Ljubav

"Teško je voljeti, još teže ne voljeti, a najteže je naći voljenog koji te voli." ( Puškin)

koliko vam je pokušaja bilo potrebno da pronadjete voljenu osobu?

hmm..... ja u tome ne vidim konacnost, samo proces....
ne mislim da iko ikada moze da nadje nekoga "za sva vremena". to za sva vremena obicno traje par do nekoliko godina. na zalost, ne smatram da je ljubav nesto konacno

Ne treba ti ljubav?

Ne. Ne bih preživela još jednom, ovakav vid obmane, laganja i pretvaranja, što su mi ga priredili. Hvala lepo. Ali, ne. Zaista se sada puno i mnogo bojim. Šta znam. Možda kada budem duhovno jača, pa i mene neko čestit, pronađe. Sada mi je to iha haj, daleko. Zato tako i kažem. Mislim, da nisam spremna još uvek. Presabiram se, "kupim" sebe još uvek, i to je to. Niti bi neko sada mogao mene da doživi an pravi način, a niti ja nekoga. Eventualno, ako me Bog malo pogleda, pa pošalje nekoga, ko je strpljiv, a prodoran, borben i zaista, ali zaista čestito biće i da mu je to primat šta ceni u drugima..onda se možda sve i obrne. Za mene. Kao mene. Dotle, trudim se da živim kako moram i u svojoj sam - ljušturici. :zag:

:bye:

A ko se više njih stvori odjednom, najpametnije je da se beži !

- - - - - - - - - -

Ali, većina ih voli deo nas.
Novčanik, naročito.....
Bože, što ste dosadni sa tim parama...svaki drugi o tome
Prestao da tragam, i sad uzivam u lepom drustvu. Bas lepom. :)))
Baš lepo...

ne puno pokušaja koliko je bilo potrebno da prođe vremena...da se sretnemo

Ne verujem u pronalazenje srodne duse,verovala sam kao klinka u to,ali vise ne...Zato sam ja nasla nekog ko me voli,a da li ja volim...Hmmmm,ne znam bas...

svako moze zavoleti mnoge a narocito zavole one koji ih nece,aj da vidimo ko moze biti voljen,to sto neko misli da ga neko voli ako ne vraca istom merom ili iskoriscava neciju naklonost,ne to nije biti voljen

Back