evo ovako:
iz svog jastuka izvučeš perca, svoju belu majčicu koju najčešće nosiš iscepaš i od nje napraviš krpicu. Uzmeš sliku dotičnog muškarca i isečeš je u krug; u tom krugu crvenom olovkom napraviš još jedan krug. Uzmeš list iz sveske koju si najčešće držala u rukama (matematika, srpski, engleski... nešto gde ima najviše tvojih otisaka) i ispišeš sve ružne stvari i razloge zbog kojih osoba nije sa tobom i sve što bi želela da promeniš i to spališ... Ali bitan je način na koji pališ taj papir. prisloniš nad svećom sam centar papira i pustiš da gori s unutrašnje strane ka spolja... ej sve sam izmislila

pa ne možeš da praviš ljubav kao kolače. Malo sredi liniju, idi kod frizera, kupi neku lepu kremicu, neki dobar parfem, neku šminku... Poradi malo na svom samopouzdanju. Kad poradiš na tome, pređi na onaj teži deo, čitaj... mnogo čitaj, probaj svašta po malo, neke Ruse, Francuze, Britance... ono što je očigledno - je da ti nedostaje veći fond reči u komunikaciji. Druži se sa ljudima, budi u toku... Ljubav je stvar psihe, ako već ne možeš da imaš osobu koju želiš, nauči da disciplinuješ svoj um i da te svoje emocije usmeriš na drugu stranu. Izgradi sebe.[/quote
Da,u pravu si.
A na osnovu cega si zakljucila da mi nedostaje fond reci?