u tebe kad ti ono nesto smuckaju i obaju...:per:

Ma kaki....sve je to limunada...:roll:...ja sam do pre 5 godina zivela na Kosovu. gde albanske hodze pale i zare....cak se i Brad Pitt moze do usiju zaljubiti u tebe kad ti ono nesto smuckaju i obaju...:per:

Pa to ti kažem..mućkaš, mućkaš i smućkaš...:zper:..e sad, dal će neki lokalni
Bred Piiit da se zaljubi ili onaj pravi movie star...pitanje je...:zcepanje:

Pa to ti kažem..mućkaš, mućkaš i smućkaš...:zper:..e sad, dal će neki lokalni
Bred Pitt da se zaljubi ili onaj pravi movie star...pitanje je...:zcepanje:
More, ne moras ni da muckas....samo ti daju neki zapis...i hop....vec sutradan dolazi Brad Pitt zajedno sa Tomom Kruzom i Georgem Klunijem u paketu... :zaljubljena:

Poslednja izmena od moderatora:

Back