gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Jesam patriota. Imam patriotska osecanja prema drzavi 'Samo moje du.pe'.
pa ja i jesam čuo priče da si homoseksualac, bez uvrede
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam patriota. Imam patriotska osecanja prema drzavi 'Samo moje du.pe'.
pa ja i jesam čuo priče da si homoseksualac, bez uvrede
a ne ti ovi drugaciji mada svi
- - - - - - - - - -
pa ako je gej onda to vise nije uvreda, to je uvreda nekom ko nije : ))
šta znači ovi drugačiji![]()
![]()
kolko ce me drzati lepo stanje : ))
- - - - - - - - - -
pa sta god da napisem tebi tovarenje
- - - - - - - - - -
nju niko ne tovari ne brini se : ))
kolko ce me drzati lepo stanje : ))
- - - - - - - - - -
pa sta god da napisem tebi tovarenje
- - - - - - - - - -
nju niko ne tovari ne brini se : ))
ja razmisljam od prekjuce dal da kazem nesto
sto se muskaraca tice...mocni j.ebu bre
bitan je izled,jako jako ako hoces da dodjes do neke ...dobre devojke
e sad ima muskaraca u nasoj..drzavi koji su jako mocni,uticajni,jako velika imena i oni imaju najbolje devojke i vrh seks sa njima
ima jedan muskarac koji je meni najfatalniji nad, fatalnima, ono..u Srbiji lol a nije nesto lep fizicki....ali on ima jako krupno ime i zbpg stvari oko njega,i ko je on i sve ostalo sve te stvari ga cine meni jako privlacnim iako fizicki on mozda nije i ne da mi ne smeta sto nema plocice nego...
ako muskarcu fali donekle izgled on moze imati druge stvari koje ce njega zenama ciniti privlacnim.
dakle,za muskarce,za dobar seks, bitno je da izgleda dobro, ili da bude mocan,a najbolje oboje.
Za zenu... ovo je i van teme, za zensko jaaaaaaaaaaaako je bitno kako izgledas,mislim stvarno,svaki muskarac kog sam ja znala zahteva bukvalno da budes non stop sredjena , isfenirana ,negovan ten, dobro telo,napucana svugde i ja da sam musko isto bih to ocekivala, i zasto ne bi imao takvu? Prva stvar sto musko primeti na tebi je izgled,to ti je ulazna karta
Sto bolje izgledas kao zensko to ces bolje frajere da imas,a sto bolji frajer to je iskusniji i to ce ti biti bolje u krevetu ako si ti zgodna i budes u krevetu sa nekim ko nije on nece sa tobom znati sta da radi jer nema iskustva sa takvom devojkom prvi put vidi zgodno telo u svom krevetu on nece znati sta da radi sa tim
Znaci ipak Legija najbolje je.be
Inace, muskarci kada kazu 'lepa', ne misle na telo, nego na lice. I objektivno, lice im je najbitnija stvar generalno za vezu sto se tice tih fizikalija. Za lepo telo ce da kazu 'zgodna', i ponekad 'ubio bih je od k.rca'. Mada ovo poslednje ce najvise da kazu za neku koja najvise zraci sexualnom energijom.
sto se muskaraca tice...mocni j.ebu bre
ja kad kažem lepa mislim na ceo paket
ne loži se raisa ne te i takve moćne, kakav dačić